Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوزستان- بنا بر گفته مسئولان آب‌گرفتگی منازل در شهر چمران و بندر امام خمینی در شهرستان ماهشهر به‌طور کامل رفع شده است اما بنا بر گفته بسیاری از مردم رد پای این سیل بر دیوار خانه‌ها و بوی نم و فاضلاب که حالا تمامی وسایل زندگی آن را گرفته به این زودی‌ها از زندگی این مردم رخت نمی بندد.

قدس آنلاین-گروه استان ها: بنا بر گفته مدیرکل مدیریت بحران خوزستان پرداخت خسارت به منازل آسیب‌دیده براثر آب‌گرفتگی در شهرهای درگیر در حل ارزیابی است اما بسیاری از مردم آسیب‌دیده از این بارندگی با تجمع در مقابل دادگستری این شهر راضی به دریافت خسارت نشده و از مدعی‌العموم خواستار محاکمه مقصران وقوع آب‌گرفتگی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است  به علت بارندگی‌های شدید در بندر امام خمینی، هفته قبل بخش قابل‌توجهی از این شهر دچار آب‌گرفتگی شدید شد و آب وارد منازل مردم شد. مردم زیادی دراین‌بین دچار خسارت شدند و وسایل زندگی آن‌ها دچار خسارت شد و از بین رفت.

اغلب خانه‌های آب‌گرفته نیز به تعمیر اساسی نیاز دارند. بر همین اساس روز شنبه ۱۵ آذر برخی مردم بندر امام با حمل پارچه نوشته‌هایی و تجمع مقابل دادگستری این شهر، خواستار محاکمه مقصران و مسببان وقوع حادثه آب‌گرفتگی شدند.

این در حالی است که دادستانی بندر امام روز پنج‌شنبه با صدور اطلاعیه‌ای، از برخورد با مقصران و مسببان آب‌گرفتگی شدید در این شهر بدون هیچ‌گونه اغماضی خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: «در خصوص موضوع آب‌گرفتگی و تقصیرات احتمالی پرونده در دادستانی تشکیل شد». همچنین در این اطلاعیه تصریح‌شده است: «در تمام‌روزهای آب‌گرفتگی شخصاً و دیگر همکاران قضائی به‌صورت ناشناس در سطح شهر حضور داشتیم و موضوعات رو بررسی و ادله را جمع‌آوری نمودیم». در این اطلاعیه بیان‌شده است: «ضمناً پرونده واگذاری زمین‌های اطراف تلمبه‌خانه بلوکی‌ها به‌طور ویژه از شنبه پیگیری خواهد شد». در اطلاعیه دادستانی بندر امام تأکید شده است: «در برخورد با مقصرین و مسببین کوچک‌ترین اغماضی نخواهد شد و با آنان طبق ضوابط قانونی برخورد خواهد شد».

جمع‌آوری آب‌های سطحی اعتبار می‌خواهد

استاندار خوزستان نیز بابیان اینکه  در بارش‌های سال گذشته در خوزستان حدود سه هزار خانه درگیر آب‌گرفتگی شدند افزود: امسال هنوز برآورد  دقیقی انجام‌نشده اما حداکثر حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ خانه درگیر آب‌گرفتگی شده‌اند.

غلامرضا شریعتی اذعان کرد: در بحث جمع‌آوری آب‌های سطحی باید گفت که این کار بر اساس قانون، وظیفه شهرداری‎ها است و از بحث فاضلاب مجزا است.

وی اظهار کرد: در اهواز به دلیل اینکه شهر بدون شیب است، جابه‌جایی آب‌های سطحی ثقلی صورت نمی‌گیرد و حتماً باید از ایستگاه‌های پمپاژ عظیم‌ استفاده شود.

غلامرضا شریعتی عنوان کرد: برای جمع‌آوری آب‌های سطح اهواز حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است و اقدام خاصی نیز در این زمینه تاکنون صورت نگرفته است.

وی افزود: سال گذشته با حمایت‌های دولت، طرح‌های ضربتی را میان آبفا و شهرداری اهواز توزیع کردیم تا در مناطقی که مشکل جدی وجود دارد، اقداماتی انجام شود و وقتی بارش رخ می‌دهد مانداب‌ها به حداقل برسد.

استاندار خوزستان با اشاره به نحوه رفع علل بروز آب‌گرفتگی‌ها و مشکلات موجود تصریح کرد: سیستم فاضلاب و جمع‌آوری آب‌های سطح دو مقوله جداگانه هستند.

وی ادامه داد: برای اهواز با عنایت مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور ۵۰ میلیون یورو برای اصلاح شبکه فاضلاب تخصیص داده‌شده است. همچنین ۴۰ میلیون یورو فاینانس خارجی برای تصفیه‌خانه فاضلاب غرب اهواز در نظر گرفته‌شده و امیدواریم ۵۰ میلیون یورو نیز برای سال ۱۴۰۰ تخصیص داده شود تا ۵۰ درصد نیاز مالی برای تکمیل شبکه فاضلاب اهواز تأمین شود.

وی افزود: با این تأمین نیاز مالی و بر اساس طراحی‌هایی که شرکت مشاور انجام‌ داده است، امیدواریم ۶۷ تا ۷۰ درصد مشکلات فاضلاب اهواز حل شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان آبگرفتگی معابر سیل جمع آوری آب آب گرفتگی شدند آب های سطحی بندر امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۹۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان، از احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان خبر داد.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی و وقوع بارش‌های رگباری طی روز پنجشنبه در تمام مناطق استان و اعلام آماده باش مدیریت بحران استان اصفهان به دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان اظهار کرد: با فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های همرفتی و محلی از روز چهارشنبه تا جمعه هفته جاری، بر لغو مرخصی ها و حضور عوامل امدادی در محل ماموریت های مربوطه تاکید شد.

وی افزود: با توجه به بارش‌های هفته گذشته در مناطق شمال و شرق استان که منجر به وقوع سیلاب‌های محلی و جمع شدن رسوبات در مسیر رودخانه ها و دهانه پل‌ها شد و با توجه به مستعد بودن شرایط سیلاب‌های محلی در مناطق مذکور به علت رطوبت خاک، مدیریت بحران استان اصفهان با ابلاغ به اداره راهداری شهرداری‌ها، آب منطقه‌ای، بخشداری‌ها و دهیاران و سایر دستگاه‌های مرتبط، خواستار بازگشایی مسیل‌ها و رودخانه های فصلی، تخلیه رسوب از دهانه پل‌ها، تقویت و باسازی سیل بندها، آزادسازی هر گونه تصرف در مسیل‌ها، جمع آوری و هدایت آب های سطحی در معابر و زیرگذرها شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: با تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب، طوفان و آب‌گرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده ها و آمادگی اداره راهداری، شهرداری‌ها، پلیس راه، جمعیت هلال احمر، شرکت‌های آزادراهی، شرکت‌های امداد خودرو، اورژانس، شرکت‌های گاز، آب، برق، آب منطقه‌ای و فاضلاب و دهیاران و ستاد مدیریت بحران فرمانداری‌ها نیز باید مد نظر قرار گیرد.

شیشه فروش با اشاره به تقویت تیم های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده ها با تامین اقلام ضروری و پیش بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری ادامه داد: پرهیز از انجام سفرهای غیرضروری در محورهای مذکور، پرهیز از صعود به ارتفاعات رعایت الزامات ایمنی و توجه به توصیه های پلیس در جاده ها، حفاظت محصولات و سازه های کشاورزی گلخانه ها واحدهای دام و طیور و شبکه های آب و گاز در برابر سیل، تندباد و گرد و خاک و بارش رگبار باران از جمله موارد ایمنی است که باید رعایت شود.

وی خاطرنشان کرد: پرهیز از استقرار، توقف و تردد در مسیل‌ها و رودخانه های فصلی، پیشگیری و کنترل آب‌گرفتگی در معابر شهری، دهانه پل‌ها و زیرگذرها، تخلیه رسوبات و نخاله از دهانه پل‌ها و بازگشایی مسیر رودخانه ها، تخلیه اضطراری سکونتگاه‌های روستاهای در معرض خطر سیل نیز باید مد نظر قرار گیرد.

کد خبر 749275

دیگر خبرها

  • جمع آوری تمام آب‌های سطحی در دزفول طی سه ساعت
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • همسطح سازی و نصب ۳۰ دریچه منهول فاضلاب در بندر امام خمینی
  • آمادگی آتش‌نشانی اهواز برای بارندگی پیش‌رو
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر
  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان