Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیر جهاد کشاورزی رشت گفت: در حال حاضر به دلیل شیوع کرونا و کم رنگ شدن رونق بازارهای محلی، کشاورزان برای فروش محصولات کشاورزی‌شان با مشکلاتی مواجه شده‌اند.

مسعود اسدی‌پرور در گفت و گو با ایسنا گفت: رشت بزرگترین شهرستان برنج‌خیز کشور است و کشت دوم در اراضی این شهرستان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال علاوه بر راتون که در ۱۵ هزار هکتار از شالیزارهای رشت انجام شد، در ده هزار هکتار دیگر کشت دیگر محصولات کشاورزی از جمله پاچ باقلا و باقلای‌برکت نیز تولید شد که در حال حاضر برداشت پاچ‌باقلا به اتمام رسیده است و برداشت باقلای‌برکت نیز در حال انجام است.

اسدی‌پرور خاطرنشان کرد: یکی از دلایل مهم افزایش کشت دوم تجهیز اراضی شالیزاری است که موجب کاهش رنج تولید محصولات کشاورزی می‌شود.

وی افزود: علاوه بر کاهش هزینه تولید، بهبود راندمان آب از مزایای مهم تجهیز اراضی شالیزاری است که تاکنون ۱۳ هزار هکتار از ۶۲ هزار و ۳۸۵ هکتار اراضی شالیزاری رشت تاکنون نوسازی و مدرن شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی رشت با اشاره به اینکه توسعه کشت دوم علاوه بر اینکه منجر به افزایش محصولات کشاورزی می‌شود، تصریح کرد: این امر در نهایت منجر به بهبود وضعیت اقتصادی کشاورزان می‌شود و ارتقای رفاه خانوارهای روستایی را به همراه دارد.

وی گفت: بخشی از محصولات کشت دوم در شهرستان رشت مصرف می‌شود و مابقی به دیگر شهرستان‌های استان و حتی دیگر استان‌ها می‌رود.

اسدی‌پرور ادامه داد: در حال حاضر به دلیل شیوع کرونا و کم رنگ شدن رونق بازارهای محلی، کشاورزان برای فروش محصولات شان با مشکل مواجه شده‌اند و در حال حاضر آن‌ها را به مغازه‌دارهای شهری و روستایی می‌سپارند تا به فروش برسد.

وی با اشاره به اینکه محصولات کشاورزی رشت به دلیل کیفیت بالا و در برخی موارد ارگانیک بودن، مشتریان خوبی هم دارند، گفت: اخیرا بازاریابی محصولات کشاورزی از طریق فضاهای مجازی نیز افزایش یافته است و بخش از مشکلات فروش محصولات کشاورزی از این طریق برطرف می‌شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی محصولات كشاورزي بازار محصولات کشاورزی فروش محصولات کشاورزی رشت حال حاضر کشت دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۲۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

کد خبر 6089969

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر