Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوآوی تصمیم گرفته تولید چیپ درایور اختصاصی برای پنل‌های نمایشگر اولد را آغاز کند تا بیش از قبل در تامین قطعات مورد نیازش استقلال داشته باشد. لازم به ذکر است که چیپ‌هایی که توسط شرکت‌های چینی به عنوان درایور نمایشگرها ساخته می‌شوند، در مجموع کمتر از یک درصد بازار را در اختیار دارند. بنابراین اگر هوآوی وارد این بازار شود، می‌تواند سهم شرکت‌های چینی از این بازار را به مقدار چشمگیری افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چیپ‌های درایور یا همان راه‌انداز، چند وظیفه را در پنل‌های اولد بر عهده دارند و می‌توان گفت مثل پنل کنترلی در یک سیستم عمل می‌کنند. مهم‌ترین وظیفه‌ی چیپ‌های درایور این است که کیفیت تصویر در حال نمایش توسط نمایشگر را مدیریت کنند و مدیریت مصرف بهینه‌ی انرژی در پنل نمایشگر را هم بر عهده بگیرند. به عبارت دیگر، شاید بتوان چیپ‌های درایور را فناوری مرکزی استفاده شده در گجت‌های الکترونیکی مثل گوشی‌های هوشمند و تلویزیون‌هایی با نمایشگر بزرگ دانست.

هوآوی چیپ درایور جدیدش را بر مبنای یک معماری اختصاصی تولید می‌کند. از قرار معلوم این چیپ با فناوری ساخت ۲۸ نانومتری تولید می‌شود و کار راه‌اندازی پنل‌های اولد را برای نمایشگرها انجام دهد.

در حال حاضر بازار چیپ‌های درایور نمایشگرهای اولد تحت سلطه‌ی یک شرکت شناخته‌شده‌ از کره جنوبی است و این شرکت با داشتن نزدیک به ۷۵ درصد از این بازار، سهم غالب را در اختیار دارد. سهم بازیگر بعدی از بازار درایور نمایشگر ۲۰ درصد است.

هر چه میزان نیاز به فناوری نمایشگر بیشتر می‌شود، شرکت‌های بیشتری به فکر می‌افتند که به تحقیقات روی چیپ‌های درایور روی بیاورند یا تحقیقات فعلی‌شان را گسترش دهند. هواوی هم قصد دارد حضورش در این بخش از بازار را بیشتر کند و از زیربرندهای‌سیلیکون (HiSilicon) که کار طراحی چیپ را انجام می‌دهد، برای طراحی چیپ‌های درایور اولد استفاده کند.

بنابر گفته‌ی مدیر عامل هوآوی، چنگ‌دونگ (Yu Chengdong) کار طراحی این چیپ‌ها به پایان رسیده است و مرحله tape-out را که آخرین مرحله قبل از تولید نهایی به شمار می‌آید، پشت سر گذاشته‌اند و تولید انبوه چیپ‌های درایور هوآوی از سال آینده‌ی میلادی شروع خواهد شد.

انتظار می‌رود که از این چیپ‌ها در گوشی‌های هوشمند هوآوی و تلویزیون‌های هوشمندی که در سال آینده تولید می‌شوند نیز استفاده شود.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: محسن فخری زاده طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها مصباح یزدی لایحه بودجه 1400 چیپ های درایور هوآوی رپرتاژ آگهی محسن فخری زاده طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها مصباح یزدی لایحه بودجه 1400 چیپ های درایور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۱۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25