Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@08:32:43 GMT

بودجه‌هایی که صرف هیچ می‌شوند!

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۶۷۹۶۵

بودجه‌هایی که صرف هیچ می‌شوند!

به گزارش باشگاه خبرنگاران، تصاویر تکان دهنده سیل در استان خوزستان و شهرهای جنوبی هر ساله، در فضای مجازی منجر به طرح مسئله توسط بسیاری از منتقدان دولتی و حتی متخصصان در این امر می‌شود. موضوعی که با چندین بار برآورد هزینه توسط مسئولان قابل حل است اما همچنان تکرار آن علاوه بر خسارات متعدد، منجر به  آب در  هاون کوبیدن رسانه‌های معاند نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

      خوزستان و شهر‌هایی که گرفتار آبگرفتگی شده‌اند، سه سالی می‌شود که در صدر بیشترین بودجه در لایحه قرار می‌گیرند، بودجه ۶ هزار میلیارد تومانی سال ۱۴۰۰ و همچنین ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد بودجه تومانی در سال ۹۹ و همچنین ارقامی نظیر این اعداد در سال‌های قبل سوال را برای بسیاری از مردم مطرح می‌کند که چطور امکان نوسازی سیستم فاضلاب و همچنین طراحی درست برای مدیریت بحران در هنگام بارش‌های سیل‌آسا نشده است.   استان‌هایی که در جوار آب قرار دارند و هم از نبود آب آشامیدنی رنج می‌برند و هم از مهمان‌های ناخوانده فصل بارش‌ها زیان‌های مالی بسیاری را متحمل می‌شوند. همین چند وقت پیش فاضلاب این شهر با مشکلات متعددی رو به رو بود و حالا نبود سازه‌های مناسب شهری.   اما نکته قابل توجه اینجاست که چطور شهری که در بودجه‌های استانی با ردیف‌های مختلف بیشترین بودجه را سهامدار است، هیچ تغییری در ساختار فاضلابی خود شاهد نیست! *بودجه سال ۹۹ *بودجه سال ۱۴۰۰   جالب توجه آنجاست که سالیانه مبلغ قابل توجهی از صندوق توسعه ملی برای خوزستان و فراهم آوری زیرساخت آن هزینه می‌شود موضوعی که مدیرعامل صندوق توسعه ملی از آن سخن می‌گوید.   شهیدزاده مدیر عامل صندوق توسعه ملی تاکید می‌کند:  در سال‌های اخیر در مجموع ۴۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت شده که از این میزان ۱۰ میلیارد دلار آن سهم خوزستان بوده ،که نشان‌دهنده اهتمام دولت و نظام اسلامی به استان زرخیز خوزستان است.   حال این داستان تکراری چالش بسیاری از دغدغه‌مندان جامعه شده است و منتقدان از یک بی توجهی ویژه به این شهر در زیرساخت‌های مختلف حکایت دارد. خوزستان شهری است که هم از لحاط آب آشامیدنی و همچنین از لحاظ مهار سیلاب‌ها دچار مشکلی اساسی است.  

 

ناگفته نماند که بعد از این اتفاقات وزیر نیرو همچنان قصدی برای بررسی  مشکل موجود در این استان و بازدید میدانی از آن منطقه را ندارد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟

 به گزارش تابناک، تسنیم نوشت:  اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 حدود56 هزار میلیارد تومان بوده است در حالیکه دولت از بودجه سال گذشته حدود 159هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است.

این رقم نشان میدهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150درصد رشد داشته است.

علاوه بر آن اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه حدود 75هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته حدود 9درصد رشد را تجربه کرده است.

مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص تاکید دارد، چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳
  • بودجه ۱۰۰ میلیون یورویی اینتر برای خرید بازیکنان جدید در تابستان
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • بودجه دوربین‌های پلیس در انتظار تصویب
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه