Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: به لطف تلاش مدیران پژوهشی و جمعی از اعضای هیات علمی و به پشتوانه سابقه درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز، امروز می‌توانیم با افتخار اعلام کنیم که این دانشگاه در دوران طلایی ارتباط با صنعت و جامعه و یکی از مدعیان اجرای پروژه‌های کلان ملی است.

غلامحسین خواجه در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه که امروز (۱۷ آذر) به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: امسال به دلیل شیوع کرونا و لزوم حفظ فاصله اجتماعی، ناگزیر هستیم که آیین تقدیر از فعالان پژوهشی دانشگاه را به صورت مجازی برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اهداف دانشگاه طی چند سال گذشته، تقویت و توسعه ارتباط دانشگاه و صنعت بود که به لطف تلاش مدیران پژوهشی و جمعی از اعضای هیات علمی و به پشتوانه سابقه درخشان دانشگاه شهید چمران، امروز می‌توانیم با افتخار اعلام کنیم که دانشگاه شهید چمران اهواز در دوران طلایی ارتباط با صنعت و جامعه و یکی از مدعیان اجرای پروژه‌های کلان ملی است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دانشگاه در یکی از بزرگترین و تخصصی‌ترین صنعت، یعنی صنعت نفت و گاز ورود کرده است. اعضای هیات علمی با اطمینان به توانایی فنی و علمی خود و دانشگاه، استارت ورود به پروژه‌های ملی را در سال ۹۵، با مناقصه ۱۲ قلم کالای اساسی وزارت نفت آغاز کردند. تا آن زمان ظرفیت علمی دانشگاه شهید چمران برای وزارت نفت، ناشناخته بود اما در یک پروسه طولانی سخت و چند ماهه، دانشگاه در رقابت با شرکت‌های بزرگ و مدعی، درحالی که هیچ یک از دانشگاه‌های کشور در این مناقصه شرکت نکرده بودند، موفق به دریافت پروژه ساخت پمپ‌های SRP شد و خوشبختانه در موعد مقرر این پروژه را تحویل وزارت نفت دادیم.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه دریافت و اجرای اولین پروژه برای وزارت نفت باعث ورود دانشگاه به سایر پروژه‌های ملی شد، تصریح کرد: به طوری‌که در سال ۹۶، پروژه اکتشاف نفت با استفاده از فناوری ژئوشیمی سطحی، پروژه نرم‌افزاری فناوری طراحی پمپ‌های میله‌ای در سال ۹۶، مطالعات جامع MDP آسماری و کوپال در سال ۹۸ و پروژه ساخت و نصب یک دستگاه پمپ میله‌ای مکشی به دانشگاه واگذار شد. امسال نیز پروژه فناورانه مطالعات جامع ازدیاد برداشت میدان تنگ بیجار به دانشگاه واگذار شد که فازهای اجرایی این پروژه تا ۱۰ سال ادامه دارد.

خواجه به اشاره اینکه از سال گذشته تا امروز حدود ۵۵ طرح دیگر در ارتباط با صنعت را در دست اجرا داریم، بیان کرد: همچنین ۱۵۲ قرارداد حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی را در دست اجرا داریم. دانشگاه توانست در بین سایر دانشگاه‌های کشور در ارتباط با صنعت، رتبه ۹ را به خود اختصاص دهد.

وی در پایان با اشاره به میزان مشارکت اعضای هیات علمی در ارتقای علمی دانشگاه، گفت: تنها ۳۱۳ نفر از اعضای هیات علمی در چاپ مقالات JCR نقش داشتند و حدود ۶۷ درصد ارجاعات تنها مربوط به ۱۰ درصد اعضای هیات علمی است. همچنین نزدیک به ۶۱ عضو هیات علمی هیچ گونه مشارکتی در تولیدات علمی دانشگاه ندارند. تنها ۱۱۰ نفر از اعضای هیات علمی در ارتباط با صنعت مشارکت دارند. ما از همکاران انتظارات بیشتری داریم؛ اینکه تنها تعداد محدودی از اعضای هیات علمی در ارتباط با صنعت نقش دارند، یکی از نقاط ضعف دانشگاه است، لذا از همکاران تقاضا دارم با توجه به تخصص خود در زمینه‌های پژوهشی، تلاش بیشتری داشته باشند تا جایگاه دانشگاه ارتقا یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه شهید چمران پژوهش دانشگاه شهید چمران اهواز اعضای هیات علمی اعضای هیات علمی ارتباط با صنعت وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به آغاز به کار نمایشگاه کار در این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه از سوی ۲۰ شرکت تعداد ۲۵۰ موقعیت شغلی معرفی شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کار در این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه 20 شرکت حاضر هستند و از سوی آن‌ها 250 موقعیت شغلی ارائه شده است.

حمایت 3.5 میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی

وی یکی از مهمترین مسائل جوانان به ویژه دانش آموختگان دانشگاه‌ها را موضوع اشتغال دانست و افزود: از این رو از 6 ماه قبل مقدمات برگزاری نمایشگاه کار با رویکرد اشتغال فراهم شد و هدف از این اقدام آن است که مجموعه‌ها و شرکت‌هایی که با مباحث فنی و مهندسی در ارتباط هستند دعوت شوند و با معرفی توانمندی خود، ظرفیت‌های اشتغال زایی خود را برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان چه در حین تحصیل و چه پس از فراغت از تحصیل ارائه دهند.

رهایی شرکت‌های حاضر در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در حوزه‌هایی چون نفت، گاز، صنایع هوایی و غذایی دانست و گفت: این شرکت‌ها 250 زمینه شغلی را در این نمایشگاه مطرح کردند و علاقه‌مندان با حضور در این نمایشگاه می‌توانند نسبت به ثبت نام برای اشتغال در این شرکت‌ها اقدام کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص ارتباط این نمایشگاه با پلتفرم اشتغال و ارتباط با صنعت این دانشگاه با تاکید بر اینکه نمایشگاه کار مکمل پلتفرم ارتباط با صنعت است یادآور شد: هدف از این نمایشگاه ایجاد ارتباط مناسب دانشگاه با صنعت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مدعیان آزادی بیان استاد دانشگاه را به زمین می‌اندازند!
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای