Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی خطیبی با اشاره به ورود شرکت های دانش بنیان و استفاده از توانمندی علمی نخبگان برای رفع محرومیت در کشور اظهار کرد: یکی از فعالیت های موسسه دانشمند به عنوان یکی از زیرمجموعه بنیاد مستضعفان، استفاده از ظرفیت علمی و نخبگانی کشور و همچنین شرکت های دانش بنیان، برای بهبود اجرای ماموریت های محوله به این بنیاد است و موسسه دانشمند سعی کرده تا با تکیه بر توانمندی علمی دانشگاهیان و نخبگان، مسائل مختلف در حوزه فعالیت بنیاد مستضعفان در بخش های مختلف صنعتی و حتی محرومیت زدایی را حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل موسسه دانشمند وابسته به بنیاد مستضعفان افزود: بر همین اساس این موسسه در همکاری با بازوی محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان، تلاش دارد برخی مسائل موجود در بهبود سطح زندگی مردم در مناطق محروم کشور را عهده دار شود و به همین منظور این موسسه در همکاری با یک شرکت دانش بنیان، موفق شد برای نخستین بار در کشور، مشکل گندزدایی از آب آشامیدنی چندین روستا در منطقه قلعه گنج در جنوب کرمان را با فناوری نوینی برطرف سازد.

وی گفت: در این پروژه، فرایند گندزدایی از آب آشامیدنی این منطقه برای نخستین بار در کشور به روشی جدید و بدون بکارگیری گاز کلر انجام می شود.

خطیبی خاطرنشان کرد: با بکارگیری این روش، آب آشامیدنی چندین روستا در این منطقه که تا پیش از این، باعث مشکلات گوارشی و پوستی متعددی برای ساکنان این منطقه محروم ایجاد کرده بود، حل و فصل می شود و ساکنان این روستاهای دورافتاده، به آب آشامیدنی سالم، دسترسی پیدا می کنند.

مدیرعامل موسسه دانشمند خاطرنشان کرد: موسسه دانشمند در همکاری با بازوی محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان، در نظر دارد تا با ساخت این دستگاه های گندزدا، این بنیاد را برای فراهم کردن آب آشامیدنی سالم در اقصی نقاط محروم کشور را برای ساکنان این مناطق فراهم کند تا علاوه بر کاهش هزینه های تامین آب شرب سالم، از ظرفیت نخبگان کشور برای حل مسائل اینچنینی استفاده شود.

به گفته خطیبی در حال حاضر دستگاه های جدید گندزدا، با اتمام مراحل تست های نهایی، برای استفاده در چند منطقه محروم کشور مستقر خواهد شد.

کد خبر 5089934

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی محرومیت زدایی شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شهرداری تهران کمیته امداد امام خمینی امداد رسانی شورای شهر معلولان شهر تهران سامانه بارشی شهرداری گردشگری شبکه شاد قوه قضاییه بنیاد مستضعفان موسسه دانشمند آب آشامیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری

به گزارش همشهری آنلاین، چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی ۳ ساله دیوار بتنی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال، حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهار کرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد، افزود: تنها در نقاطی که آسیب‌پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن، مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

کد خبر 849262 منبع: ایسنا برچسب‌ها مرزباني ایران و افغانستان خبر مهم فراجا

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم