Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی البرز گفت: بخش نمایشگاهی و عرضه مستقیم تولیدات حوزه مشاغل خانگی از ابتدای بهمن ماه سال جاری در بازارچه سیب منطقه گلشهر راه اندازی می‌شود.

ابوالحسن قاسمپور روز پنجشنبه ۲۰ آذر در مراسم انعقاد تفاهم نامه بین جهاد دانشگاهی و سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج جهت راه اندازی مرکز ساماندهی مشاغل خانگی استان البرز با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در البرز اظهار کرد: متولی این طرح وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است ولی اجرای آن به عهده جهاد دانشگاهی استان‌ها گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه این طرح در البرز با سهمیه دو هزار و۵۰۰ شغل در حال اجرا است، ادامه داد: برای این طرح سه فاز تعریف شده که در فاز اول بنا بود فرصت‌ها و مزایای استان در حوزه ایجاد مشاغل خانگی مطالعه شود.

وی اضافه کرد: فاز دوم به شناسایی، جذب و ثبت نام متقاضیان و پیشرانان مشاغل خانگی اختصاص یافته و در فاز سوم هم بنا است علاوه بر مشاوره، آموزش و توانمندسازی متقاضیان راه اندازی مشاغل خانگی، زمینه ارتباط آنها با بازار فروش فراهم شود.

این مسئول تاکید کرد: در فاز سوم هدفگذاری شده تا صاحبان مشاغل خانگی از طریق فضاهای فیزیکی  و مجازی مناسب بتوانند به بازار فروش متصل شوند.

قاسمپور با تاکید بر اینکه در حال حاضر عمده مشکل صاحبان مشاغل خانگی نداشتن بازار فروش است، گفت: با این راهکار این افراد می توانند به راحتی محصولات و خدمات خود را در بازار عرضه کنند.

مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی البرز با اشاره به تعامل و همکاری مناسب شهرداری برای ایجاد بستر مناسب برای ارتباط صاحبان مشاغل خانگی با بازار فروش گفت: برابر تفاهم نامه ای که امروز با سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرج منعقد شد، بنا است  فضایی به عنوان مرکز توسعه خدمات مشاغل خانگی راه اندازی شود تا از طریق آن بستر لازم برای فروش بی واسطه محصولات و خدمات حوزه مشاغل خانگی استان فراهم شود.

وی افزود: با راه اندازی این مرکز مشکل فروش و اتصال به بازار صاحبان مشاغل خانگی تا حد زیادی مرتفع و انگیزه آنان برای توسعه فعالیت خود بیشتر می‌شود.

وی گفت: طبق بند ۱۱ قانون مشاغل خانگی، شهرداری‌ها ملزم به انجام اقداماتی برای توسعه بازار مشاغل خانگی هستند و خوشبختانه شهرداری کرج با راه اندازی مرکز توسعه خدمات مشاغل خانگی به بخش عمده‌ای از وظایف خود در این حوزه عمل خواهد کرد.

وی گفت: بخش نمایشگاهی و عرضه مستقیم تولیدات حوزه مشاغل خانگی از ابتدای بهمن ماه سال جاری در بازارچه سیب منطقه گلشهر راه اندازی می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی البرز شهرداری کرج صاحبان مشاغل خانگی بازار فروش راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان بر لزوم ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در استان تاکید و اظهار کرد: کارگر و کارفرما لازم و ملزوم هم هستند و باید برای محدودیت‌هایی که در استان وجود دارد، استثنا قائل شویم.

فرهاد ناصری‌نیا امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) در آیین تجلیل از نخبگان جامعه کارگر و تولید استان که در استانداری لرستان برگزار شد، گفت: امروز در جنگ اقتصادی قرار داریم و حساسیت جنگ اقتصادی برای مسؤولان حوزه اقتصاد و کارگران روشن است. 

وی ادامه داد: در همه مولفه‌های اقتصادی که منجر به توسعه می‌شوند، اگر استان‌های زاگرس‌نشین مانند لرستان متفاوت دیده نشوند، اتفاق‌های برجسته‌ای در حوزه اشتغال نخواهد افتاد.

او با بیان اینکه تا وقتی معافیت مالیاتی، اعتبارات تبصره‌ای، نرخ دستمزد و مشوق‌های کارگری به استان تعلق نگیرد، سرمایه‌گذار رغبتی برای سرمایه‌گذاری نخواهد داشت، افزود: کارگاه‌های زودبازده و کوچک در پایداری اشتغال موثرند، اما باید چند موضوع را در نظر داشت و آن اینکه بازار فروش را برای تولیدکنندگان این کارگاه‌ها مهیا و دست واسطه‌گران را در فرآیند فروش کوتاه کنیم.

وی تاکید کرد: کارگر و کارفرما لازم و ملزوم یکدیگرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • محصولات دانش بنیان دانشجویان فنی و حرفه‌ای به فروش می‌رسد
  • نشر پویانما با «نخستینه های چاپ ایران؛ کتاب‌های چاپ سربی دوره اول» در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان