Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاکستان از دولت هند درخواست کرد تا از ایمنی ، امنیت و حفاظت از اقلیت ها به ویژه مسلمانان و مکان های عبادی آنها اطمینان حاصل کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « dawn»، پاکستان از دولت هند درخواست کرد تا از ایمنی ، امنیت و حفاظت از اقلیت ها به ویژه مسلمانان و عبادتگاه های آنها اطمینان حاصل کند و مسئولیت های خود را بر اساس اعلامیه جهانی حقوق بشر و سایر اسناد بین المللی از جمله توصیه های سازمان همکاری اسلامی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه ای در این باره گفت: 28 سال از حادثه تلخ و ناراحت کننده تخریب مسجد تاریخی بابری در هند می گذرد.در آن زمان هندوهای تحت حمابت حزب حاکم بر هند با حمایت دستگاه های دولتی در اقدامی ناپسند با انگیزه های ضد مسلمان و نقض آشکار موازین مذهبی و بین المللی مسجدی با قدمت چندین قرن در آیودیا را تخریب کردند.

 

پاکستان در این بیانیه همچنین از جامعه بین المللی ، سازمان ملل و سازمان های بین المللی مربوطه خواست تا نقش خود را در حفظ میراث اسلامی در هند در سایه رژیم افراطی هندوتوا ایفا کرده و از امنیت اقلیت ها در هند اطمینان حاصل کنند.

 

در این بیانیه آمده است: صحنه های دردناک تخریب مسجد بابری در سال 1992 هنوز نه تنها در ذهن مسلمانان بلکه همه افراد با وجدان در جهان باقی مانده است.

 

این بیانیه می افزاید: رای ناقص دادگاه عالی هند در پرونده مسجد بابری در نوامبر 2019 نه تنها نشان دهنده از بین رفتن عدالت بلکه نشانگر رشد اکثریت گرایی در هند امروزی است ؛جایی که اقلیت ها  به ویژه مسلمانان و مکان های عبادی آنها به طور فزاینده ای تحت حملات اسلام هراسانه قرار دارند.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد بابری هند پاکستان بین المللی اقلیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۰۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور  گفت: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامد‌های سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روز‌های آینده مشکل آب شرب این روستا‌ها نیز برطرف خواهد شد.

او ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که هم‌چنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

امینی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • روایت دردناک امدادگران از صحنه های تصادفات موتورسواران + ویدئو
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • زمانیکه مسلمانان کاخ سفید را به مسجد تبدیل کردند! | فیلم
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • گواردیولا: اتفاقی که برای لیورپول افتاد ممکن است برای ما هم رخ دهد