Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، کمبود آهن یکی از دلایل اصلی کم خونی است که بر اثر آن بدن با کمبود گلبول های قرمز خون یا هموگلوبین حامل اکسیژن مواجه است.   در حال حاضر این عارضه در دو میلیارد نفر از جمعیت جهان مشاهده می‌شود. کمبود آهن و کم خونی می تواند در بلندمدت عواقب جدی برای سلامتی به ویژه برای کودکان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همچنین فقر آهن ممکن است نشانه‌ای از وجود سایر بیماری‌های جدی و تهدیدکننده باشد که باید تحت درمان قرار گیرد.   فقر آهن یک عارضه شایع در سراسر جهان از جمله در استرالیاست که در میان تمام سنین از کودکان خردسال تا افراد مسن مشاهده می‌شود. طیف وسیعی از مشکلات سلامت ممکن است ناشی از کمبود آهن باشد که از آن جمله می‌توان به مشکلات قلبی اشاره کرد. همچنین در صورت کمبود آهن در زنان باردار یا کودک، احتمال بروز مشکل در فرآیند رشد وجود دارد.   نتایج مجموعه‌ای از آزمایش‌ها و تحقیقات اخیر، بروزرسانی در روش‌های تشخیص و مدیریت کمبود آهن را به همراه داشته و اجرای این موارد فوائد قابل توجهی برای سلامتی در طولانی مدت در استرالیا و سراسر جهان خواهد داشت.   به گفته متخصصان توانایی در تشخیص اختلال کمبود آهن و درک و مدیریت علل کم خونی می تواند موجب بهبود سلامت افراد در هر سنی شود. به تازگی مشخص شده است که روش‌های درمان فقرآهن باید متناسب با شرایط هر کشور یا منطقه  باشد.   پزشکان در این مطالعه اظهار داشتند: در استرالیا طی دو دهه گذشته پیشرفت های بسیاری در زمینه کنترل کمبود آهن حاصل شده اما همچنان برخی از افراد از بهترین مراقبت ها برخوردار نیستند. به طور مثال به برخی از افرادی که ممکن است از آهن وریدی بهره‌مند شوند این پیشنهاد ارائه نمی‌شود و این درحالیست که شواهد واضحی وجود دارد که نشان می‌دهد این روش به سرعت سطح آهن را بازیابی می‌کند.   این تیم تحقیقاتی ابراز امیدواری کردند که این بررسی‌ها، اطلاعات روشنی را برای پزشکان استرالیایی و دیگر کشورهای جهان فراهم کند و شیوه‌های مقابله با کمبود آهن را بهبود دهد چرا که با فوائد بسیاری برای سلامتی همراه است.   محققان تاکید کردند: در حالیکه کمبود آهن اغلب به دلیل کمبود آهن در رژیم غذایی ایجاد می‌شود اما می‌تواند نشانه‌ای از مشکلات جدی‌تر از جمله سرطان روده یا بیماری سلیاک باشد.   به گزارش مدیکال اکسپرس، به گفته محققان به جای آنکه فقط به بیمار دستور داده شود که از مکمل های آهن استفاده کند بسیار مهم است که در ابتدا علت کمبود آهن به درستی بررسی و ریشه‌یابی شود. در صورتیکه پزشک اختلال کمبود آهن را جدی نگیرد و دلیل بروز آن را بررسی نکند دیگر اختلالات و بیماری‌های جدی نیز نادیده گرفته می‌شوند و در برخی موارد جان بیمار مورد تهدید قرار می‌گیرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کمبود آهن فقر آهن دستورالعمل جدید کمبود آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۵۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلیل عمادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد در نشست هم‌اندیشی این دانشگاه با مسئولان و مدیران دوره متوسطه آموزش و پرورش شهرستان برخوار گفت: فرآیند‌های صحیح استعدادیابی در دوران مدرسه، منجر به شکوفا شدن استعداد‌های نسل جوان در دانشگاه خواهد شد.

وی عنوان کرد: هدایت درست و استعدادیابی‌های اصولی دانش‌آموزان در پایه‌های تحصیلی مدارس، این امکان را به دانش‌آموز خواهد داد تا بر اساس علاقه‌مندی‌ها و استعداد‌های خود بهترین تصمیم را در انتخاب رشته و ورود به دانشگاه داشته باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد خاطرنشان کرد: این دانشگاه با وجود زیرساخت‌های بسیار مناسب آموزشی و پژوهشی و همینطور وجود هسته‌های فناور مرکز رشد، ظرفیت بسیار خوبی برای جویندگان علم، دانش و پژوهش به‌خصوص داوطلبین شهرستان برخوار است.

عمادی با تشریح طرح پویش افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد طرح پویش شرایط بسیار مناسبی را برای دانشجویان فراهم کرده تا با ورود به دانشگاه آزاد و استفاده از این طرح، علاوه بر رها شدن از دغدغه شهریه، مهارت‌های عملی مورد نیاز رشته خود را نیز فرا گرفته و برای ورود به عرصه اشتغال آماده شود.

وی تبیین کرد: امسال شاهد هستیم شیب داوطلبین ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بسیار زیاد شده و این تهدیدی برای کشور است، چراکه این موضوع بیانگر کمبود مهندس و تکنیسین در آینده خواهد بود و نیاز است مسئولان توجه جدی به این موضوع داشته باشند.

به گزارش آنا، در پایان این نشست مسئولان و مدیران آموزش و پرورش شهرستان برخوار از قسمت‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد بازدید و از نزدیک با امکانات این دانشگاه بیش از پیش آشنا شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • تقسیم عجیب بودجه‌های فرهنگی؟ / وقتی میراث فرهنگی کمبود بودجه دارد اما بعضی نهادها پول‌های کلان می‌گیرند (فیلم)
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • دستاورد تجمعات دانشجویان آمریکایی شفاف شدن چهره غرب است