Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین از روزنامه همشهری، شامگاه شنبه ساکنان خیابانی در جنوب تهران صدای فریادهای زن و شوهری جوان را از داخل خانه قدیمی‌شان شنیدند. دعوای آنها تمامی نداشت تا جایی که همسایه‌ها با 110 تماس گرفتند و ماجرای این درگیری خانوادگی را گزارش دادند. طولی نکشید که مأموران کلانتری130 نازی‌آباد در مقابل خانه قدیمی حاضر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زن جوان با دیدن مأموران به آنها گفت که شوهرش یک قاچاقچی حرفه‌ای است و او در خانه امنیت جانی ندارد. درحالی‌که مأموران سعی داشتند دعوا را خاتمه و زن و شوهر جوان را آشتی بدهند، زن جوان به مأموران گفت: همسرم زیرزمین را تبدیل به لابراتوار کرده و شیشه تولید می‌کند.  
ماموران وارد زیرزمین شدند و دریافتند که گفته‌های زن جوان حقیقت دارد. تمام وسایلی که برای ساخت شیشه به‌کار برده می‌شد در زیرزمین کشف شد اما خبری از شیشه نبود. مرد جوان مدعی بود که بی‌گناه است و زیرزمین را به فردی اجاره داده است و همسرش دروغ می‌گوید که او تولید‌کننده شیشه است.
وقتی در زیرزمین هیچ ماده مخدری پیدا نشد، این‌بار زن جوان گفت که شوهرش آپارتمانی دارد که شیشه را در آنجا نگهداری کرده و بعد توزیع می‌کند. همین کافی بود تا مأموران با دستور قضایی وارد آپارتمان مرد قاچاقچی شوند و داخل یخچال و میان حبوبات، 2کیلوو200گرم شیشه کشف کنند. در این شرایط متهم چاره‌ای جز اقرار ندید. وی که متولد سال66 و سابقه‌دار است، در بازجویی‌ها به تولید شیشه و توزیع آن در پایتخت اقرار کرد.
در همین حال سرهنگ دوستعلی جلیلیان، سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: مرد قاچاقچی پس از اقرار به جرم با قرار قانونی بازداشت شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دعوای زن و شوهر قاچاقچی حرفه ای لابراتوار زن جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان از افزایش ۶۸ درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر یخچالی از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون در بنادر شرق استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حمیدرضا محمدحسینی تختی با اشاره به افزایش 68 درصدی جابه‌جایی کانتینر یخچالی بنادر شرق استان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 3 هزار و 604 TEU کانتینر یخچالی در این بنادر تخلیه و بارگیری شده است.

 وی مقصر این کانتینرها را کشورهای حوزه خلیج فارس اعلام کرد که عمدتا شامل میوه و تره بار، حبوبات و کالاهای با شرایط نگه‌داری ویژه است.

مدیر بنادر شرق هرمزگان با اعلام افزایش چهار درصدی تردد شناورها در بنادر شرق خاطر نشان کرد: در این بازه زمانی هشت هزار و 660 فروند انواع شناور در این بنادر تردد کردند.

 محمدحسینی‌تختی گفت: بندر جاسک به عنوان منطقه‌ای راهبردی در توسعه اقتصادی دریاپایه نیز در این مدت با صادرات 6 هزار و 29 تن از انواع کالای غیرنفتی افزایش 32 درصدی را رقم زده است.

بنادر شرق هرمزگان شامل بندر شهید باهنر، شهید حقانی، بندر هرمز، بندر تیاب، بندر سیریک و بندر جاسک جزو بنادر چند منظوره محسوب می‌شوند که در زمینه فعالیت‌های تجاری و مسافرت‌های داخلی و بین‌المللی جایگاه ویژه‌ای دارند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • افزایش ۶۸ درصدی جابه‌جایی کانتینر یخچالی در بنادر شرق هرمزگان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • تخمین بازه زمانی پروسه طلاق در نبود شوهر با مشاوره حقوقی
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوان از فیلم‌ کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • ببینید | دعوای ایران و افغانستان بر سر آب؛ مگر سیلاب به داد مردم سیستان برسد
  • ختم غائله‌ی شهرنو ؛ «چند نفر از خانم‌های‌ خیلی جوان اش را به کارمندان خودمان دادیم»
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟