Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره وضعیت ماسک در استان کرمان گفت: طبق مصوبه اعلامی از سوی سازمان غذا و داروی کشور، قیمت ماسک سه لایه پزشکی هم اکنون ۱۰۰۰ تومان است.

دکتر "علی اسدی‌پور" در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت داروهای کرونایی در استان کرمان گفت: داروهای کرونایی باید تحت شرایط بیمارستانی عمدتا مصرف شوند اما متاسفانه شاهد هستیم برخی اوقات همکاران ما بعضی از داروهای کرونایی را برای بیماران سرپایی نسخه می‌کنند تا بیماران این داروها را از داروخانه تهیه کنند که این کار اشتباه است زیرا برخی از این داروها توزیع داروخانه‌ای ندارند و نباید در داروخانه‌ها داشته باشیم و این باعث می‌شود که مردم تصور کنند که با کمبود دارو برای بیماران کرونایی روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد کمبود دارو «رمدیسیویر» در شهرستان سیرجان نیز اظهار کرد: کمبود دارو ممکن است در مقطعی وجود داشته باشد اما قطعا موقتی بوده و مشکل کمبود دارو بلافاصله رفع خواهد شد که درباره داروی رمدیسیویر در سیرجان نیز با پیگیری های صورت گرفته با وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، مشکل کمبود دارو فورا حل شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره وضعیت ماسک در استان کرمان گفت: طبق مصوبه اعلامی از سوی سازمان غذا و داروی کشور، قیمت ماسک سه لایه پزشکی هم اکنون ۱۰۰۰ تومان است.

اسدی پور با اشاره به اینکه در حال حاضر ماسک بیش از اندازه نیاز استان وجود دارد اظهار کرد: کارخانجات این حوزه بیش از نیاز استان ماسک تولید کرده و هر چه به کارخانجات تولیدی ماسک اعلام کردیم که نیاز ماسک در استان حدی دارد اما به توصیه‌های ما گوش نکردند و همین امر سبب شد هم اکنون ماسک‌های تولیدیشان روی دستشان باقی بماند.

اسدی‌پور با تاکید برآنکه هنوز موضوع کرونا جدی است خطاب به مردم گفت: از مردم انتظار داریم همچنان مباحث بهداشت فردی و اجتماعی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری فیزیکی را رعایت کرده و در صورتی که احساس بیماری می کنند بلافاصله به پزشک مراجعه کرده و از حضور در اجتماعات جدا حودداری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماسك داروی کرونا اخبار اجتماعی کرمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان سازمان غذا و دارو استان کرمان غذا و داروی کمبود دارو غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۰۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد

‌به گزارش خبرنگار مهر، آیین نامه حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی که چندی پیش به امضای دو وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت رسید، سرانجام امروز و پس از چند ماه تاخیر ابلاغ شد. طبق این آیین نامه، پلتفرم‌ها فقط می‌توانند در حوزه نسخه الکترونیکی فعالیت کنند و حمل و تحویل دارو از طریق سکوها برای نسخه کاغذی ممنوع است.

این آیین نامه که در ۱۲ ماده به تصویب رسیده از زمان ابلاغ به مدت ۶ ماه به صورت آزمایشی اجرا می شود.

وظایف سکوها در حمل و نقل دارو

براساس ماده ۲ آیین نامه سکوهایی مجاز هستند خدمات مربوط به سفارش گیری و تحویل دارو را از طریق داروخانه های دارای مجوز بهره برداری ارائه کنند که دارای مجوز از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور بوده و یا دارنده پروانه خدمات حمل و نقل، فناوری اطلاعات، هوشمندسازی از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشند.

همچنین درج هر گونه تبلیغات و تشویق مستقیم و غیر مستقیم کاربران به مصرف فراورده های دارویی ممنوع است.

سکو موظف است اطلاعات مکانی برخط حمل کننده دارو را در اختیار کاربر و داروخانه قرار دهد.

این آیین نامه هرگونه دسترسی به واسطه ذخیره یا نگهداری کد رهگیری به محتوای نسخه الکترونیک توسط سکو را ممنوع کرده است.

ماده ۴ این آیین نامه نیز نحوه نسخه پیچی و بسته بندی دارو به منظور ارسال را مشخص کرده است. براین اساس نسخه پیچی دارو پس از دریافت کد رهگیری توسط داروخانه، در سامانه های تخصصی نسخه پیچی در داروخانه انجام می شود و دامنه خدمات حمل و نقل دارو از طریق سکوها صرفا در حوزه نسخه الکترونیکی بوده و پذیرش سفارش حمل و عرضه دارو از طریق سکوها برای نسخ کاغذی ممنوع است.

همچنین سکوها موظف هستند امکان ثبت شکایت و پیگیری برخط کاربران را تحت نظارت سازمان غذا و دارو در خصوص تخلفات داروخانه ها فراهم کنند.

شرایط تعطیلی دائم یا موقت سکوها

در صورتی که سکوی دارای مجوز، تصمیم به تعطیلی موقت یا دائم دارد، باید این موضوع را از یک ماه قبل از تعطیلی به اطلاع همه کاربران و مرجع صادرکننده مجوز خود برساند.

همچنین در این آیین نامه سازمان غذا و دارو موظف است سرویس به روز رسانی شده داروخانه ها، یا تایید به روز مجوز داروخانه های دارای درخواست را در اختیار سکوها قرار دهد.

کد خبر 6091130 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید