Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم،بر اساس گزارش صادر شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا 6 نفر در جریان آزمایش های واکسن ضد کرونا که شرکت دارویی آمریکایی غول پیکر«فایرز» با مشارکت شرکت آلمانی«بیونتک» ساخته اند جان خود را از دست دادند.

در این گزارش آمده است که چهار نفر از این افراد واکسن غیرواقعی و دو نفر نیز واکسن واقعی دریافت کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این گزارش آمده است که یکی از شرکت کننده جزو مجموعه شرکت کنندگان در آزمایش های واکسن دچار تصلب شرایین شد و سه روز بعد از دریافت دوز نخست واکسن درگذشت.

یک داوطلب دیگر نیز 60 روز بعد از دریافت دوز دوم با سکته قلبی درگذشت.

دو نفر دیگر از شرکت کنندگان در  فرایند دریافت واکسن کرونا که واکسن غیرواقعی دریافت کردند نیز یکی در اثر سکته قلبی و دیگری در اثر سکته مغزی جان خود را از دست دادند.

سه نفر از شش نفری که جان خود را از دست دادند عمرشان بیش از 55 سال است.

همچنین در این آزمایش ها، گروهی متشکل از 38هزار نفر بالای 16 سال شرکت کرده بودند.

در همین حال، سازمان غذا و داروی آمریکا واکسن‌ کرونای شرکت داروسازی «فایزر - بایون‌تک» را بی‌خطر و ایمن طبقه‌بندی کرد. 

 سازمان غذا و داروی آمریکا که درباره مجوز داروها نیز تصمیم‌گیری می‌کند امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر (۸ دسامبر) اعلام کرد داده‌های ۳۸ هزار شرکت‌کننده در آزمایشات بالینی شرکت داروسازی فایزر - بایون‌تک نشان داده است که نگرانی خاصی درباره ایمنی واکسن کرونا وجود ندارند که بتواند از تایید اضطراری واکسن کرونای شرکت فایزر- بایون‌تک جلوگیری کند.

کنسرن آمریکایی فایزر و شریک داروسازی آلمانی آن بایون‌تک قبلا برای تایید اضطراری واکسن کرونا از نهادهای مسئول آمریکایی خواستند که مجوز واکسن کرونا را زودتر صادر کنند.

کمیته مشورتی سازمان غذا و داروی آمریکا قرار است روز پنجشنبه ۱۰ دسامبر درباره این درخواست رایزنی کند. اکنون اما مشخص شده است که سازمان غذا و دارو  به واکسن کرونای شرکت فایزر- بایون‌تک چراغ سبز نشان داده است.

مدیران دو شرکت تحقیقاتی و داروسازی بایون‌تک - فایزر از ضریب اثربخشی ۹۵ درصدی واکسن کرونا خبر ‌دادند. جزییات مثبتی که آنها از ایمنی واکسن و عوارض جانبی احتمالی منتشر کردند، سنگ‌بنای کسب مجوز اضطراری واکسن از سازمان غذا و دارو در آمریکا محسوب می‌شود.

در همین حال، مقامات آلمانی گفتند انتظار دارند تزریق واکسن از اوایل ژانویه ۲۰۲۱ دراین کشور آغاز شود. 

قرار است نهادهای مسئول اتحادیه اروپا درباره مجوز واکسن شرکت داروسازی بایون‌تک و کنسرن فایزر تا ۲۹ دسامبر سال جاری تصمیم بگیرند. 

اما انگلیس منتظر تصمیم نهادهای اتحایه اروپا نماند. این کشور در تهیه و پخش واکسن پاندمی پیشتاز است؛ سه‌شنبه ۱۸ آذر (۸ دسامبر) نخستین تزریق‌ها در این کشور آغاز شد.

انگلیس اولین کشور جهان است که به واکسن فرآورده مشترک شرکت آلمانی بایون‌تک و کنسرن آمریکایی فایزر پروانه توزیع و تزریق صادر کرده است.

از سوی دیگر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه ۸ دسامبر (۱۸ آذر) با صدور یک فرمان اجرایی به شهروندان آمریکایی اطمینان داد که آنان در اولویت نخست دریافت واکسن‌های تولیدی این کشور خواهند بود.

 ترامپ که در اجلاسی درباره واکسن کرونا در کاخ سفید شرکت کرده بود گفت: «توزیع واکسن به سرعت و به نحوی چشمگیر مرگ و میر و همچنین میزان بستری در بیمارستان‌ها را کاهش خواهد داد.»

مشخص نیست فرمان تازه صادر شده چگونه اجرایی خواهد شد، چرا که تولیدکنندگان واکسن در آمریکا از جمله شرکت‌های فایزر و مدرنا پیش از این قراردادهایی را برای فروش واکسن به کشورهای اروپایی امضا کرده‌اند.

ناظران فرمان اجرایی صادر شده را «تا حد زیادی نمادین» دانسته‌اند که ترامپ با آن خواسته است نگرانی‌ها درباره کمبود واکسن در ایالات متحده را برطرف کند.

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی خود افزود: «اگر مشکلی داشته باشیم، قانون تولید دفاعی را فعال خواهیم کرد و مطمئن خواهیم شد که مشکلی نخواهیم داشت.»

«قانون تولید دفاعی» به رئیس‌جمهور اجازه می‌دهد تا در مواقع اضطراری شرکت‌های آمریکایی را ملزم به اولویت قرار دادن قراردادهایی کند که برای امنیت ملی ضروری است.

این در حالی است که شرکت آمریکایی فایزر و شریک آلمانی آن شرکت داروسازی بایون‌تک، اعلام کردند که از آژانس دارویی اروپا خواسته‌اند تا مجوز استفادهٔ مشروط از واکسن کرونای تولید آنها را سریعتر صادر کند.

این شرکت‌ها پیش از این درخواست مشابهی را در آمریکا، انگلیس، استرالیا،‌ کانادا و ژاپن مطرح کرده‌اند و شرکت بیونتک اعلام کرده است که اگر واکسنش تأیید شود می‌توان استفاده از آن را پیش از پایان سال ۲۰۲۰ در اروپا آغاز کرد. مسئولان شرکت فایزر و بایون‌تک گفته‌اند که آمادهٔ ارسال واکسن به هرجایی هستند.

علاوه بر آن،  شرکت آمریکایی «مُدرنا»نیز خبر داد که از مسئولان آمریکا و اتحادیهٔ اروپا خواسته است تا مجوّز استفادهٔ مشروط از واکسن تولیدی این شرکت را صادر کنند.

از سوی دیگر،‌ آژانس دارویی اروپا اعلام کرد طی جلسه‌ای در ۲۹ دسامبر دربارهٔ واکسن «فایزر و بایون‌تک» تصمیم خواهد گرفت، گرچه سخنگوی این آژانس گفت که این نهاد امکان آن را دارد که تا ۱۲ دسامبر واکسن تولیدی شرکت «مُدرنا» را تأیید کند.

«اورزولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد: «اگر همه چیز خوب پیش برود احتمالا واکسیناسیون شهروندان اروپایی پیش از پایان سال آغاز خواهد شد.» وی با تأکید بر آن که این کار گام بزرگی به‌سوی زندگی عادی خواهد بود از شهروندان اروپا خواست که تا پایان یافتنِ واکسیناسیون مناسب برای از میان بردن این ویروس، همچنان منضبط باقی بمانند.

همچنین یک مقام ارشد اتحادیهٔ اروپا نیز در همین زمینه گفت که تا کنون ۲ میلیون دوزِ واکسن کووید-۱۹ برای شهروندان ۲۷ کشور عضو اتحادیه ذخیره شده که به‌احتمال زیاد، پیش از پایان سال توزیع آن آغاز می‌شود.

همچنین قرار است روز پنجشنبه یک جلسه مشاوره درباره نتایج آزمایش بالینی واکسن تولیدی شرکت فایزر در سازمان غذا و داروی آمریکا تشکیل شود و توصیه کند که آیا واکسن بی‌خطر بوده است یا نه. بعد از آن انتظار می‌رود به فاصله کوتاهی مجوز توزیع واکسن توسط سازمان غذا و داروی آمریکا صادر شود.

تا کنون بیش از ۱۵ میلیون نفر در آمریکا به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند که از این تعداد حدود ۲۸۵ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

در تحولی دیگر، «جینا الیس» وکیل  مدافع ستاد انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه به همکاران خود اطلاع داد که به کرونا مبتلا شده است.

این در حالی است که پیش از این «رودی جولیانی» وکیل مدافع شخصی ترامپ روز یکشنبه اعلام کرد که به ویروس کرونا مبتلا شده است و تبدیل به نفر پنجاه سوم در حلقه نزدیک به ترامپ شد که به ویروس کرونا مبتلا می شوند.

با ابتلای الیس به کرونا تعداد افراد حلقه نزدیک به ترامپ که مبتلا به کرونا شدند به 54 نفر رسید.

بر اساس گزارشی که مجله فوریس منتشر کرد فهرست افراد نزدیک به ترامپ که به کرونا مبتلا شده اند طولانی شده است و شامل «ملانیا ترامپ» بانوی نخست آمریکا، «دونالد ترامپ جونیور» و «بارون ترامپ» دو پسر ترامپ،«کایلی ماکنانی» مسئول رسانه ای کاخ سفید،«استیفان میلر»مشاور ترامپ،«بیل استیپسن» مدیر ستاد انتخاباتی ترامپ، «کیلیان کونوای» مشاور سابق در کاخ سفید و شمار زیادی دیگر می شود.

ترامپ و نزدیکانش توصیه ‌های ایمنی مربوط به جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را چندان جدی نمی‌ گرفتند و بسیاری از آنها یکی پس از دیگری دچار کووید 19 شدند. خود ترامپ، یک ماه پیش از انتخابات کرونا گرفت و چند روزی را در بیمارستان سپری کرد.

منتقدان می‌گویند که دولت ترامپ، با جدی نگرفتن توصیه‌ های متخصصان و نگاه سیاسی به این بیماری باعث شد تعداد مبتلایان و مرگ بر اثر این بیماری در آمریکا بالا برود.


 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 واکسن ضد کرونا سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • حمایت جامعه دانشگاهی اهواز از اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه صهیونیست‌ها
  • فیلم| ثبت لحظه انهدام پهپاد آمریکایی در یمن
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند