Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@03:10:25 GMT

مشکلات پارک کردن طولانی مدت خودرو

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۵۹۴۵۴

با وجود محدودیت‌های ترددی به علت کرونا ویروس حجم بسیاری از ترافیک‌های بین شهری کم شده است و اغلب ما برای اینکه در ترافیک‌های شهری رانندگی نکنیم ترجیح می‌دهیم از تاکسی یا موارد مشابه آن استفاده کنیم.

امروزه ماشین‌ها اغلب در پارکینگ خانه‌ها پارک شدند و ممکن است روز‌های پیاپی آن را روشن یا حرکت ندهیم. باید بدانید که اگر ماشین خود را یک هفته یا بیشتر بی حرکت بگذارید برایش مشکلاتی مانند موارد زیر به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. باتری ضعیف می‌شود

احتمالا شایع‌ترین مشکل در هنگام پارک یک وسیله نقلیه به مدت طولانی، خالی شدن باتری است. در واقع با مدت زمان طولانی پارک خودرو، باتری خود به خود تخلیه می‌شود. دلایلی مانند آب و هوای سرد و روشن ماندن لامپ درون ماشین نیز می‌تواند باتری را تضعیف کند. روشن کردن هر روز و تنها صد متر جا به جایی می‌تواند ماشین را از این آسیب ایمن کند.

۲. ترمز‌ها زنگ می‌زنند

اگر فصل بارندگی باشد یا هوا مرطوب باشد، ممکن است ترمز‌ها زنگ بزنند که این خطر بزرگی برای ایمنی شما و خانوادتان است. وقتی با ماشینی که دراز مدت پارک بوده است رانندگی می‌کنید و ترمز می‌گیرید، از لنت‌ها صدای مانند آسیاب می‌آید و این یعنی ترمز‌ها زنگ زدند. برای جلوگیری از این اتفاق می‌توانید به صورت دوره‌ای جای پارک ماشین خود را عوض کنید تا کمی حرارت موتور به خشک شدن ترمز‌ها کمک کند.

۳. گاز استال

گاز ماشین نیز با بیکار ماندن بیش از یک هفته مانند باتری خالی می‌شود. این کار برای جلوگیری از آتش‌سوزی است؛ زیرا این گاز بسیار اشتعال پذیر است.

۴. لاستیک‌ها

اگر خودرویی به مدت سه ماه یا بیشتر پارک شود، لاستیک‌ها از جایی که قبلا پنچری داشتند سوراخ می‌شوند یا در مواردی که لاستیک‌ها بدون عیب هستند باد آن‌ها خالی می‌شود. این موضوع در فصول سرد بیشتر اتفاق میفتد.

۵. آفات

موش‌ها و دیگر جوندگان می‌توانند با خوردن پارچه (صندلی‌ها)، جویدن سیم‌ها یا پر کردن فضای داخلی (با غذاهایشان)، آسیب دائمی به خودرو‌ها برسانند. موش‌ها از جا‌های تاریک و ساکت خوششان می‌آید. می‌توانید با سم پاشی و استفاده یک روز در میان از ماشین (حتی برای مسافت کم) این خطر را از وسیله نقلیه خود دور کنید. حتی می‌توانید با چراغ قوه هر شب درون ماشین و کاپوت را بررسی کنید. موجودات موذی از نور فرار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: معرفی خودرو مگان ۲۰۲۰

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: خودرو ترفندها

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خودرو ترفندها ترمز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۹۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) صف طولانی اصفهانی‌ها برای سروش صحت

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پارک کردن یک خودرو به شیوه‌ای متفاوت + فیلم
  • آغاز طرح مدیریت مکانیزه پارک حاشیه ای خودرو در اردبیل
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • انبار دپوی باتری خودرو در بابل کشف شد
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • دستور دادستان فردیس برای ساماندهی یک پارک
  • (ویدیو) صف طولانی اصفهانی‌ها برای سروش صحت
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو