Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@21:08:38 GMT

تولد فرزند سالم از مادر مبتلا به ایدز

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۹۸۷۹

تولد فرزند سالم از مادر مبتلا به ایدز

ایسنا/البرز مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج با همکاری انجمن همیاران سلامت پرور البرز (اهسا) به مناسبت روز جهانی ایدز وبیناری را با عنوان «کرونا، ایدز، شناخت و پیشگیری»  برگزار کرد.

این وبینار با هدف تحقق شعار «همبستگی جهانی، مسوولیت مشترک» با سخنرانی دکتر شهاب الدین عظمتی، دکترای مشاوره، عضو کمیته نظارت و هماهنگی کشوری، عضو CCM ایران، عضو International Aids، عضو کارگروه تنظیم برنامه NFM و عضو کارگروه تنظیم گلوبال فاند در فضای مجازی اسکای روم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، عظمتی در این برنامه با اشاره به راه‌های ابتلا به ویروس ایدز گفت: بیماری اعتیاد یکی از عوامل بسیار مهم در ابتلای یک فرد به سایر امراض ها مانند هپاتیت، مشکلات قلبی، انواع سرطان ها و به ویژه ویروس اچ آی وی از طریق تزریق مشترک است.

وی افزود: در برنامه های استراتژیک کشوری یکی از بزرگ ترین دغدغه ها کاهش آسیب با کمک وزارت بهداشت بوده است که از راه های مختلف مانند توزیع سرنگ های رایگان در اختیار افراد مبتلا به اعتیاد انجام شده است و امروزه امکان انتقال ویروس از طریق تزریق مشترک به حداقل خود رسیده است.

عظمتی اظهار کرد: یکی از دستاوردهای کشور ما در این زمینه، پیشگیری انتقال ویروس از مادر به فرزند است و با کمک تست و کمک رسانی در زایمان برای مادران مبتلا، سلامت فرزند تضمین می شود.

وی با بیان اینکه ایران در پیشگیری از انتقال ویروس اچ آی وی از طریق مادر به فرزند جزو برترین کشورهای جهان محسوب می شود، گفت: امروزه بیشترین آمار انتقال در جهان به انتقال جنسی مربوط می شود که متاسفانه اغلب مراکز مشاوره، توانایی لازم در راهنمایی این بیماران را ندارد.

این روانشناس اذعان کرد: افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی هیچ گونه علامت خاصی ندارند که بتوان از آنها دوری کرد و امروزه ۶۵ هزار مبتلا در کشور داریم و تنها راه پیشگیری در صورت مشکوک بودن به این بیماری،انجام آزمایش و شروع درمان است که این تست ها خوشبختانه در کشور ما رایگان و کاملا محرمانه انجام می شود.

در رابطه با درمان این بیماری، عظمتی به خطرناک بودن این بیماری و عدم وجود واکسن و درمان قطعی آن اشاره کرد و افزود: زمانی که فرد از وضعیت سلامتی خود اطلاعی نداشته باشد و بیماری به درجات بالای خود برسد، احتمال مرگ وجود دارد اما زمانی که فرد با انجام تست مورد درمان قرار بگیرد که داروهای این بیماری نیز کاملا رایگان است، می تواند یک زندگی عادی را داشته و بعد از مدتی بار ویروسی بیمار به کمترین مقدار و زیر صفر برسد و در مرحله درمان، فرد مبتلا قابلیت انتقال ویروس را ندارد.

وی در پایان تاکید کرد: مدت چهار دهه است که جهان با این بیماری درگیر است و تجربه این چهل سال به ما یاد داده است که پاسخ به این بیماری همچنین بیماری کرونا نیازمند همبستگی جهانی و مسوولیت مشترک است که می تواند ترسیم کننده مسیر پیش روی ما باشد و این امر مستلزم این است که همبستگی و مسوولیت روزبروز بیشتر شده و اطمینان کنیم که نظام سلامت کشور آنقدر توانا شده است که در زمینه های مختلف پیشگیری، کاهش آسیب، درمان و حتی تهیه داروها علیرغم تحریم های شدید و شرایط درگیر با کرونا، امکان آموزش و پیشگیری و درمان رایگان برای افراد مبتلا فراهم است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی ايران انتقال ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۹۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از مادر ۲۷‌ ساله اناری با پنج فرزند

ایسنا/کرمان در هفته سلامت و همزمان با روزشمار «خانواده سالم و جوانی جمعیت»، رئیس مرکز بهداشت انار به همراه معاون فرمانداری و جمعی دیگر از کارکنان بهداشتی شهرستان انار در دیداری صمیمانه با خانواده پنج‌نفره اناری دیدار و گفت‌وگو کردند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان انار صبح امروز هفتم اردیبهشت‌ماه در این دیدار اظهار کرد: ما نسبت به آینده کشور مسئول هستیم و باید به سمت فرزندآوری و گسترش این فرهنگ گام برداریم تا پویایی و شادابی کشور را در آینده شاهد باشیم.

دکتر سحر حسنی با تأکید بر نیاز کشور به جوانی، تصریح کرد: جمعیت به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های مهم در هر کشور نقش مؤثری در آینده کشور دارد. جمعیت ما در مسیر کاهش جمعیت جوان در حال حرکت است لذا ضرورت دارد آگاهی‌بخشی نقش جمعیت جوان بیش‌ از پیش به جامعه گوشزد شود.

رئیس مرکز بهداشت انار با بیان این‌که فرزندآوری در نهایت به افزایش جمعیت جوان و در بالاترین نگاه به عدم وابستگی کشور منتهی خواهد شد، خاطرنشان کرد: باید کشور به دست جوانان این مرز و بوم اداره شود و این اتفاق در صورتی‌ که نگاه خود را به‌ سوی ازدیاد جمعیت جوان و فرزندآوری تغییر ندهیم، به‌ هیچ‌وجه محقق نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، در پایان این دیدار از این مادر جوان تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از مادر ۲۷‌ ساله اناری با پنج فرزند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد