Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا صفری روز دوشنبه در گفت‌ و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود:  این شهرستان اکنون با پرورش نزدیک به ۴۵۰ هزار راس دام سبک و سنگین که نیمی از آن مربوط به عشایر است در تولید گوشت قرمز و فرآورده های خام دامی استان اصفهان اثرگذار است.

وی بیان‌ کرد: پرورش سنتی دام این منطقه مطابق با استانداردهای اقتصادی و متناسب با پیشرفت در عرصه دام و تولید فرآورده‌های خام دامی نیست و با اصلاح نژاد و انجام فعالیت‌های علمی در تربیت دام، امکان افزایش ظرفیت تولید و کیفیت کار میسر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توجه سازمان جهاد کشاورزی جهت اصلاح نژاد دام برای حذف گونه های کم بازده و افزایش راندمان را خواستار شد.

فرماندار فریدونشهر ادامه‌ داد: اکنون مردم این شهرستان به وسیله دامپروری سالانه به صورت مستقیم ۲ هزار میلیارد ریال و غیرمستقیم ۲۰۰ میلیارد ریال درآمد کسب می‌کنند که تحقق راهبرد یادشده موجب افزایش سطح درآمد خواهد شد.

به گفته وی فریدونشهر در ۲۰ سال گذشته به دلیل کیفیت مراتع و میزان پرورش دام یکی از مهمترین مراکز تامین گوشت قرمز غرب استان اصفهان بوده که با گذشت زمان به دلیل نبود نظارت صحیح بر برداشت از مراتع و تغییر چرخه طبیعی این ظرفیت کاهش یافته است.

وی از نبود کشتارگاه صنعتی و مجهز در این شهرستان خبر داد و اظهارداشت: کشتارگاه این منطقه متناسب با این ظرفیت دام نیست و این چالش در پیشرفت اقتصادی و تکمیل چرخه تولید گوشت قرمز اثر منفی می‌گذارد.

صفری با بیان اینکه استفاده بیش از حد از مراتع و تخریب عرصه‌ها با ورود زودهنگام دام موجب کاهش کیفیت و ظرفیت منابع طبیعی شد، خاطرنشان ‌کرد: نظارت بر چرای دام و همکاری دامداران در حفظ مراتع، موضوع اساسی و مهم برای حفظ منابع و خوراک دام است.

فرماندار فریدونشهر اضافه ‌کرد: تخریب مراتع بر تولید در عرصه دامی و کشاورزی اثر می‌گذارد و طبیعت بکر این شهرستان را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به اعتقاد فرماندار فریدونشهر مشارکت مردمی و تشکیل سازمان‌های مردم نهاد برای حفظ و حراست از مراتع این شهرستان لازم است تا با همکاری عمومی و ایجاد دغدغه اجتماعی مراتع و عرصه‌های بکر طبیعی حفظ شود.

استان اصفهان یکی از قطب‌های تولیدات دامی کشور و با ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بسته بندی و فرآورده‌های خام دامی دارای ظرفیت مناسب در این  بخش اقتصادی است.

این استان دارای بیش از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قطب‌های تولید فرآورده‌های دامی در کشور تبدیل کرده است. 

اصفهان رتبه اول تولید گوشت مرغ و بوقلمون، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز، رتبه دوم تولید تخم مرغ و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست. 

شهرستان فریدونشهر با برخورداری از ۳۶ هزار نفرجمعیت شهری و روستایی و حدود ۲۰ هزار جمعیت عشایری در ۱۸۰ کیلومتری غرب استان اصفهان قرار دارند.

بیشترین بارش‌های برف و باران استان اصفهان در این شهرستان است.

برچسب‌ها فریدونشهر دام و طيور اصفهان علمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فریدونشهر دام و طيور اصفهان علمی فریدونشهر دام و طيور اصفهان علمی اخبار کنکور استان اصفهان تولید گوشت گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • همایش تجلیل از خیران سلامت فریدونشهری
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات