Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته یک جامعه شناس ارتباطات، انسان‌هایی که حیوان آزاری می‌کنند لزوما افرادی نیستند که برای سایر انسان‌ها تهدید باشند، اما با ایجاد علاقه بین فرزندانمان با سایر موجودات زنده و محیط زیست می‌توانیم رفتار‌های اشتباه انسانی را اصلاح کنیم و انسان تکامل یافته‌ای باشیم.

محمد علی الستی در گفت‌وگو با میزان گفت: درباره افرادی که به هر نحوی «حیوان آزاری» می‌کنند، دو دیدگاه متفاوت در علوم انسانی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این استاد دانشگاه ادامه داد: دیدگاه اول، رویکرد «جانشینی» است. در این رویکرد به این مسئله توجه شده که افرادی که به هر دلیلی به اینگونه اقدامات دست می‌زنند و از این اقدام لذت می‌برند، در فرصت مناسب ممکن است همین اقدامات خشنونت گرایانه را با سایر همنوعان خود انجام دهند و در واقع حیوان آزاری مقدمه‌ای برای آزار انسان هاست.

جامعه شناس ارتباطات اظهار کرد: بدین معنا که این افراد در شرایط‌های متفاوت مستعد اذیت و آزار اعضای خانواده و سایر اطرافیان خود هستند و در حال حاضر از طریق حیوان آزاری خود را تخلیه می‌کنند.

الستی با اشاره به رویکرد دوم گفت:دیدگاه دوم، رویکرد «همنشینی» است. در این رویکرد، سعی شده به تاریخ دقت ویژه‌ای داشته باشد. به این معنا که تکامل رفتاری انسان با سایر موجودات زنده را مورد بررسی و مطالعه قرار داده و نتیجه گرفتند حیوانات بلاگردان انسان‌ها هستند و حیوان آزاری را مانع آزار و اذیت انسان‌ها است.

وی افزود: این استاد دانشگاه ادامه داد: در این دیدگاه  تاکید می‌شود که حیوان آزاری باعث می‌شود سایر انسان‌ها در امان بماند، زیرا افراد حیوان آزار اگر حیوانات را اذیت کنند، دیگر با انسان‌ها کاری ندارند.

جامعه شناس ارتباطات با اشاره به اینکه این رویکرد درباره هر آسیب اجتماعی دیگری قابل بیان است، اظهار کرد: این دو رویکرد تنها درباره حیوان آزاری مصداق ندارد. به عنوان مثال درباره زنان خیابانی نیز این دو رویکرد صدق می‌کند. به این معنا که بر اساس رویکرد اول، مردانی که از زنان خیابانی سواستفاده می‌کنند به خود اجازه می‌دهند به سایر زنان نیز تعرض داشته باشند. همچنین بر اساس رویکرد دوم، وجود زنان خیابانی باعث می‌شود سایر زنان از مزاحمت‌ها در امان باشند.

بیشتر بخوانید: عامل شکنجه و زنده‌به‌گور کردن سگ‌های بوشهر شناسایی شد

باید در بررسی پدیده‌ها شرایط را در نظر گرفت

الستی گفت: با یک نگاه تلفیقی می‌توان گفت در طول تاریخ، رفتار‌های انسان‌ها تغییر یافته و به تدریج اصلاح شده  است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: بنابراین هر یک از پدیده‌ها را باید در دل تاریخ قضاوت کرد، زیرا پیشرفت انسان‌ها باعث تکامل رفتاری آن‌ها نیز می‌شود.

جامعه شناس ارتباطات اظهار کرد: در نتیجه انسان‌هایی که حیوان آزاری می‌کنند لزوما افرادی نیستند که برای سایر انسان‌ها تهدید باشند، اما با ایجاد علاقه بین فرزندانمان با سایر موجودات زنده و محیط زیست می‌توانیم رفتار‌های اشتباه انسانی را اصلاح کنیم و انسان تکامل یافته‌ای باشیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: حیوان آزاری محیط زیست

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حیوان آزاری محیط زیست جامعه شناس ارتباطات حیوان آزاری حیوان آزار انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،اظهارکرد: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شد که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • حکمت عفاف و حجاب در ادیان آسمانی
  • مسابقه عجیب شترسواری زنان در عربستان؛ سقوط برخی سوارکاران زن از روی شتر و مصدومیت آنها + ویدئو
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • اول لب بود که دندان آمد/ آدم گرسنه اولویت دارد یا گربه محل؟!