Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، چراغ مطالعه در این فصل در ۱۳ قسمت با نویسندگان و مترجمان آثار حوزه علوم اجتماعی به گفتگو خواهد نشست. محمد معماریان، نعمت‌الله فاضلی، لیلا اردبیلی، احسان شاه قاسمی و.. از جمله مهمان‌های این فصل از برنامه خواهند بود.

اولین قسمت از سری جدید چراغ مطالعه با حضور محمد معماریان مترجم کتاب «تنها در کنار هم: چرا ما از فناوری بیشتر و از یکدیگر کمتر انتظار داریم» پخش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کتاب درباره شرایط جدید و عجیب در ارتباطات انسانی در عصر اینترنت است.

"شری تورکل" نویسنده کتاب، تنها را ه رهایی انسان از این انزوای مدرن را کنترل استفاده از فناوری‌های جدید ارتباطی می‌داند. تنها در کنار هم از تجربه مصاحبه او با صدها کودک و بزرگسال درباره فناور ی و تأثیرش بر روابط بین فردی نوشته شده است.

شر ی تورکل استاد تمام دانشگاه MIT در حوزه جامعه شناس ی علم و فناور ی است. او مدرک دکترای خود را در جامعه شناسی و روان شناسی شخصیت در سال ۱۹۷۶ از دانشگاه هاروارد گرفته است و به طور خاص در زمینه روان تحلیل‌گری تخصص دارد. تورکل از دهه هفتاد میلادی تحقیقات خود را حول محور رابطه انسان و فناور ی های جدید ارتباطی پیگیری کرده است.

کتاب تنها در کنار هم آخرین کتاب در سه گانه ای است که او پیرامون این موضوع نگاشته است. «خودِ دوم: رایانه‌ها و روح انسانی» و «زندگی روی صفحه نمایش: هویت در عصراینترنت» دو کتاب قبلی او هستند.

چراغ مطالعه برنامه‌ای گفتگو محور در حوزه کتاب است که به گفتگوهایی انتقادی با نویسندگان و مترجمان آثاری در حوزه‌های مختلف می‌پردازد. این برنامه شنبه‌ها ساعت ۲۱ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

کد خبر 5093729

منبع: مهر

کلیدواژه: برنامه چراغ مطالعه شبکه چهار سیما معرفی کتاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی کتاب و کتابخوانی تازه های نشر جایزه جلال آل احمد پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انتشارات سروش ترجمه ویروس کرونا درگذشت چهره ها مد و لباس رایزنی فرهنگی علوم انسانی تنها در کنار هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۷۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود

معاون امور بانوان مجمع مشورتی نظام مسائل کشور، گفت: بحث آموزش در حوزه بانوان بسیار مهم است و می‌تواند به توانمندسازی این جامعه و حتی رفع مشکلات آن‌ها کمک کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فرزانه شکوری شامگاه سه‌شنبه در همایش بانوان تاثیرگذار در اقتصاد که در محل سالن اجتماعات مرکز علمی و کاربردی شهرداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: بررسی کارشناسان نظام مسائل کشور نشان داده که بیشتر موضوعات و مسایل بانوان در سطح‌ استان‌ها متفاوت از بانوان پایتخت بوده و باید به صورت مجزا برای جذب ایده‌های بومی برنامه‌ریزی کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و مسائل بانوان در کمیسیون‌های تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد، ادامه داد: مجمع نظام مشورتی آمده تا به حل مسائل و مشکلات بانوان کمک کند و اگر کسی احساس می‌کند که می‌تواند راهکاری ارائه دهد، ما در کمیسیون‌های تخصصی از آن‌ها استقبال خواهیم کرد.

معاون امور بانوان مجمع مشورتی نظام مسائل کشور بر محور آموزش در حوزه بانوان تاکید کرد و یادآور شد: در این مدت که روی موضوعات و مسائل بانوان کار شد، متوجه شدیم که بحث آموزش در حوزه بانوان بسیار مهم است و می‌تواند به توانمندسازی این جامعه و حتی رفع مشکلات آن‌ها کمک کند.

شکوری ادامه داد: در حوزه زنان سرپرست خانوار خیلی کارهای میدانی و تحقیقی صورت گرفت و مشکلات این افراد در طول پنج سال شناسایی شد، تا جایی که متوجه شدیم مشکلات ریشه‌ای این افراد هرگز از سوی کمیته امداد و بهزیستی حل نخواهد شد و باید به دنبال حل مشکلات بنیادی در این حوزه بود.

وی در ادامه به لایحه حفظ کرامت نیز اشاره کرد و گفت: لایحه حفظ کرامت که 10 سال به طول انجامید تا به صحن علنی مجلس برسد، با کمک مجمع مشورتی نظام مسائل کشور کلیات آن به تصویب رسید و جزییات آن در مجلس آتی بررسی می‌شود.

معاون امور بانوان مجمع مشورتی نظام مسائل کشور، تاکید کرد: این لایحه دارای معایب و مزایایی است که باید در مرحله اجرا مورد بررسی قرار بگیرد، ما اعتقاد داریم که این لایحه حداقل حقوق جامعه زنان را حمایت و تقویت می‌کند و لازم است که مواردی دیگری نیز در آن لحاظ شود.

شکوری خاطرنشان کرد: اعضای مجمع مشورتی زنان همگی جوان و نخبه هستند و شرایطی را فراهم کرده تا جوانان صاحب‌نظر کشور در کنار فضای انتقاد به ارائه راهکار بپردازند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» رونمایی شد
  • نمایشگاه کتاب تهران «گردشگری ادبی» را ترویج می‌کند/ تهران می‌تواند «شهر خلاق ادبی» شود
  • ۸ اردیبهشت، آخرین مهلت ثبت‌نام حضور در بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • نمایشگاه‌های استانی کتاب در ایران هم مهمان ویژه از دیگر کشور‌ها داشته باشند
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود
  • بررسی مشکلات و توانمندی‌های حوزه قضایی ساوه