Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- منابع یمنی از ادامه حملات هوایی،موشکی و توپخانه‌ای متجاوزان سعودی به برخی مناطق یمن خبر دادند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا به نقل از شبکه المسیره، متجاوزان سعودی بار دیگر مناطق مسکونی استان صعده در نزدیکی مرزهای مشترک با عربستان را هدف حملات موشکی و توپخانه ای خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، در این حملات بازاری در منطقه القهر در بخش مرزی باقم هدف قرار گرفت که در نتیجه آن دو شهروند یمنی زخمی شدند.
همچنین جنگنده های ائتلاف متجاوز سعودی اماراتی، بخش صرواح در استان مارب را دو بار و بخشهای مدغل و مجزر را چهار بار بمباران کردند.
از الحدیده هم خبر می رسد که به گفته اتاق افسران ارتباط، نقض توافق آتش بس همچنان از سوی متجاوزان و مزدورانشان ادامه دارد.
بر اساس این گزارش، موارد تجاوزات دشمن طی ساعات اخیر، ایجاد استحکامات جنگی در الجبلیه و حیس و 43 مورد حمله توپخانه ای و 158 مورد تیراندازی بوده است.

تشدید اختلاف و درگیری مزدوران سعودی و اماراتی در یمن
همزمان با آغاز عقب نشینی نیروهای دولت مستعفی و فراری یمن و نیروهای شورای انتقالی از ابین، نیروهای دولت مستعفی، عناصر شورای انتقالی را به نقض توافقنامه ریاض متهم کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، همزمان با آغاز عقب نشینی نیرو‌های مستعفی و فراری یمن و نیرو‌های شورای انتقالی از ابین، نیرو‌های مستعفی و فراری یمن، عناصر شورای انتقالی را به نقض توافقنامه ریاض متهم کردند.
 نیرو‌های دولتی وابسته به عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری در ابین عناصر مسلح شورای انتقالی را متهم کردند مواضع آن‌ها را هدف قرار داده و توافقنامه ریاض را نقض کرده اند. نیرو‌های دولت مستعفی یمن تهدید کردند به این حملات پاسخ می‌دهند. نیرو‌های دولت مستعفی یمن این موضع را ساعاتی پس از آن اتخاذ کردند که اولین واحد‌های دولت مستعفی و فراری و شورای انتقالی جنوب، عقب نشینی از مواضع خود از ابین در جنوب یمن را در چارچوب اجرای بخش نظامی آنچه آنرا توافقنامه ریاض نامیدند، آغاز کردند.
گزارشگر الجزیره در گزارشی به بررسی نقشه عقب نشینی‌ها براساس توافقنامه ریاض پرداخت و در حالی که تصویری از نقشه ابین پخش می‌شد گفت: عقب نشینی نیرو‌های دولت (مستعفی و فراری) و شورای انتقالی جنوب از استان ابین زیر نظر مقامات نظامی عربستان سعودی آغاز شد. واحد‌های نظامی لشکر 89 وابسته به دولت (مستعفی و فراری) به سمت شهر لودر رفتند و نیرو‌های شورای انتقالی نیز عازم شهر الضالع شدند. این عقب نشینی اهمیت زیادی دارد، از یکسو نتیجه اجرای به اصطلاح توافقنامه ریاض است و از سوی دیگر درگیری‌های طرفین در برخی مناطق از جمله منطقه شیخ سالم از توابع زنجبار را متوقف کرد. شیخ سالم در حد فاصل شهر شقره که تحت سیطره نیرو‌های (مستعفی و فراری) است و شهر زنجبار که تحت کنترل عناصر مسلح نیرو‌های شورای انتقالی است، قرار دارد. از سوی دیگر منطقه خنفر در نزدیک جعار نیز شاهد درگیری‌هایی بود و نیرو‌های (مستعفی و فراری) از طریق این درگیری‌ها سعی می‌کردند جعار و زنجبار را تحت محاصره در آورند که در این کار توفیقی به دست نیاوردند.

واکنش صنعاء به گنجانده شدن اعضای دولت نجات ملی یمن در لیست تحریم
رئیس کمیته عالی انقلاب یمن اعلام کرد، آمریکا برای پوشاندن جرایم خود مقامات کشورهای دیگر را در لیست تروریسم قرار می‌دهد.
آمریکا اواخر هفته گذشته چند نفر از مقامات دولت نجات ملی یمن را در لیست تحریم قرار داد.
«محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن و سخنگوی انصارالله در واکنش به این موضوع در توییتر خود نوشت: آمریکا با هدف پوشاندن جنایاتی که مرتکب شده، در راستای چسباندن برچسب تروریسم به دیگران کار می‌کند.
وی ادامه داد، طبقه‌بندی ملت‌ها و کشورها توسط آمریکا مصداق تروریسم است و این اقدام از نظر قانونی جرم است. واشنگتن حق ندارد شرکت‌ها و جنبش‌های کشورهای دیگر که قانون آمریکا را قبول ندارند، تحریم کند.
الحوثی تأکید کرد: دولت «دونالد ترامپ» حاضر به مجازات یا طبقه‌بندی قاتلان یمنی‌ها و عراقی نشد و حتی حاضر نشد قاتل «جرج فلوید» را مجازات کند، شخصی که به خاطر قتل او اعتراض‎های گسترده‌ای به پا شد، اما یمنی‌ها را در لیست تروریسم قرار می‌دهد زیرا آنها، زندانیان را تحویل دستگاه قضایی داده‌اند و این تأکید می‌کند که طبقه‌بندی آمریکایی مصداق تروریسم است.

اخوانی‌های یمن در پی کودتای سیاسی علیه دولت منصورهادی
منابع مطلع در یمن خبر می‌دهند که حزب اخوانی الاصلاح که ستون فقرات دولت منصور هادی محسوب می‌شود، درپی تشکیل یک شورای معارضان است.
اختلافات درونی در میان دولت مستعفی یمن وارد فاز جدیدی شده و علاوه بر شکست‌های میدانی، بحران سیاسی پررنگ‌تر از گذشته شده است.
وبگاه الخبر الیمنی، به نقل از منابع مطلع در یمن نوشت که حزب اخوانی الاصلاح که قدرتمندترین تشکل سیاسی درون دولت منصور هادی محسوب می‌شود، در پی آن است تا به همراه افرادی که از دولت هادی کنار گذاشته شده‌اند و افرادی که به جناح قطر- ترکیه وابسته هستند، یک شورای معارضان تشکیل دهد.
این شورا پس از تشکیل درصدد خواهد بود تا جای دولت منصور هادی را در مناطق تحت کنترل حزب الاصلاح به دست گیرد.
به گفته این منابع، «عبدالعزیز جباری» معاون سابق نخست‌وزیر دولت مستعفی، «احمد المیسری» وزیر کشور دولت مستعفی، «صالح الجبوانی» وزیر حمل و نقل سابق، «محمد صالح بن عدیو» استاندار شبوه و «رمزی محروس» استاندار سقطری، عضو این شورا هستند.
علاوه بر این شخصیت‌های سیاسی مطرح که به طور عمده به جریان قطر و ترکیه وابسته هستند، فرماندهان نظامی و رهبران برخی قبائل نیز در این شورا حضور خواهند داشت و به گفته منابع یمنی، پس از تشکیل دولت مدنظر ریاض و پایان مذاکرات دولت هادی و شورای انتقالی جنوب، این شورا نیز کار خود را آغاز خواهد کرد.
بنابراین گزارش، هدف حزب الاصلاح از تشکیل این شورا این است که در گفت‌و‌گوها و مذاکرات آتی بتواند با قدرت ظاهر شود و مقابل خواسته‌های شورای انتقالی جنوب که همسو با امارات است، بایستد و این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که از میزان اعتماد کشورهای غربی به دولت منصور هادی به طور قابل توجهی کاسته شده است.
تحرکات سیاسی اخوانی‌های حزب الاصلاح همچنین در شرایطی است که شهر مأرب به عنوان مرکز اخوانی‌های یمن، در آستانه سقوط به دست ارتش و انصارالله یمن قرار دارد و مشخص نیست که سرنوشت حزب الاصلاح پس از آزادسازی این شهر چه خواهد شد.
در همین زمینه، برخی رسانه‌های یمنی اعلام کردند که ائتلاف سعودی پس از تروریستی خواندن اخوان‌المسلمین در تلاش است با سناریویی حزب «الاصلاح» یمن را که شاخه اخوان‌المسلمین در این کشور است، پس از همکاری دوجانبه در جنگ، اکنون کنار بزند

تظاهرات علیه ائتلاف سعودی در تعز یمن
منابع آگاه از آغاز تظاهرات علیه ائتلاف سعودی در تعز یمن با وجود تدابیر شدید امنیتی، خبر دادند.
به گزارش خبرنگار شبکه «المیادین»، شمار از مردم تعز در سایه استقرار شمار زیادی از نیروهای امنیتی در خیابان‌های این شهر، برای برگزاری تظاهرات علیه ائتلاف سعودی به خیابان آمده‌اند. آنها در خیابان «جنال عبدالناصر» در مرکز تعز علیه ائتلاف سعودی جمع شده‌اند و با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار خروج نیروهای ائتلاف هستند.
چند روز پیش یک منبع آگاه نظامی در یمن درباره تحرکات جدید امارات و نیروگیری سرتیپ «طارق صالح» در استان تعز واقع در جنوب غرب یمن هشدار داده بود.
وی که خواست نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با پایگاه خبری «عربی 21» از تحرکات و ملاقات‌های جدید و مشکوک رهبران گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب) وابسته به امارات و نیروهای وابسته به طارق صالح فرمانده گروه موسوم به «المقاومه الوطنیه» که آن نیز تحت حمایت امارات است در مناطق جنوبی تعز خبر داد.
به گفته این منبع، دیدارهای فرماندهان وابسته به ابوظبی در تعز به صورت مستمر در شهرک «العلقمه» همچنان ادامه داد و افسران اماراتی و برادرزاده «علی عبدالله صالح» دیکتاتور سابق یمن در حال توزیع سلاح و پول میان فرماندهان میدانی وابسته به شورای انتقالی در «الوازعیه» واقع در مرز استان «لحج» هستند.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تحولات یمن شورای انتقالی جنوب علیه ائتلاف سعودی شورای انتقالی دولت مستعفی دولت منصور هادی توافقنامه ریاض مستعفی و فراری نیرو های دولت حزب الاصلاح توپخانه ای عقب نشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۰۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد

وزیر خارجه عربستان سعودی با اشاره میزان ویرانی‌های به بار آمده در غزه، گفت که سازمان ملل متحد زمان باسازی غزه را ۳۰ سال برآورد می‌کند.

به گزارش فارس، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی، بعدازظهر امروز (دوشنبه)، در گفت‌وگویی که در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد، خواستار حل و فصل کامل مسئله فلسطینیان شد.

وزیر خارجه عربستان سعودی ابتدا اشاره کرد که سازمان ملل متحد بازسازی نوار غزه را ۳۰ سال برآورد می‌کند و سپس گفت که باید برای وضعیت فلسطینیان راهکار کاملی ارائه شود.

یک کارشناس ارشد سازمان ملل متحد نیز اخیرا اعلام کرد فرایند آواربرداری و خنثی‌سازی بمب‌های منفجرنشده در غزه حدود ۱۴ سال به طول می‌انجامد.

فیصل بن فرحان در ادامه اضافه کرد که نمی‌توان وضعیت فلسطینیان در کرانه باختری را نادیده گرفت و برای تشکیل کشور فلسطین فرایندی معتبر و بدون‌بازگشت نیاز است.

او همچنین گفت که ریاض و واشنگتن عملا به تکمیل توافق‌هایی دوجانبه که دقیقا به آن اشاره نکرد، نزدیک شده‌اند.

دیگر خبرها

  • ۷۱۹ حمله موشکی و پهپادی حزب الله به فلسطین اشغالی طی یک ماه
  • سیل شدید در شمال مکه مکرمه
  • عربستان و اسرائیل سازش می‌کنند؟
  • (ویدئو) سیل وحشتناک در عربستان سعودی همه را ترساند
  • فیلمی از هوای طوفانی شهر مدینه در عربستان سعودی
  • آتش سنگین یگان موشکی و توپخانه حزب الله بر سر صهیونیست‌ها/ شهر اشباح؛ نام جدید شمال سرزمین‌های اشغالی + نقشه میدانی و عکس
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • فیلم بارش برف سنگین در عربستان سعودی در اوایل اردیبهشت