Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@16:11:22 GMT

کرونا ترافیک و حجم بار پستی را ۸۲ درصد افزایش داد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۲۸۹۱

کرونا ترافیک و حجم بار پستی را ۸۲ درصد افزایش داد

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، فریبا مرادی در دیدار با استاندار سمنان اظهار کرد: صنعت پست جمهوری اسلامی ایران روزبه‌روز به سمت گسترش تجارت الکترونیک و اجرای طرح بسته و امانت پیش می‌رود.‌

وی افزود: شیوع کرونا، سرعت فعالیت‌های تجارت الکترونیک را افزایش داد و موجب شد تا خانواده‌ها بیش از پیش به خریدهای اینترنتی و تجارت الکترونیک ترغیب شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیأت‌مدیره شرکت ملی پست با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا، ترافیک شبکه پستی کشور به ۱۴۰ میلیون بسته افزایش یافته است، ادامه داد: با شیوع کرونا، حجم خریدهای اینترنتی به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است. 

مرادی با بیان اینکه هم‌زمان با شیوع کرونا و افزایش تجارت الکترونیک شاهد افزایش ۸۲ درصدی ترافیک و حجم بار در صنعت پست کشور بوده‌ایم، اضافه کرد: شعار شرکت پست در همراهی با مردم در ایام کرونا «ما در بیرون هستیم که مردم در خانه بمانند و سلامت باشند» است.

وی تصریح کرد: کارکنان فعال شرکت پست از عالی‌ترین مقام تا توزیع‌کنندگان بسته‌های پستی طی مدتی که از شیوع کرونا می‌گذرد، بدون مرخصی و با مسؤولیت‌پذیری تمام پای‌کار بوده و به مردم خدمات ارائه می‌کنند.

عضو هیأت‌مدیره شرکت ملی پست عنوان کرد: هم‌زمان با شیوع کرونا در برخی موارد، به دلیل افزایش بی‌سابقه ترافیک کاری شرکت پست، ظرفیت برخی از خطوط خدماتی شرکت، جوابگوی نیاز مردم نبود.

 جابه‌جایی روزانه بیش از ۵۰ تن بار شرکت پست توسط شبکه ریلی 

مرادی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه بیش از ۵۰ تن بار و کالای امانتی شرکت پست توسط شبکه ریلی کشور جابه‌جا می‌شود، گفت: آرام آرام، نگاه سنتی مردم به پست در حال تغییر است.‌

وی با بیان اینکه شرکت پست، جزو ادارات خدمات ضروری کشور محسوب می‌شود، تأکید کرد: مجموعه همکاران ما در شرکت پست جمهوری اسلامی ایران، به‌صورت تیمی و جهادی پای‌کار هستند.‌

عضو هیأت‌مدیره شرکت ملی پست بیان کرد: از مردم شریف ایران اسلامی و به‌خصوص مردم اخلاق مدار استان سمنان به دلیل برخی تأخیرهای شکل‌گرفته در تحویل امانت‌های پستی که به دلیل ترافیک و حجم بسیار بالای کاری شرکت پست ایجاد شده، عذرخواهی می‌کنیم و از مردم خوب کشورمان درخواست می‌کنیم در این زمینه سعه‌صدر داشته باشند.‌

مرادی تصریح کرد: بنا به دلایلی، وضعیت شرکت پست استان سمنان در شرایط نابه‌سامان مدیریتی قرار داشت که امیدواریم با حضور آقاجانی که از مدیران بسیار موفق کشور در صنعت پست است، هر چه زودتر شاهد بهبود شرایط و عادی‌سازی امور باشیم.‌

وی گفت: همکاران پرتلاش من در شرایط فعلی، تمام توان خود را صرف این مهم کرده‌اند که به نیابت از کل ادارات دولتی، به مردم خدمات ارائه دهند.

عضو هیأت‌مدیره شرکت ملی پست با بیان اینکه پست باید بازوی توانای ادارات باشد، خاطرنشان کرد: از استاندار سمنان تقاضا داریم تا در رفع مشکلات شرکت پست استان همچون وصول برخی مطالبات سنگین و طولانی شرکت از تعدادی از ادارات و نیز رفع معضل کمبود فضای فیزیکی این شرکت تذکرات لازم را به مدیران مربوطه ارائه کنند.

کسب و کارهای الکترونیک جایگاه موردانتظار را در مجموعه پست سمنان ندارد

استاندار سمنان نیز در این دیدار با اشاره به شرایط خاص کرونایی کشور و ضرورت کاهش تردد و مراجعات مردم گفت: در ابتدای شیوع کرونا تلاش کردیم تا با استفاده از ظرفیت‌های پست استان سمنان، محصولات بهداشتی موردنیاز را به دست مردم برسانیم که در انجام این امر و در ابتدا قدم‌های مناسبی توسط پست برداشته شد، اما به دلیل مشکلات و تنگناهای این شرکت، همراهی خوبی شکل نگرفت.

علیرضا آشناگر گفت: در ابتدای شیوع کرونا تلاش شد تا با ارتقای دولت الکترونیک و بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی برای تأمین مایحتاج عمومی مردم اقدام مناسبی شکل بگیرد و در همین راستا یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان، جهت دریافت سفارش و طراحی پروسه توزیع اقلام بهداشتی اعلام آمادگی نمود که در نهایت با بهره‌گیری از ظرفیت پستی استان موفق شد تا کمک شایان توجهی در شرایط شروع بیماری کرونا به مردم استان ارائه کند.‌

استاندار سمنان گفت: انجام فعالیت‌های تجاری و کسب و کارهای الکترونیک، هنوز جایگاه اصلی و مورد انتظار خود را در مجموعه اداره کل پست استان پیدا نکرده است و باید با توجه به ادامه داشتن اپیدمی کرونا در کشور و علاقه‌مندی مردم جهت خریدهای اینترنتی و همچنین اعلام آمادگی استارت آب‌های فعال استان مبنی بر مشارکت با اداره کل پست استان، دست‌اندرکاران امور پستی استان حضوری فعال‌تر در این حوزه ایفا نموده و نقش مؤثری را در تأمین اقلام موردنیاز مردم از طریق پست ارائه کنند.

استاندار سمنان اضافه کرد: من حیث المجموع نگرانی خاصی از اقدامات پست استان نداریم اما انتظار می‌رود همکاری بیشتری را از سوی این عزیزان در شرایط خاص امروزی شاهد باشیم.

آشناگر خاطرنشان کرد: پست در کشور و استان ما از قدمت زیاد و ریشه‌های تاریخی برخوردار بوده و موردحمایت مدیران ارشد استان است، اما باید از ریشه‌های سنتی خود جدا و هر چه بیشتر به تکنولوژی و فناوری‌های نو مجهز شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پست تجارت الکترونیک سمنان فریبا مرادی عضو هیأت مدیره شرکت ملی پست عضو هیأت مدیره شرکت ملی پست تجارت الکترونیک استاندار سمنان شیوع کرونا پست استان شرکت پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۲۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، با بیان اینکه بیشتر تصادفات به خاطر عدم توجه به جلو است؛ گفت: استفاده از هر چیزی که باعث حواس پرتی راننده شود ممنوع است.

سرهنگ فیروز کشیر در گفت‌وگو با ایسنا درباره حواس پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه، عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس پرتی راننده شده و توجه کافی را از راننده می گیرد بنابراین ممنوع است.

وی ادامه داد که بعنوان مثال همه رانندگان می دانند استفاده از تلفن همراه، در حین رانندگی باعث حواس پرتی راننده می شود؛ اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده که برخی از رانندگان که در پشت چراغ قرمز متوقف می شوند تا لحظه ای که چراغ سبز شود؛ مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه ای که رانندگان در پشت چراغ قرمز متوقف هستند؛ آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می کنند و این چنین با خودروی جلویی برخورد می کنند.

کشیر گفت: تلفن همراه به گونه ای است که وقتی فرد از آن استفاده می کند؛ تمام حواسش را می گیرد بنابراین از اطراف غافل شده و نمی تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم، واکنش درستی داشته باشد.

وی  افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می شود. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد که راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود؛ اجتناب کند.

کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس پرتی رانندگان می شود؛ گفت:  ماده ۱۸۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند در حین رانندگی دخانیات استفاده کنند. زیرا علاوه بر ایجاد حواس پرتی،  ممکن است ته سیگار بر روی لباس راننده بیافتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند؛ چرا که ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف در پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز، از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می افتد .

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : همچنین در بررسی ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد

کشیر گفت:  همچنین این تحقیق نشان می دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم . شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده بنابراین از رانندگان درخواست می کنیم عواملی که باعث حواس پرتی در رانندگی می شوند را حذف کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است