Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، این نمایشگاه که از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ آذر ماه جاری در کشور امارات برپا خواهد بود به عنوان بزرگترین و معروفترین رویداد تجاری مربوط به الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک در خاورمیانه مطرح است.

در بخش «Future Stars» این نمایشگاه 20 شرکت دانش بنیان ایرانی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی توانمندی‌های خود را به بازدیدکنندگان معرفی می‌کنند که محصولات فناورانه آنها به شرح زیر است:
شرکت بهینه داده پردازان رایمون
این شرکت تولیدکننده و توزیع کننده محصولات سخت‌افزاری یا امنیتی هوشمند است که به صورت تخصصی در زمینه هوشمندسازی درب‌ها و تردد ساختمان فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت توسعه درمان سرو
سایکالپس مبتکر اولین راهکار درمان تنبلی چشم مبتنی بر واقعیت مجازی است که با بهره‌‌گیری از سیستم هوشمند در محیط واقعیت مجازی، ابتدا سطح بیماری را تشخیص می‌دهد، سپس با استفاده از الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و سیستم پچ‌های داینامیک، بیماری را درمان می‌کند.
شرکت گشت سلامت آریا
جذب بیماران خارجی از کشورهای اروپایی، کشورهای همسایه و نیز استرالیا و آمریکا و معرفی به بیمارستان‌ها و پزشکان ایرانی فعالیت عمده این شرکت را در بر می‌گیرد.
شرکت پیشتازان امن کاوی عماد
این شرکت با بهره‌گیری از مزایای استانداردهای مطرح در حوزه امنیت نرم‌افزار و آزمون نفوذ، چهارچوبی فراگیر و کارا برای ارزیابی امنیتی و آزمون نفوذ برنامه کاربردی ایجاد کرده است به طوری که پس از بررسی کلی سامانه، با ریزبینی و دقت کافی به ارزیابی امنیتی و شناسایی آسیب‌پذیری‌های برنامه کاربردی پرداخته و از اطلاعات به دست آمده در راستای آزمون نفوذ و رسیدن به اهداف مورد نظر بهره می‌گیرد. به عبارت دیگر فعالیت‌های این شرکت شامل ارزیابی امنیتی و آزمون نفوذ برنامه‌های کاربردی، شبکه و زیرساخت، ارزیابی منع سرویس توزیع شده، مشاوره و در نهایت تولید محصولات امنیتی است.
موسسه دانش پژوهان
فعالیت موسسه دانش پژوهان در زمینه مشاوره، طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی، پشتیبانی و بهره‌برداری آب شیرین ‌کن‌های حرارتی و غشایی و  ZLDاست.
شرکت آینده رباتیک سبز آرسام
ساخت ربات تعاملی به همراه ۱۰ بازی تکنولوژیک، احداث شهر بازی داستان‌‌محور به نام روبوکیدز، با بکارگیری ربات و بازی‌ها دستاوردهای شرکت آینده رباتیک سبز رسام است.
شرکت کامپوزیت صنعت قائم
زمینه فعالیت شرکت کامپوزیت صنعت قائم شامل طراحی تولید انبوه محصولات ویژه صنعت هوایی و هوافضا، تعمیر و پوششFRP  مخازن و لوله‌های فرسوده در صنایع نفت و گاز، بازسازی و تولید قطعات برج‌های خنک کننده در صنایع کشور، طراحی و تولید زیر دریایی بدون سرنشین است.
شرکت پردازش همراه نیلین سپهر
شرکت پردازش همراه نیلین سپهر در زمینه توسعه نرم‌افزارهای وب و موبایل در حوزه بانکداری، پرداخت و بلاکچین فعالیت می‌کند.
موسسه نوا کامکار ماندگار
انتشار قانونی محتوای هنرمندان ایرانی بر روی بستر وب در قالب سایت و اپلیکیشن‌های نواک با هدف درآمدزایی برای هنرمندان عرصه موسیقی و حمایت از حقوق مادی و معنوی ایشان زمینه فعالیت موسسه نوا کامکار ماندگار را تشکیل می‌دهد.
شرکت نیوساد فارمد ماهان
پلتفرم هلثیو از محصولات شرکت نیوساد فارمد ماهان است که ارزش مهمی ‌را با گسترش شبکه‌ای متشکل از پزشکان، برنامه‌نویسان، مدیران کسب‌ و کار و دیگر فعالان در صنعت سلامت خلق می‌کند. هلثیو به نیاز تیم‌ها و کارآفرینان مستعد و خالق، در فرآیند ایده‌پردازی، تیم‌سازی، توسعه بازار و محصول، سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه پاسخ می‌دهد.
شرکت مبدل انرژی پاسارگاد
این شرکت با استفاده از هوش مصنوعی (AI) قادر به طراحی و توسعه نرم‌افزار پیشرفته ‌آنالیز جریان به صورت آنلاین به منظور شناسایی و تشخیص عیوب در الکتروموتورها و جلوگیری از توقف ناخواسته الکتروموتور است.
شرکت شتابدهی هوشمند پیشگام سیوان
سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌گذاری در راه‌اندازی مراکز نوآوری مجموعه فعالیت‌های شرکت شتابدهی هوشمند پیشگام سیوان را تشکیل می‌دهد.
شرکت بهین فناور آماد هوشمند
این شرکت یکی از پیشرفته‌ترین مجموعه اجرایی و عملیاتی در زمینه تولید و توسعه سیستم‌های هوشمند لجستیکی و حمل و نقل در بستر فناوری اطلاعات در کشور است. این مجموعه توانسته است با بکارگیری ابزارهای روزآمد و دانش بنیان، گام بزرگی را در راستای توسعه و عملیاتی کردن انواع الگوریتم‌های پیچیده مبتنی بر هوش مصنوعی به منظور بهبود سیستم‌های هوشمند لجستیکی نظیر حمل و نقل بردارد.
شرکت تکاپو صنعت نامی
فعالیت این شرکت در زمینه طراحی و تولید تجهیزات صنعتی پیشرفته است. گروه صنعتی تکاپو صنعت نامی ‌در سال 1393 در حوزه طراحی فنی و مهندسی و ماشین‌سازی شروع به فعالیت کرد که با ثبت اختراعات متعدد و دستیابی به دانش فنی روز دنیا، موفق به کسب استاندارهای بین‌المللی از جمله 9001 ISO  و CE اروپا برای محصولات خود شده است. 
شرکت داده کاوان امیرکبیر
این شرکت نرم‌افزارهای حوزه سلامت تولید می‌کند. کلیدی‌ترین سرویس قابل ارائه آن نرم‌افزار مدیریت مطب و کلینیک آنلاین بقراط است که شامل ماژول‌های کاربردی مورد نیاز در جهت مدیریت مطب‌ها و مراکز درمانی با ‏نگرش کاهش هزینه‌های سربار و افزایش بازدهی حضور در مطب و کلینیک کادر درمان است.‏
شرکت نوید ساختار بهینه
مجموعه نوید ساختار بهینه، مجموعه‌ای نرم‌افزاری و سازه‌ای با رویکرد دانش‌بنیان، متشکل از فارغ‌التحصیلانی از برترین دانشگاه‌های کشور است. فعالیت اصلی و فعلی این مجموعه تولید نرم‌افزارهای بهینه‌سازی تحت وب برای ارائه خدمات فنی حوزه طراحی سازه به مشتریان جهانی است. این مجموعه زیر نظر مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت فعالیت می‌کند. بهینه‌سازی سازه‌ها به وسیله رایانش ابری و پردازش موازی ماحصل فعالیت شرکت نوید ساختار بهینه است.
شرکت سامانه‌های دما و نور سدنا
این شرکت در زمینه طراحی و تولید ترموستات‌های هوشمند دیجیتال فعالیت می‌کند. شرکت سدنا در زمینه تولید محصولات BMS که منحصراً در اختیار شرکت¬های اروپایی و آمریکایی قرار دارد، فعالیت داشته و تاکنون توانسته است چند محصول در این زمینه را در ایران بومی‌سازی کرده و با ارزش افزوده¬‌ای بسیار بالا تولید در اختیار صنعت ساختمان و تأسیسات کشور قرار دهد.
شرکت راهکار مهریاسان
شرکت طراحی سایت مهریاسان از سال 1382 فعالیت خود را آغاز کرده و ارائه راهکارهای دیجیتالی جهت توسعه کسب و کارها را محور اصلی فعالیت خود قرار داده است. با توجه به محدوده راهکارهای دیجیتالی که صاحبان بنگاه‌های اقتصادی برای توسعه کسب و کار خود به آن نیاز دارند، اولویت‌بندی مهریاسان به استفاده از اینترنت به عنوان بستر رشد سازمان قرار گرفت. لذا خدمات تخصصی در این حوزه مانند طراحی سایت، خدمات تبلیغات اینترنتی و نیز بازاریابی اینترنتی را به مجموعه‌های مختلف ارائه می‌کند.
شرکت بازی‌سازی اردیبهشت پویای کاسپین
عمده محصولات شرکت بازی‌سازی اردیبهشت پویای کاسپین، شامل طراحی و پیاده‌‌سازی بازی‌های ویدیویی است. این شرکت در زمینه طراحی و تولید نرم‌افراز مجاز و غیررسانه‌ای و بازی‌های غیررسانه‌ای و مجاز مخصوص موبایل و خرید و فروش کالاهای مجاز بازرگانی در رابطه با محصول مجاز و غیررسانه‌ای تولید شده و عرضه آن در بازار مصرف مورد نظر فعالیت می‌کند.
شرکت توسعه فن و کسب و کار رایمون
این شرکت درحوزه ساخت فروشگاه هوشمند فعالیت می‌کند؛ اما بخش دیگر فعالیت‌های شرکت شامل اجرا، تولید، عرضه و پشتیبانی کلیه پروژه‌ها و ارائه زیرساخت‌های فنی، اداری، مالی و بازرگانی، بازاریابی، تهیه طرح‌های توجیهی در حوزه کسب‌وکار، تامین منابع انسانی، مدیریت سرمایه‌های معنوی، ارزش‌گذاری فناوری و تجاری‌سازی، تجزیه و تحلیل داده، هوش مصنوعی، ارتباطات و امنیت سایبری، انرژی‌های تجدیدپذیر، الکترونیک و فناوری مواد، کنترل هوشمند و اینترنت اشیا، فناوری‌های نوین پرداخت و داد وستد و تجارت الکترونیک است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات علم علم و پیشرفت جیتکس طراحی و تولید آزمون نفوذ دانش بنیان هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان