Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@11:44:50 GMT

ایجاد ۳۰۰ شغل برکت در شرق مازندران

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۰۸۸۸۹

ایجاد ۳۰۰ شغل برکت در شرق مازندران

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، هادی جوهری معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت اظهار کرد: مشارکت اقتصادی و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت در شهر نکا علاوه بر بازیافت روزانه ۶۰ تن کارتن زباله و کمک به حفظ محیط زیست، باعث ایجاد ۳۰۰ شغل مستقیم و غیرمستقیم برای اهالی این شهرستان محروم شرق استان مازندران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوهری خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری ۱۶۰ میلیارد ریالی بنیاد برکت در شرکت پارس کاغذ نکا، جمع‌آوری روزانه ۶۰ تن مواد زباله کارتن از سطح شهر و کمک به محیط زیست را در پی داشته است. همچنین این شرکت تولیدکننده انواع کاغذ‌های فلوتینگ، لاینر و شبه کرافت از بازیافت ضایعات کاغذ (قابل استفاده در تولید ورق کارتن و صنایع بسته‌بندی) ۷۰ میلیارد ریال صادرات به کشور‌های ترکمنستان و عراق داشته است.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت یادآور شد: شرکت مشارکتی بنیاد برکت قابلیت تولید ۱۶ هزار تن محصول را در سال دارد و استاندارد‌های ایزو ۹۰۰۱، ۱۴۰۰۱ و ۱۸۰۰۱ را دریافت کرده است.

وی با اشاره به افتتاح شرکت مشارکتی بنیاد برکت توسط رییس ستاد اجرایی فرمان امام در آذرماه سال گذشته گفت: این شرکت تا قبل ورود بنیاد برکت تا آستانه ورشکستگی پیش رفته بود، به طوری‌که عدم بازپرداخت تسهیلات و بدهی‌ها، صاحبان سهام را بر آن داشت تا با فروش شرکت و تسویه بدهی‌ها به فعالیت شرکت جهت کاهش زیان انباشته خاتمه دهند.

جوهری افزود: با مشارکت و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت، این شرکت توانست جانی دوباره بگیرد، به‌ طوری که بر اساس آمار استخراج شده از صورت‌های مالی اکنون در وضعیت توسعه‌ای قرار گرفته است، برای مثال فروش شرکت از بدو ورود بنیاد برکت از ۲۷ میلیارد ریال در پایان سال ۹۸ به ۳۵۹ میلیارد ریال رسیده است.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت اظهار داشت: همچنین صادرات محصولات این شرکت به کشور‌های عراق و ترکمنستان نیز آغاز شده و تاکنون حدود ۷۰ میلیارد ریال صادرات صورت گرفته است.

وی تأکید کرد: نیروی انسانی شرکت نیز از ۲۳ به ۶۰ نفر به طور مستقیم و ۳۰۰ نفر به شکل مستقیم و غیرمستقیم افزایش یافته و یک امنیت شغلی مناسب را در منطقه به سهم خود ایجاد کرده و به نوعی توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی را به ارمغان آورده است.

به گفته جوهری، با اجرایی شدن فاز‌های پیش‌بینی شده برای ارتقای خط تولید، ظرفیت تولید شرکت مشارکتی بنیاد برکت از ۳۰ تن به ۴۵ تن در روز خواهد رسید.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت بیان کرد: بنیاد برکت با هدف محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی اجتماعی با ۴۰۰ بنگاه و کارگاه تولیدی و صنعتی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۲۰۰ هزار نفر مشارکت اقتصادی داشته و به میزان ۶۰ هزار میلیارد ریال در این واحد‌ها سرمایه‌گذاری کرده است.

وی ادامه داد: این بنیاد همچنین بر اساس سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر عدم تصدی‌گری، پس از طی دوران مشارکت از ۲۷۰ بنگاه خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

جوهری خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در سال جاری نیز از بنگاه‌های کوچک و متوسط، کارگاه‌های کوچک و اشخاص حقیقی و حقوقی به عنوان پشتیبان طرح‌های خانگی، در قالب تامین مالی، اعطای تسهیلات از طریق شبکه بانکی و ارائه خدمات کلینیکی کسب و کار حمایت می‌کند.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت در پایان گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز ۳ هزار و ۸۴۴ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، زیربنایی، فرهنگی و خدمات بیمه‌ای را با حجم سرمایه‌گذاری ۵ هزار و ۷۸۵ میلیارد ریال در استان مازندران به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

بیشتر بخوانید

تولید و صادرات لیمو ترش از روستای خرماکلا مازندران احداث ۲۷۵ مدرسه برکت برای دانش‌آموزان خوزستانی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شغل مستقیم و غیر مستقیم صادرات محصولات بنیاد برکت میلیارد ریال سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۸۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی ظهر دوشنبه در ویژه برنامه رادیویی با موضوع انتخابات در شبکه طبرستان با تقدیر از مشارکت خوب مردم استان در دور اول انتخابات اظهار کرد: حدود ۱۰۰ فقره پرونده در دوره مرحله اول انتخابات در استان تشکیل شد و بیشتر مربوط به تبلیغات زودهنگام بوده است.

وی با اظهار اینکه همچنین گزارش‌هایی را مبنی بر دخالت برخی افراد اعلام شده بود، گفت: با این حال سعی کردیم با بهره گیری از ظرفیت دستگاه قضائی، تخلفات را به حداقل برسانیم.

وی شرکت پرشور در انتخابات را مساله مهمی برشمرد وگفت: برای در دور دوم انتخابات شعبات و قاضی کشیک به طور شبانه روزی فعالیت می‌کنند تا از آرای مردم صیانت شود و آنچه توقع است که امانت دار مردم باشیم.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در انتخابات پیروز واقعی مردم هستند و در مرحله اول در حوزه انتخابیه قائمشهر، مشارکت مردم بیش از ۴۱ درصد بوده است،

وی با بیان اینکه طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید فضا را برای برپایی و مشارکت در انتخابات فراهم کنند، گفت: حفظ نظام از همه موضوعات برای ما اهمیت بیشتری دارد.

کد خبر 6098141

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران