Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه پرسپولیس از طرع دعوا علیه شجاع خلیل زاده در کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال به هیچ جوابی نرسید.
حرکت از پیش باخته پرسپولیس در پرونده خلیل زاده/ چه کسی مشاوره حقوقی اشتباه داد؟

به گزارش فارس، پس از فسخ قرارداد شجاع خلیل زاده با باشگاه پرسپولیس، این باشگاه در اقدامی عجیب طبق نظر مسئول یا مشاوران حقوقی خود لایحه‌ای تنظیم کرده و با ارسال آن به کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال از این کمیته درخواست کردند ضمن محرومیت 4 تا 6 ماهه این بازیکن، جریمه مالی هم برای وی در نظر بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح شکایت از خلیل زاده در یک مرجع داخلی در شرایطی رقم خورد که با توجه به انتقال این بازیکن به تیم الریان قطر، بسیاری از کارشناسان حقوقی کشورمان اقدام باشگاه پرسپولیس برای پیگیری پرونده مدافع سابق این تیم در کمیته وضعیت را زیر سوال برده و اعتقاد داشتند حتی اگر رای به سود سرخ‌پوشان صادر شود، رای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال ایران هیچ ضمانت اجرایی از سوی فیفا ندارد و خلیل زاده بدون اینکه دچار دردسر شود، همچنان برای تیم الریان بازی خواهد کرد.

البته امیر ساعدوکیل، مشاور حقوقی باشگاه پرسپولیس مدتی قبل در گفت و گو با فارس درباره دلیل طرح دعوی علیه خلیل زاده در کمیته وضعیت اظهار داشت: متأسفانه درباره این موضوع اشتباه بزرگی پیش آمده است. طبق قرارداد شجاع خلیل‌زاده با پرسپولیس، در صورت اختلاف در قرارداد و فسخ یکطرفه باید طبق روال متعارف کمیته وضعیت برای رسیدگی به قانونی یا غیرقانونی بودن فسخ قرارداد اقدام کند. اشتباهی که در فضای مجازی مطرح شده ناشی از این است که آیا باشگاه پرسپولیس علیه باشگاه الریان قطر هم طرح دعوا کرده است؟

وی افزود: اگر می‌خواستیم علیه باشگاه قطری طرح دعوا کنیم باید این اقدام را در ارکان قضایی فیفا انجام می‌دادیم. زیرا کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال ایران برای طرح دعوا موضوعیتی ندارد، اما فعلا موضوع این است در چارچوب رابطه قراردادی باشگاه پرسپولیس با شجاع خلیل زاده آیا فسخ قرارداد این بازیکن مجاز بوده یا خیر؟

حال صبح امروز جمشید نورشرق، رئیس کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال هم در گفت و گویی تلویزیونی رسیدگی به پرونده خلیل زاده را به دلیل درمیان بودن پای یک فدراسیون خارجی در صلاحیت فیفا دانسته و ضمن اعلام بی صلاحیت بودن این کمیته برای بررسی پرونده اظهار داشت: طبق ماده 22 آیین نامه نقل و انتقالات نظر ما این است باشگاه پرسپولیس برای پرونده خلیل زاده باید به فیفا شکایت کند زیرا مرجع رسیدگی نیستیم.

با این شرایط به نظر می‌رسد پرسپولیسی‌ها که در سال‌های اخیر بارها از اشتباهات حقوقی در پرونده‌های مختلف ضربه خورده اند بار دیگر دچار یک گاف شده باشند که می‌تواند ضرر بزرگی به این باشگاه وارد کند. این درحالی است که مسئولان این باشگاه همچنان منتظر دریافت نامه رسمی از سوی فدراسیون فوتبال برای اعلام بی صلاحیت بودن کمیته وضعیت هستند تا کار را در فیفا پیش ببرند.

رسول باختر کارشناس حقوقی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره این اقدام باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: روز اولی که شنیدم پرسپولیس در فیفا طرح دعوی نکرده برای من و خیلی‌های دیگر که در این حوزه کار می‌کنند چنین سوالی پیش آمد چرا این باشگاه برای شکایت از خلیل زاده در فیفا طرح دعوی نکرده است اما وقتی مصاحبه دوستان را خواندم متوجه شدم آنها می‌خواهند با طرح دعوی در کمیته وضعیت، از حکم این کمیته در فیفا استفاده کنند.

وی افزود: بر فرض اگر کمیته وضعیت و آقای نورشرق به پرونده رسیدگی کرده و حکمی هم صادر می‌کردند این رای از نظر فیفا هیچ اعتباری نداشت. به همین دلیل رئیس کمیته وضعیت به درستی اعلام کرد به دلیل صلاحیت نداشتن به پرونده رسیدگی نمی‌کنیم. برای اینکه متوجه شویم پرسپولیس از این اقدام هیچ نتیجه‌ای نگرفته است نیاز به دانش حقوقی نداریم بلکه فقط با این طرح دعوا هزینه‌ای پرداخت شد و مهلتی هم گذشت اما در نهایت این باشگاه یکی از بدیهی‌ترین مطالب در حقوق فوتبال را به عنوان جواب دریافت کرد. در حقیقت نتیجه این حرکت از قبل مشخص بود.

این کارشناس حقوقی تصریح کرد: اشتباه بزرگی که پرسپولیس در این پرونده مرتکب شد و قطعا الریان از آن استفاده می‌کند،این است که با وجود شکایت از خلیل زاده در فدراسیون فوتبال، باشگاه قطری را طرف دعوا قرار نداد. این اقدام شاید از نظر مسئولان این باشگاه درست باشد اما اگر اکنون پرسپولیس در فیفا طرح شکایت کند، الریان هم به این موضوع استناد کرده و می‌گوید این باشگاه می دانسته ما مشکلی نداشتیم و خلیل زاده را اغوا نکردیم.

باختر درباره اینکه آیا باشگاه پرسپولیس نمی‌توانست از ابتدا با طرح دعوا در فیفا جلوی صدور ‌‌‌‌‌ITC خلیل زاده را بگیرد و البته زمان را هم از دست ندهد، گفت: این باشگاه به هیچ وجه نمی توانست جلوی صدور ‌‌‌ITC خلیل زاده را بگیرد و تحت هر شرایطی این مدرک برای بازی کردن وی در تیم الریان قطر صادر می‌شد. البته باشگاه پرسپولیس از زمان بروز این مشکل برای طرح شکایت در فیفا دو سال زمان داشت و به همین دلیل زمان خاصی را هم با طرح شکایت در کمیته وضعیت از دست نداد.

لینک کوتاه: asriran.com/003Bba

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پرسپولیس خلیل زاده کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال پرونده خلیل زاده باشگاه پرسپولیس کمیته وضعیت شجاع خلیل زاده خلیل زاده خلیل زاده طرح شکایت طرح دعوی طرح دعوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان، مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها طی سال گذشته را حاصل تلاش متعهدانه و دلسوزانه ۹۰ روانشناس شاغل در مجموعه این فرماندهی عنوان کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حمید علینقیان‌پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور گفت: در عصر پرتلاطم حاضر که انسان‌ها هر روز با مشکلات و چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، موضوع  سلامت روح و روان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: امروز همگان دریافتند جامعه‌ای که از نظر روحی و روانی دچار آسیب باشد نمی‌تواند پیشرفت کرده و به اهداف عالیه‌ای که برای خود در نظر گرفته، دست یابد و بر همین اساس نقش روانشناسان و مشاوران بسیار حائز اهمیت بوده و وجود این افراد برای هر جامعه‌ای لازم و ضروری است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از روانشناس و مشاور به عنوان  سنگ صبور، محرم اسرار مردم و مرهم دل‌های رنجور یاد کرد و گفت: با توجه به نقش مفید و مؤثری که روانشناسان و مشاوران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به بزه آسیب‌دیدگان جامعه دارند، استخدام و بهره‌گیری از این افراد در دستور کار پلیس قرار گرفت و امروز که بیش از 2 دهه از فعالیت این عزیزان می‌گذرد، منشأ اثرات خیر هم برای مجموعه سازمان انتظامی کشور و هم برای عموم مردم بودند.

سردار علینقیان‌پور افزود: هم اکنون 90 روانشناس و مشاور و مددکار اجتماعی در مجموعه فرماندهی انتظامی استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که اکثر آنها تحصیلات عالیه دارند و به گره گشودن از مشکلات مردم و تامین آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند.

وی افزود: در سال گذشته 86 هزار و 207 نفر به مرکز مشاوره  آرامش و واحدهای مشاوره و مددکاری مستقر در کلانتری‌های استان مراجعه کردند که بالغ بر 70 درصد از پرونده‌های ارجاعی به آنان به صلح و سازش منجر و از ورود این پرونده‌ها به دستگاه قضایی جلوگیری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان، برگزاری 3 هزار و 308 جلسه در قالب طرح مشاوره فعال، برگزاری 24 جلسه مشاوره گروهی، تالیف یک جلد کتاب در حوزه روانشناسی خانواده و هزار و 724 مورد تعامل و همکاری با سایر نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی در جهت ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم را از جمله مهم‌ترین اقدامات مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در سال گذشته برشمرد.

برخی از موفقیت‌های پلیس مرهون زحمات روانشناسان استپلیس در خدمت مردم/2 شهروند سنندجی نجات یافتند

سردار علینقیان‌پور با بیان اینکه  از 110 کلانتری در سطح استان 79 کلانتری دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند و حداقل یک روانشناس در آنجا به مراجعان خدمت‌رسانی می‌کند، گفت: تقویت و تجهیز کلانتری‌های فاقد واحد مشاوره و مددکاری به این واحد و استفاده از کارشناسان مشاوره در دست اقدام است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان در خاتمه با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات روانشناسان و مشاوران که  سلامت  و آرامش روحی و روانی را به مردم هدیه می‌دهند افزود: بی‌شک این عزیزان نقش بزرگی در امنیت روانی جامعه دارند و پلیس همواره این تلاش را ارج نهاده و به عنوان حافظ امنیت جامعه از دانش و تخصص آنان برای آرامش و آسایش هرچه بیشتر جامعه بهره می‌برد.

 

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • اعتراف در اسپانیا: ‏VAR‏ ‏امسال اشتباه داشت!‏
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • اعتراف کمیته داوران لالیگا به اشتباهات داوری
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • اعتراض استقلال به رای محرومیت حسینی در کمیته استیناف