Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@00:22:56 GMT

گذر بیماران کرونای فارس از ۱۵۰ هزار نفر/ سفر نروید

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۵۸۷۶

گذر بیماران کرونای فارس از ۱۵۰ هزار نفر/ سفر نروید

ایسنا/فارس ابتلای بیش از ۱۵۰ هزار نفر در فارس به کرونا طی ۹ ماه یعنی بالغ بر ۳ درصد از جمعیت حدود ۵ میلیون نفری این استان با کووید ۱۹ دست و پنجه نرم کرده‌اند.

استان فارس که از نگاه صاحبنظران سلامت، در مواجهه با کووید۱۹ عملکرد موفقی داشته، طی ۲ ماه اخیر، بیش از هر زمانی چالش افزایش تعداد بیماران و فوت ناشی از این بیماری را تجربه کرده و همچنان با این روند سینوسی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز پنجشنبه ۱۳ آذر در جمع خبرنگاران گفت: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۸ شهروند دیگر در استان فارس را براثر این بیماری از دست دادیم.

دکتر سید روح‌الله حسینی با بیان اینکه شمار فوت شدگان کووید۱۹ در استان فارس از ابتدا تاکنون را ۲۵۸۹ نفر اعلام و اضافه کرد: از ابتدای شیوع این بیماری تا امروز، ۱۵۰ هزار و ۲۵۳ نفر در فارس به کرونا مبتلا شده‌اند.

حسینی یادآور شد که تست این تعداد بیمار از بین ۵۰۴ هزار و ۶۸۳ نمونه آزمایشگاهی  گرفته شده از افراد بیمار و علامت دار، مثبت قطعی بوده است.

این مقام مسئول در علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه هم‌اینک ۱۸۵۰ بیمار مشکوک یا دارای علامت ابتلا به کروناویروس در بیمارستان های استان، بستری هستند، اضافه کرد: از این تعداد، ۳۱۹ بیمار کووید۱۹ به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های استان بستری هستند.

حسینی گفت: استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شست و شوی مرتب دست ها، پرهیز از ترددهای غیرضروری می تواند از ابتلا به کروناویروس پیشگیری کند.

به گزارش ایسنا، علیرغم کاهش مجدد شمار فوت شدگان کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته و به نسبت روزهای قبل در فارس، کارشناسان حوزه سلامت تاکید دارند که هنوز شرایط در فارس تثبیت نشده است، بنابراین باید توصیه‌های بهداشتی را جدی گرفت و تحت هیچ عنوان نسبت به شیوه‌نامه‌های بهداشتی، بی تفاوت نبود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، کیان دهراب‌پور، اظهار کرد: در سامانه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، یک هزار و ۲۰۳ نفر بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان ثبت شده است که تعداد ۸۶۵ نفر از این بیماران به طور مداوم (هر ۱۰ روز تا دو هفته) از انتقال خون استان، فرآورده خونی دریافت می کنند.

وی ادامه داد: میزان استفاده از خون بستگی به درجه تالاسمی افراد دارد اما هر فرد تالاسمی مداوم در اصفهان به طور متوسط در هر بار مراجعه، دو واحد «گلبول قرمز کم لکوسیت» استفاده می‌کند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان تصریح کرد: میزان استفاده افراد هموفیلی با تالاسمی متفاوت است و افراد هموفیلی بسته به وزن بیمار بین یک تا سه کیسه خون استفاده می‌کنند.

وی تاکید کرد: افراد هموفیلی و تالاسمی هر دو بیماری با جنبه ژنتیک هستند که به فرآورده خونی نیاز دارند اما نوع نیاز آن ها با هم متفاوت است به گونه ای که افراد هموفیلی در فاکتورهای انعقاد خون و افراد تالاسمی در گلبول قرمز مشکل دارند.

دهراب‌پور گفت: تالاسمی ها به طور میانگین هر دو هفته یک بار فرآورده گلبول قرمز استفاده می‌کنند اما افراد هموفیلی زمانی که دچار مشکل می‌شوند نیاز پیدا می‌کنند.

وی اضافه کرد: تالاسمی یکی از شایع‌ترین اختلال‌ها و بیماری‌های خونی است که به طور ژنتیکی از نسلی به نسل دیگر انتقال پیدا می‌کند.

استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان بیان داشت: با تمهیدات دیده شده، سازمان انتقال خون ایران بهترین و با کیفیت ترین خدمات را در سریع ترین وقت به این بیماران ارائه می‌نماید که از جمله این خدمات، استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت برای این بیماران است تا کم ترین عوارض در تزریق مداوم فرآورده خونی برای آنها ایجاد شود.

وی یادآور شد: این اداره کل، کاهش آلام بیماران و پشتیبانی از سلامت و درمان بیماران نیازمند به خون را با تامین خون و فرآورده سالم و کافی مسوولیت و ماموریت اصلی خود می‌داند و تلاش دارد تا با افزایش کیفیت و کمیت خون و فراورده‌ها به این مهم دست یابد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903948

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور