Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید پورحسینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بزرگداشت «۱۶ آذرماه» مصادف با «روز دانشجو» اظهار کرد: جنبش دانشجویی کشور از بدو تاسیس دانشگاه و در سال ۱۳۲۰ راه‌ندازی شد آن هم در شرایطی که فضای دانشگاه اسلامی نبود اما روحیه ضد استبدادی و ضد امپریالیستی در بطن این نهضت مشهود بود.

وی گفت: با رشد نهضت امام خمینی(ره) بعد از ۱۵ خرداد ۴۲ کم‌کم وجهه اسلامی نیز با این نهضت ممزوج شد که نمونه آن را در بزرگداشت این قیام و البته ورود دانشگاهیان به فضای مقابله با ظلم و مبارزه با رژیم ستمشاهی و پیگیری مطالبات انقلاب اسلامی می‌بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بسیج دانشجویی استان همدان واقعه ۱۳ آبان ۵۸ را نقطه اوج برونداد نهضت دانشحویی اسلامی دانست و ادامه داد: این در حالی است که جریان دانشجویی از ابزارهای حکومتی برای دستیابی به اهداف مد نظر خود محروم بود ولی با این وجود تمام‌قد علیه جریان استکبار ایستادگی کرد.

وی با تأکید بر لزوم بهره‌مندی دانشجویان از مبانی معرفتی و تحلیلی گفت: جریان دانشجوی مسلمان انقلابی توانست لانه جاسوسی را فتح کند اما برخی از این افراد از درون مغلوب شدند و پشیمانی‌ها و گسست‌هایی از جنبش دانشجویی رقم خورد که این امر ناشی از ضعف معرفتی و تحلیلی این گروه بود.

پورحسینی با بیان اینکه وجهه معرفتی همیشه و در همه حال باید بر وجهه هیجانی غلبه کند افزود: یکی دیگر از وظایف جریان دانشجویی نقش‌آفرینی در عرصه نهضت نرم‌افزاری، تولید علم و عدالت‌خواهی است که این مهم از دهه ۸۰ مطرح شد.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت این روزهای کرونایی و تعطیلی بسیاری از دانشگاه‌ها اظهار کرد: با برگزاری غیرحضوری کلاس‌ها گذار جدیدی را شاهد هستیم که تشکل‌های دانشجویی باید بازتعریفی را در حوزه اقدامات دانشجویی در ایام کرونا داشته باشند.

رئیس بسیج دانشجویی استان همدان تقویت بنیه معنوی و معرفتی دانشجویان را یک موضوع مهم و حیاتی برای پیشبرد امور قلمداد کرد و گفت: دانشجو نباید هیچ گاه احساس خمودگی، بی‌اثر بودن و انفعال داشته باشد زیرا عنصری فعال، اثرگذار و نقش‌آفرین است.

وی با تأکید بر اینکه دانشجو جریان‌ساز و گفتمان‌ساز است افزود: تحصیل در عین تهذیب نیز از دیگر موضوعاتی است که دانشجو باید به آن تجهیز باشد ضمن اینکه این تحصیل باید معطوف به حل مشکلات کشور باشد.

پورحسینی در پایان با اشاره به شهادت شهید فخری‌زاده تأکید کرد: ایشان ار دوران دبیرستان به فکر این بودند که در حیطه تخصص هسته‌ای و رفع نیاز کشور کار کنند و در این عرصه نیز به موفقیت دست یافتند بنابراین دانشجویان نیز به تأسی از این بزرگان باید ‌در مسیر خدمت به کشور و نقش‌آفرینی در آن هدفگذاری کنند.

انتهای پیام/ 3140

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجو همدان دانشگاه جریان دانشجویی مقابله با استکبار مطالبه گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت

هرچند این کشور در میانه عملیات اخبار منتشر شده را تکذیب کرد، اما ساعاتی پس از عملیات رسماً از نقش خود در دفاع از اسرائیل پرده برداشت. از طرفی این اقدام ملک عبدالله از دید دوستداران فلسطین هم دور نماند و امت‌های عربی و اسلامی توانستند ذات این شخصیت را بشناسند.

دولت اردن یک دولت مصنوعی است که انگلستان پس از جنگ جهانی اول و تقسیم سرزمین‌های امپراتوری عثمانی در پی معاهده سایکس پیکو ایجاد کرد.انگلستان در آن سال‌ها فرزندان شریف حسین-حاکم  مکه- را که در سرنگونی امپراتوری عثمانی کمک شایانی کرده بود، در عراق(فیصل) و اردن (عبدالله اول) روی کار آورد.

اردن از اساس یک کشور طبیعی و دارنده عناصر تشکیل دهنده یک ملت نیست و در یک قرن اخیر وظایف و مأموریت‌هایی را که غرب به پادشاهانش محول کرده انجام می‌دهد و در عوض از آن‌ها مساعدت مالی و تسلیحاتی می‌گیرد.در جریان عملیات وعده صادق نیز پادشاه اردن آسمان کشورش رادر اختیار کشورهای غربی و صهیونیستی قرار داد تا پهپادهای ایرانی را که عازم سرزمین‌های اشغالی بودند هدف قرار دهند.

البته این اقدام هزینه فراوان  و بی‌آبرویی روی دست این کشور جعلی گذاشت و در میان افکار عمومی دنیای عرب، ملک عبدالله دوم منفوریت بیشتری پیدا کرد و یک خائن و نوکر اسرائیل نامیده شد.

در خصوص نحوه واکنش ایران و کشورهای محور مقاومت به خیانت اردن این نکته را باید ذکر کرد که در حال حاضر این کشور در موضع انفعال قرار دارد و هرگونه اقدام تنش‌زای مستقیم به نفع این پادشاهی تمام خواهد شد.

در نتیجه باید با هوشمندی و تدبیر و دیپلماسی عمومی این وضعیت انفعالی اردن در داخل و خارج را تداوم بخشید.

نباید فراموش کرد ۶۰ درصد جمعیت اردن فلسطینی‌تبار هستند و از حمایت‌های این پادشاهی از اسرائیل منزجر شده‌اند و اگر یک جریان فرهنگی و رسانه‌ای روشنگرانه در خصوص خیانت‌های خاندان شریف هاشمی در یک قرن اخیر و حمایت آن‌ها از طرح های استعمار در منطقه ایجاد شود، بدون شک در سال‌های آینده تحولات اجتماعی و سیاسی در این کشور رنگ و بوی دیگری خواهد گرفت که تقویت جریان‌های مقاومت در آنجا را در پی خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • بیش از ۶۰۰ نفر در جنبش دانشجویی ایالات متحده دستگیر شدند
  • محکومیت سرکوب وحشیانه آزادی بیان در دانشگاه‌های آمریکا در خصوص مسئله غزه
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • دیپلمات ایرانی: فراموش نکنیم جنگ آمریکا علیه ویتنام را جنبش دانشجویی متوقف کرد
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • خیزش جنبش اصیل دانشجویی در آمریکا