Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر امارات عربی متحده در واشنگتن با «سیاسی» دانستن مخالفت‌هایی که با فروش جنگنده‌های پیشرفته آمریکایی به این کشور می‌شود، گفت ابوظبی با توافق سازش نشان داد که قصد تقویت روابط با ایالات متحده را دارد.

به گزارش برنا، «یوسف العتیبه» سفیر امارات عربی متحده در آمریکا، طی سخنرانی در اندیشکده «هادسون» برخی مخالفت‌ها با فروش تسلیحات پیشرفته آمریکایی از جمله جنگنده‌های «اف-۳۵» به این کشور را «سیاسی» توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، العتیبه در این باره گفت: «جدای از توافق‌های ابراهیم (سازش با رژیم صهیونیستی)، بنظرم ما اثبات کرده‌ایم که در حال تقویت روابط خود با آمریکا هستیم. سوال اینجاست که دلیل اصلی مخالفت [با فروش اف-۳۵ به امارات] چیست».

وی سازش ابوظبی با تل‌آویو را جدیدترین نمونه از این تقویت روابط دانسته و توضیح داد: «ما تسلیحات [آمریکایی] را با پول خودمان خریداری می‌کنیم تا در برابر یک تهدید مشترک از خود دفاع کنیم. هر جایی که بروید، ما نیز همراه با آمریکا مستقر می‌شویم. ما به تازگی با اسرائیل صلح کردیم. از نظرهای سیاسی و بنیادین، واقعا دلایل بسیار کمی برای مخالفت وجود دارد».

این دیپلمات اماراتی ادامه داد: «قوی‌ترین مخالفت با آن و اینکه می‌گویند  ترامپ در حال فروش آن به ماست، یک مخالفت سیاسی است».

به نوشته جروزالم‌پست، العتیبه در بخش دیگری از صحبت‌هایش به تمایل دولت احتمالی آمریکا به ریاست «جو بایدن» برای بازگشت به  برجام و درخواست‌ها برای انجام توافق جدید با ایران پرداخته و گفت: «ما (امارات) اولین کسانی خواهیم بود که به توافق با ایران می‌پیوندیم، اما آن توافق چه شکلی باید باشد؟ برجام نقطه شروع خوبی بود ولی کارهای زیادی باید درخصوص بند غروب توافق، موشک‌های بالستیک و نواب ایران انجام داد».

وی سپس با تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها درباره ایران، افزود: «هنوز یک شخص هوشمند در آمریکا پیدا نکرده‌ام تا دلیل قانع کننده‌ای به من بدهد که چرا ایران باید چرخه غنی‌سازی یا چرخه بازفرآوری داشته باشد اما شرکای شما (آمریکا) و کشورهایی که برای شما سرمایه‌گذاری کرده و با شما به جنگ می‌آیند، از داشتن آنها ممنوع هستند. ما حتی برنامه هسته‌ای ایجاد کردیم و لی هیچ بازفرآوری نداریم!»

سفیر امارات در ادامه افزود: «ما علاقمندیم که شاهد برنامه هسته‌ای مسالمت‌آمیز در ایران باشیم، مشابه چیزی که ما در امارات داریم».

العتیبه درباره مناقشات فلسطین-اسرائیل نیز گفت: «انتظارات چندان بالایی نداریم، فقط امیدواریم گفت‌وگوهایی انجام شود. امیدواریم تعامل وجود داشته باشد و گفت‌وگو انجام شود. دو طرف باید تصمیم بگیرند که این کار برای آنها اهمیت دارد».

وی پیشتر نیز با ادعای اینکه دولت احتمالی بایدن اهرم‌های فشار زیادی بر ایران دارد، گفته بود:‌««به نظرم آنها برای مذاکره، در موقعیت بهتری هستند. پس اکنون شما دولت جدیدی دارید، اما اهرم‌های فشار زیادی نیز بر ایران دارید، چه از طریق تحریم‌ها، چه کووید۱۹، چه قیمت نازل نفت... و کلا هر چیز دیگری. چرا ما از این اهرم‌ها برای کسب توافق بهتر استفاده نکنیم؟» .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سفیر ابوظبی در واشنگتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۴۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید!

عصر ایران - رضا نصری در کانال تلگرامی اش نوشت:

احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو و برخی مقامات ارشد سیاسی و نظامی اسرائیل توسط دادگاه کیفری بین‌المللی بالا گرفته است‌ که بدون تردید هزینه حقوقی و سیاسی بی سابقه‌ای برای اسرائیل در پی خواهد داشت.

از طرف دیگر، توجه رسانه‌های جهان معطوف به «گورهای دسته‌جمعی» در غزه شده و لازم است این توجه استمرار داشته باشد. در کنار این‌ موارد، دانشگاه‌های آمریکا در اقدامی کم‌نظیر علیه اسرائیل طغیان کرده‌اند و فضایی در داخل آمریکا پدید آورده‌اند که از جنگ ویتنام تا کنون سابقه نداشته است. علاوه بر این‌ها، فاجعه انسانی دیگری در رفح در کمین است که نیازمند توجه کامل رسانه‌ایست.

در چنین فضایی، آرزوی اسرائیل انحراف افکار عمومی آمریکا و اروپا به سمت ایران است و این قابلیت را نیز دارد تا با اهرم‌های رسانه‌ای‌اش تا حدود قابل ملاحظه‌ای ایران را در کانون توجهات قرار دهد! 

برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید!

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: یادداشت رضا نصری درباره قطعنامه اخیر مجمع عمومی و چند نمونه تاریخی رضا نصری، حقوقدان: «لاهه» طرفین را به مذاکره برای تعیین مبلغ خسارت فراخوانده/ ایران می‌تواند دولت آمریکا را به گفت‌وگوی مستقیم دعوت کند/ اگر واشنگتن بپذیرد، کار بزرگی انجام شده؛ اگر هم رد کند، یک امتیاز سیاسی برای ایران است

دیگر خبرها

  • تاکسی هوایی امارات تا پایان 2025 به راه می افتد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • دلار در سراشیبی | نزول دلار تا کجا ادامه دارد؟
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید!
  • نصری، حقوقدان بین الملل: برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید!
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها