Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نشست مجازی بررسی ابعاد فکری و فلسفی شهید فخری‌زاده در کرمانشاه برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نشست مجازی بررسی ابعاد فکری و فلسفی دانشمند هسته‌ای کشور، شهید محسن فخری زاده همزمان با ششمین روز فقدان این دانشمند بزرگ در کرمانشاه برگزار شد.

این نشست مجازی به همت خانه اندیشه حوزه هنری انقلاب اسلامی استان، سازمان فضای مجازی سراج و مرکز مطالعات اسلامی و پژوهش‌های فرهنگی وابسته به انتشارات بنیان مرصوص و با هدف ارج نهادن به مقام فکری و فلسفی شهید والامقام دکتر محسن فخری زاده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه استاد و پژوهشگر فلسفه دین در این نشست با اشاره‌ به اینکه فلاسفه و دانشمندان تجربی کمتر بین فلسفه و علم پیوند برقرار می‌کنند اظهار داشت: فیلسوفان در فلسفه و دانشمندان در علم توقف می‌کنند و کمتر افرادی مثل شهید فخری زاده این دو را به هم‌ پیوند می‌دهند.

وی عنوان کرد: اگر علوم انسانی هم رشد کند دشمن برای هدف قرار دادن آنها به هر اقدام ممکن دست خواهد زد.

ادای احترام ‌کرجی‌ها به شهید فخری‌زاده‌ ‌گفت‌وگوی تلفنی روحانی با اردوغان: انتقام خون شهید فخری‌زاده حق دولت ایران استغریب‌آبادی: آژانس بی هیچ قید و شرطی ترور شهید فخری‌زاده را محکوم کند

خسروپناه افزود: ویژگی بارز این شهید، پتانسیل مدیریتی ایشان بود که همین ویژگی موجب هدف قرار گرفتن توسط دشمن تروریست شد. 

وی با تأکید بر نگارش چندین تِز دکتری در خصوص موضوعاتی که این دانشمند هسته‌ای دنبال می‌کرد، خاطرنشان کرد: از دیگر تلاش‌های شهید فخری‌زاده در سال‌های اخیر در زمینه علوم شناختی، ذهن مصنوعی و درمان بیماری کرونا بود که نتیجه‌های بزرگی را در این زمینه‌ها به یادگار گذاشته است.

در ادامه این نشست، محمد خیاط زنجانی مدرس و پژوهشگر فلسفه در معرفی شخصیت فلسفی شهید فخری‌زاده گفت: دکتر فخری زاده در نوشته هایش به بررسی مسائل بنیادین به روش عقلی، به طور جدی و نظام مند می پردازد و با توجه به توجهات هدفمند شهید فخری زاده در مسائل بنیادین طبیعت به روش عقلی، می توان وی را در ممشای فلسفی دانست. 

وی با اشاره به دیدگاه شهید فخری‌زاده در مسئله ضرورت احیای فلسفه اسلامی بیان کرد: احیای یک علم و معرفت مبتنی بر سه اتفاق تغییر در مبانی، تغییر در روش‌ها و تغییر در موضوعات و مسائل رقم خواهد خورد.

زنجانی گفت: با بررسی اندیشه‌های شهید فخری زاده این نکته به دست می‌آید که ایشان در این احیاء به مبانی و روش‌های حکمت اسلامی معتقد بوده اما اعتقاد دارد که لازم است ارتباطی دوسویه میان مسائل علوم روز و مسائل حکمت اسلامی برقرار شود و این احیاء با پرداختن به مسائل روز در حکمت و حکمت اسلامی در علوم طبیعی تحقق یافته و تحولی عظیم در دنیای علم به وجود می‌آید.

رضا کریمی مدرس دانشگاه دیگر سخنران این نشست مجازی بود که در خصوص یادداشت‌های مندرج در وبلاگ شهید فخری‌زاده نکاتی را بیان کرد و گفت: اعتقاد شهید فخری‌زاده به زنده نبودن فلسفه اسلامی به این معنی است که باید آن را احیاء کرد.

این استاد دانشگاه گفت: از یادداشت‌های دکتر فخری‌زاده در میابیم که وی ماهیت تکنیکی علم جدید را کامل مشرِف بود.

کریمی افزود: رهبر انقلاب در پیام تسلیت به مناسبت فقدان این دانشمند هسته‌ای بر ضرورت پیگیری تلاش علمی و فنی این شهید در همه بخش‌ها یادآور شدند.

وی گفت: بی‌تردید تلاش علمی فقط در مسائل دفاعی و هسته‌ای خلاصه نمی‌شود و مباحث فلسفی و عرفانی در باب علم و جهان هستی هم‌ در این تلاش علمی جایگاهی ویژه دارند که باید به این مهم پرداخت.

انتهای پیام/832/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهید فخری زاده شهید فخری زاده شهید فخری زاده نشست مجازی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۱۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم «سردار سلیمانی» در تقویت توان موشکی مقاومت

به گزارش خبرگزاری مهر، «ابراهیم الامین» سردبیر روزنامه لبنانی الاخبار در گفت و گو با شبکه المیادین تاکید کرد: مهم‌ترین مساله در واکنش ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری خود در دمشق این بود که عملیات وعده صادق بخشی از جنگ کنونی علیه تل آویو به شمار می‌رود.

وی افزود: تلاش شد از طریق این عملیات اعلام شود معادله میان ایران و رژیم صهیونیستی ترسیم شده است. صهیونیست‌ها، سردار شهید محمدرضا زاهدی از فرماندهان نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عنوان یکی از ستون‌های اتاق عملیات مشترک که جبهه‌های مختلف را مدیریت می‌کند می‌شناختند. ترور وی برای صهیونیست‌ها به مثابه ترور یکی از فرماندهان حماس یا حزب الله بود.

الامین تصریح کرد: عملیات وعده صادق به این دلیل اجرا شد تا صهیونیست‌ها بفهمند که ایران می‌تواند وارد درگیری شود و این کشور بخشی از نبرد کنونی است. در خصوص عملیات طوفان الاقصی نیز باید بگویم که صهیونیست‌ها این عملیات را نتیجه همکاری و آموزش میان نیروهای ایران، حماس و حزب الله می‌دانند. آنچه که در تاریخ هفت اکتبر رخ داد این قاعده قدیمی را مبنی بر اینکه صهیونیست‌ها مورد حمله قرار نمی‌گیرند شکست.

وی اضافه کرد: قدرت مقاومت ملت فلسطین ما فوق تصور است و محال است صهیونیست‌ها هر چقدر هم که خشونت و قساوت به خرج دهند در این جنگ پیروز شوند. آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به مصر و قطر فشار آوردند تا آنها با اعمال فشار بر حماس، این جنبش را مجبور به پذیرش شروط تل آویو کنند.

الامین تاکید کرد: یک جریان قدرتمند در داخل رژیم صهیونیستی و آمریکا با حمایت امارات و دشمنان قطر وجود دارد که اینطور جلوه می‌دهند که قطر فشار کافی و لازم بر جنبش حماس اعمال نکرده است و این مساله ممکن است در نهایت به ضرر دوحه تمام شود.

وی در خصوص حزب الله لبنان گفت: آموس هوکشتاین میانجی گر آمریکایی در لبنان متوجه این نکته شده که حزب الله قبل از پایان یافتن جنگ در نوار غزه حمله‌های خود را متوقف نمی‌کند. جنگ در نوار غزه نیز جز با تغییر کامل مواضع آمریکا یا تغییر کلی در کابینه رژیم صهیونیستی متوقف نمی‌شود.

الامین اضافه کرد: ارتباط شهید عماد مغنیه با نیروهای مقاومت از فلسطین و به صورت مشخص از جنبش فتح آغاز شد. سردار شهید قاسم سلیمانی و شهید عماد مغنیه برای افزایش توان نیروهای مقاومت و حرکت آنها به سمت تولید موشک‌هایی مانند آنچه ارتش‌های جهان تولید می‌کنند تلاش کردند.

وی بیان کرد: در لبنان یک جو کلی در حمایت از ملت فلسطین وجود دارد و کسانی که می‌گویند جنگ غزه به ما ربطی ندارد کم هستند. محور مقاومت در برابر یک چالش بزرگ برای اثبات اهمیت وجود خود قرار داشت تا نشان دهد حمایت از این محور تا چه میزان اهمیت دارد. تحولات غزه بر تمام جریان‌ها در جهان تأثیرگذار خواهد بود. اگر جنگ غزه نبود تمایلات نزدیک به صهیونیست‌ها در کشورهای غربی و شکاف در میان ملت‌های عربی تا این حد بروز پیدا نمی‌کرد.

کد خبر 6087399

دیگر خبرها

  • شورا‌ها یکی از ظرفیت‌های مهم نظام اسلامی
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود
  • برگزاری گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز
  • حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • تغییر معادله قدرت با عملیات موفقیت آمیز «وعده صادق»
  • استقلال و باز هم چالش تغییرات مدیریتی؛ مالک جدید با مدیرعامل جدید می‌آید؟
  • مبانی فلسفی انقلاب اسلامی ایران در آکادمی علوم روسیه بررسی شد
  • نقش مهم «سردار سلیمانی» در تقویت توان موشکی مقاومت