Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۴۵۰ شهر و بیش از ۸۶۰۰ روستا و آبادی ما در معرض سیلاب قرار دارند و در ۲۰ سال اخیر قریب به ۷۳۰۰ سیلاب داشته ایم و ۳۰ میلیون هکتار از عرصه های منابع طبیعی کشور در معرض فرسایش بادی است.

"مسعود منصور" امشب ۱۹ آذرماه در دیدار با استاندار کرمان اظهار کرد: کشور ما شرایط خاصی دارد و ۱۲۵ میلیون هکتار از عرصه های کشور در معرض فرسایش آبی است که ۲۵۰ میلیون مترمکعب رسوبات حاصل از این فرسایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۴۵۰ شهر و بیش از ۸۶۰۰ روستا و آبادی ما در معرض سیلاب قرار دارند و در ۲۰ سال اخیر قریب به ۷۳۰۰ سیلاب داشته ایم و ۳۰ میلیون هکتار از عرصه های منابع طبیعی کشور در معرض فرسایش بادی است.

منصور تصریح کرد: برای برون رفت از این مشکلات کار جامع و هماهنگی همه بخش های صنعت، توسعه شهری، کشاورزی و ... نیاز است و کارهای آبخیزداری می تواد به شدت این بحران هار را کاهش داده و سایر بخش ها باید رسالتشان را انجام بدهند.

رییس سازمان جنگل ها و مراتع کشور با اشاره به اینکه بسیاری از قنوات و چاه های کشور با عملیات آبخیزداری احیاء شده، بیان کرد: ۳۰ میلیون هکتار تاکنون عملیات احیا آنها انجام شده و عقب افتادگی جدی داریم و در استان کرمان به ۱۶ درصد از کل می رسیم.

وی افزود: اما همین کارهای کم که یک میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار در شمال استان کرمان را در آبخیزداری شامل می شود، سالیانه ۳۰۰ میلیون مترمکعب استحصال و کاهش تبخیر آب را موجب شده و ۹ میلیون تن کنترل فرسایش و ۲۰ درصد تقویت پوشش گیاهی را به دنبال داشته است.

منصور با اشاره به اینکه ظرفیت اسمی صنایع چوب کشور ۱۳ میلیون مترمکعب است، گفت: اکنون این صنایع با حدود ۷ میلیون مترمکعب کار می کنند و واردات مشکل دارد و به دلیل ارزبری بالا صنایع تمایل ندارند لذا زراعت چوب می تواند به عنوان یک روش جایگزین عمل کند و انگیزه اقتصادی دارد و کشاورزان حاضر هستند از کشت موجود به زراعت چوب تغییر بدهند.

وی افزود: اراضی ملی را در اختیار می گذاریم و تسهیلات کم بهره و با تنفس به ازای هر هکتار می دهیم و خرید تضمینی تدریجی خواهیم داشت که امسال جهش ۳۰ هزار هکتاری هدفگذاری شده و ۷۰۰ هکتار از این میزان در استان کرمان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: امسال سه استان برای نخستین بار از پساب برای زراعت چوب استفاده کردیم و نیاز به مساعدت مسئولان استان برای پیشبرد این کار در استان کرمان داریم.

وی افزود: در استان کرمان به دلیل قدمت کارهای بیابان زدائی تاغ زارهای متعددی داریم که کابری های متناسب و متاجنس با این تاغزارها را در دست داریم که در چرخه بهره برداری وارد شوند.

منصور در ادامه تصریح کرد: منابع طبیعی این اختیار را دارد تشکل ها را احراز صلاحیت نموده و مجوز فعالیت بدهد که فرصت خوبی است و بیش از ۶۹۰ تشکل امسال ایجاد کردیم و بیش از ۳۷۰ میلیارد تومان با این ها قرارداد بستیم که آشتی بین مردم و فعالیت های منابع طبیعی است و در استان کرمان این پتانسیل وجود دارد.

وی با اشاره به ظرفیت های استان کرمان در گردو، گل محمدی، بادام و ... گفت: صنایع فرآوری به شدت می تواند به اشتغال کمک کرده و آب بری کمتری داشته باشد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر لزوم همراهی معادن در احیاء و بازسازی منابع طبیعی تخریب شده گفت: پایگاه اطفاء حریق جنوبشرق تجهیز و تا خردادماه سال آینده بهره برداری می شود و در بحث بالگر باید کمک شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی کرمان میلیون مترمکعب استان کرمان میلیون هکتار کشور در معرض منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت

آفتاب‌‌نیوز :

 عباس علی آبادی امروز در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازار چین بازار بسیار بزرگی است و ایران هم اگرچه به وسعت و جمعیت چین نیست، اما ما هم کشور بزرگی محسوب می‌شویم. 

وزیر صمت با اشاره به نماسشگاه فرصت‌های صادراتی ایران اظهار داشت: در این نمایشگاه در حوزه‌های مختلف ظرفیت‌های صنعتی تجاری خود را به نمایش گذاشته و معرفی کرده ایم، اما باید مزیت‌های نسبی را برای واردات و صادرات در نظر گرفت. ظرفیت‌هایی در ایران وجود دارد که در چین نیست و ظرفیت‌هایی در چین وجود دارد که در ایران شاید مقرون به صرفه نباشد بنابراین می‌توانیم با همدیگر همکاری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تاکنون اقتصاد ما تک‌محصولی بوده است، گفت:، اما از این پس به این سمت حرکت می‌کنیم که علاوه بر حوزه انرژی که یکی از حوزه‌های اقتدار آمیز جمهوری اسلامی است در سایر حوزه‌ها مانند دانش بنیان‌ها ظرفیت‌های خود را فعال کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: ده هزار شرکت دانش بنیان ایرانی برای چینی‌ها فرصت خوبی است. 

وی افزود: ما در حوزه انرژی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم که می‌توانیم در اختیار چینی‌ها قرار دهیم و در حوزه برق نیز توانایی‌هایی در تراز جهانی داریم، ضمن اینکه چینی‌ها نیز از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.

علی آبادی بیان داشت: وقتی از صد کشور دنیا بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بازرگان و فعال اقتصادی در یک نمایشگاه شرکت میکنند بسیار افتخار آمیز است و فکر میکنم امسال سال توسعه ایران با کشور‌های دیگر باشد و بتوانیم رکورد‌های تازه‌ای را ثبت کنیم. 

وی با اشاره به اجلاس آفریقا بیان داشت: در جلسه‌ای که با مقامات ارشد آفریقایی نیز برگزار شد احساس خوبی داشتم، زیرا آفریقایی‌ها علاقمندند شرکای تازه‌ای برای خود انتخاب کنند و ایران می‌تواند یکی از شرکای تجاری آن‌ها باشد. 

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال است اظهار داشت: برای جهش تولید باید در سمت توسعه بازار حرکت کرد و این نمایشگاه می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

وی بیان داشت: از تمام شرکت‌ها خواسته ایم که‌پیش برنامه ارائه دهند که ارز را به چه منظور می‌خواهند و این مساله ممکن است مورد کدورت تولیدکنندگان قرار گرفته باشد. 

علی آبادی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری داشته باشیم باید کنترل‌های بیشتری داشته باشیم و خوب این موضوع باعث کندی در تخصیص ارز شده و لذا امروز دستورات تازه‌ای داده ام که یک مقدار در تخصیص ارز شتاب بدهند. 

وی افزود: البته ممکن است در مواردی که قبلا به راحتی تخصیص ارز میدادیم الان محدودیت ایجاد کرده باشیم و این مساله به علت سیاست‌های جدید است، اما سیاست‌های ما به سمت بهبود است و هدف ما این است که ضمن استفاده از ظرفیت‌های داخلی نیاز‌های جامعه را تامین کنیم لذا بین واردات و تولید سیاست گذاری انجام داده ایم که در نهایت منفعت آن برای مردم است.

وی در خصوص واردات خودرو‌های کارکرده به فارس گفت: در خصوص خودرو‌های کارکرده دولت لایحه‌ای به مجلس تقدیم کرد این لایحه تصویب شد و در بازگشت، وزارت صمت متعهد به تهیه آیین‌نامه شد و این آیین نامه تهیه و به دولت ارسال شد و تا زمانی که این آیین‌نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید در انتظار مصوبه د‌ولت بود تا زمان ابلاغ کاری نمیتوانم انجام دهم. 

علی آبادی گفت:، اما مصوبات خودرو‌های کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی قابل اجرا است. 

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • غریب‌آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • غریب آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان آزاد می‌شوند
  • ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد
  • احتمال وقوع سیلاب در غرب و برخی نقاط مرکزی استان کرمان
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • احیای ۲۳۰ هکتار از مراتع شیروان
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر