Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@08:47:23 GMT

کرونا همچنان در کمین، خطر نکنیم

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۴۶۷۸۷

کرونا همچنان در کمین، خطر نکنیم

بابک عشرتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: مردم باید آگاه باشند که با عادی انگاری این بیماری، شاهد اوج گیری کرونا خواهیم بود و دوباره مواردی مانند مراجعان سرپایی، بستری و مرگ ناشی از آن افزایش خواهد یافت.

این اپیدمیولوژیست با اشاره به کاهش حدود ۳۰ درصدی مراجعات سرپایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با اعمال محدودیت‌ها، تعداد مراجعات سرپایی هفتگی در هفته قبل از تعطیلات اخیر حدود ۷ هزار و ۵۰۰ نفر بود که این تعداد در هفته قبل به حدود ۵ هزار نفر رسیده که حدود ۳۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عشرتی در پاسخ به این سوال که آیا تعطیلات ۲ هفته‌ای در کاهش روند بیماری کرونا تأثیر داشته است؟ گفت: تعطیلی‌های ۲ هفته‌ای اخیر بر کاهش روند بیماری تأثیر داشته و در مراجعات سرپایی و بستری شاهد کاهش روند هستیم.

وی اظهار امیدواری کرد که با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم همچنان شاهد روند کاهشی بیماری کرونا باشیم. مردم با کاهش تعداد مراجعات سرپایی، بستری‌ها و مرگ ناشی از کرونا، نباید تصور کنند که کرونا پایان یافته و می‌توانند زندگی عادی خود را داشته باشند.

شناسایی بیماران و افراد در تماس با آنان مهمترین اولویت

وی، ردیابی و شناسایی بیماران و افراد در تماس با آنان را از مهمترین اولویت های این مجموعه اعلام کرد و گفت: همکاران حوزه بهداشت دانشگاه با همراهی مجموعه‌هایی مانند بسیج با جدیت این کار را دنبال می‌کنند.

عشرتی از مبتلایان به کرونا تقاضا کرد با همکاران حوزه بهداشت دانشگاه همراهی مناسب داشته باشند و اطلاعات افراد در تماس با آنها را در اختیار این مجموعه قرار دهند تا شناسایی افرادی که با آنها تماس داشته و دارای علامت هستند، در اسرع وقت انجام شود.

وی افزود: با این اقدام علاوه بر شناسایی به موقع مبتلایان اعم از داری علامت یا بدون علامت، از انتشار بیماری در جامعه جلوگیری می‌شود. امید است بیماران، افراد در تماس با آنان را به همکاران حوزه بهداشت معرفی کنند.

رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی همچنان ضروری است

وی ادامه داد: با بازگشایی برخی از اصناف و حضور بیشتر کارکنان در ادارات و دستگاه از شنبه این هفته (۱۵ آذر ماه) در بسیاری از شهرها از جمله تهران، نباید این باور در مردم ایجاد شود که بیماری کرونا تمام شده و پروتکل‌های بهداشتی کمتر رعایت شود.

عشرتی افزود: در کنار کارهایی که مسئولان و دست اندرکاران حوزه بهداشت باید انجام دهند که از مهمترین آن ردیابی بیماران و افراد در تماس با آنها است، مردم باید توصیه‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، شستن دست‌ها و فاصله گذاری اجتماعی و حضور نیافتن در تجمعات را به دقت رعایت کنند.

به گزارش ایرنا، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه گفت: شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۵۰ هزار و ۵۹۴ نفر رسید.

وی با اعلام آخرین آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در ایران افزود: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۰ هزار و ۸۲۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و هزار و ۶۹۱ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۵۱ هزار و ۳۷۴ نفر رسید.

برچسب‌ها کرونا ماسک دانشگاه علوم پزشکی ایران فاصله گذاری اجتماعی محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ماسک دانشگاه علوم پزشکی ایران فاصله گذاری اجتماعی محدودیت های کرونا کرونا ماسک دانشگاه علوم پزشکی ایران فاصله گذاری اجتماعی محدودیت های کرونا اخبار کنکور افراد در تماس مراجعات سرپایی حوزه بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • تماس بیش از ۱۰ هزار اصفهانی با ۱۳۷ در هفته نخست اردیبهشت
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • وزیر کار : طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • انجام ۲۷۲ عملیات امداد و نجات توسط آتش نشانی شیراز
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!