Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@13:22:57 GMT

واکسن‌های کرونای چینی در راه است

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۸۵۵۹

واکسن‌های کرونای چینی در راه است

ایالت‌های مختلف چین محموله‌هایی از واکسن‌های توسعه یافته در این کشور خریده‌اند تا افراد را در مقابل کووید ۱۹ واکسینه کنند.

به گزارش ایمنا، ایالت‌های مختلف چین محموله‌هایی از واکسن‌های کووید ۱۹ توسعه یافته در داخل این کشور سفارش داده‌اند. این در حالی است که مقامات بهداشت هنوز درباره تاثیرگذاری واکسن‌های مذکور یا شیوه دسترسی جمعیت ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ میلیاردی چین به آن‌ها هیچ بیانیه‌ای منتشر نکرده‌اند.

تحت برنامه استفاده اضطراری، بیش از یک میلیون از کارمندان بخش درمان و افراد گروه‌های پر خطر در این کشور واکسن را تزریق کرده‌اند. در حال حاضر چین پنج واکسن برای مقابله با ویروس کرونا توسعه داده که همه آن‌ها در مراحل مختلف آزمایش‌های بالینی هستند. این واکسن‌ها اکنون در بیش از ۱۲ کشور از جمله روسیه، مصر و مکزیک به افراد تزریق شده‌اند.

به گفته توسعه دهندگان، برخلاف واکسن بی و ان تک و فایزر که باید در دمای ۷۰- درجه سانتیگراد نگهداری شود، تولیدات چین را می‌توان در دمای ۲ تا ۸ درجه سانتیگراد ذخیره کرد. البته هنوز شیوه توزیع واکسن‌های چینی مشخص نشده است.

مقامات بهداشتی این کشور قبلاً اعلام کرده بودند، توسعه دهندگان قادر به تولید ۶۱۰ میلیون دوز واکسن تا پایان سال جاری میلادی هستند. همچنین سال آینده یک میلیارد دوز واکسن در این کشور تولید می‌شود.

هفته گذشته وزیر امورخارجه چین اعلام کرد توسعه دهندگان واکسن‌ها سعی دارند مرحله نهایی آزمایش بالینی واکسن‌ها را با سرعت بیشتر انجام دهند.

منبع: مهر

کد خبر 460004

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا آخرین اخبار کرونا واکسن کرونای چینی واکسن کرونا تولید واکسن کرونا زمان توزيع واکسن کرونا تزريق واکسن کرونا درمان کرونا مقابله با شیوع کرونا همه گیری کرونا واکسیناسیون کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ چین در پی گسترش تحریم‌های آمریکا انتقال شرکت‌های فناورانه اش را به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا تسریع کرد.
چین انتقال شرکت‌های حوزه صنعت تراشه‌های نیمه رسانا و تولید کننده خودرو‌های برقی را در پی ادامه جنگ تجاری واشنگتن - پکن به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا سرعت داد.
آمریکا با هدف محدودیت دسترسی چین به تراشه‌های رده بالای واحد پردازش گرافیکی (GPU) که می‌توانند به دستاورد‌هایی در زمینه هوش مصنوعی منجر شوند یا در ابر رایانه‌ها و تجهیزات نظامی به کار روند؛ مرتب محدودیت‌های بیشتری را علیه پکن برای کنترل فروش این ابزار‌ها و همچنین تجهیزات تراشه سازی به چین اعمال می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


همزمان با فشار تحریم‌ها و اوج تقاضا برای هوش مصنوعی، شرکت‌های طراح تراشه که در چین برای تامین خدمات بسته بندی پیشرفته به عنوان یکی از فناوری‌های کلیدی درصنعت نیمه رسانابا چالش روبرو هستند درقالب طرح راهبردی"چین به علاوه یک" در پی خروج از این کشور هستند.
بر همین اساس چین مالزی را در میان کشور‌های جنوب شرق آسیا، گزینه‌ای بسیار مناسب برای کسب و کار‌های خود می‌داند.
کسب و کار‌هایی که در همین چند سال اخیر به نفع مالزی شده است؛ زیرا این کشور را به ششمین صادرکننده بزرگ صنعت تراشه‌های نیمه رسانا در دنیا تبدیل کرده است.
ظرفیت‌های موجود در این کشور بویژه در مناطق صنعتی پیننگ و کداه در بحبوحه گسترش تنش و رقابت بین آمریکا و چین بر سر فناوری‌های پیشرفته، همچون آهنربایی برای جذب شرکت‌های فناورانه اروپایی مرتبط با چین نیز عمل می‌کند که در پی کاهش خطر پذیری در این شرایط هستند.
برهمین اساس دولت مالزی در حال به روز رسانی قوانین موجود، تنظیم بسته‌های تشویقی و تدوین برنامه راهبردی نیمه هادی‌ها برای ماندن در این صنعت رقابتی است.
وجود تجهیزات پیشرفته، فراوانی نیروی کار ماهر و هزینه‌های هرزان تولید موجب شده است؛ بزرگترین شرکت‌های خودروساز چینی نیز به مالزی و چند کشور جنوب شرق آسیا نقل مکان کنند.
چین بزرگترین شریک تجاری مالزی محسوب می‌شود و دولت این کشور بیش از پیش در پی توسعه و تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی با پکن است........ مصاحبه‌ها ......
۱) ساموئل تان - مدیر اجرایی مشاوران املاک بین المللی
۲) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۳) زعفرول عبدالعزیز - وزیر سرمایه گذاری، تجارت و صنعت مالزی
۴) سویی دونگ شو - کارشناس مسائل اقتصادی

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان
  • آیا چین می‌تواند؟
  • استفاده از ظرفیت های خدادادی برای توسعه لرستان
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • هشدار به نشر دهندگان اخبار کذب