Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@23:31:46 GMT

فراخوان مسابقه عکس خبری روایت سرباز منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۱۶۱۲

فراخوان مسابقه عکس خبری روایت سرباز منتشر شد

مسابقه عکس خبری «روایت سرباز» در پاسداشت نام، یاد و راه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بنیاد رودکی، جامعه عکاسان کشور را به مشارکت در مسابقه عکس شهید سلیمانی فراخواند.

مسابقه عکس خبری  «روایت سرباز» ادای دین جامعه هنری کشور به این شهید والا مقام است که اختتامیه و نمایشگاه آن در اولین سالگرد معراج شهید برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین دوره کنسرت‌های آنلاین موسیقی ایرانی برگزار می‌شود

 

متن این فراخوان به شرح زیر است:

بسمهتعالی

فراخوانعکس «روایتسرباز»

عکس‌های ثبت شده و به یادگار مانده با محوریت شهید گرانقدر سردار حاج قاسم سلیمانی، بخشی از گنجینه تصویری و ارزشمند تاریخ آمیخته با جهاد، شهادت و استکبار ستیزیِ ملت بزرگ ایران است. ‏از این رو بنیاد رودکی به منظور حفظ و نشر این میراث ارزشمند و پاسداشت نام، یاد و راه سرباز ولایت، فرزند ایران اسلامی و سردار دل‌ها، شهید حاج قاسم سلیمانی و همچنین در راستای ادای دین جامعه هنری کشور به این شهید والامقام، عکاسان کشور را به مشارکت در فراخوان عکس «روایت سرباز» فرا می‌خواند.

موضوعومحورفراخوان:

سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

-بانگاهیبه:

- سردار سلیمانی و عرصه جهاد، شهادت و فعالیت‌های انقلابی، ملی و جهانی

- سردار سلیمانی و رزمندگان، شهدا، ایثارگران و خانواده و فرزندان ایشان

- سردار سلیمانی و مقام معظم رهبری

- سردار سلیمانی و جلوه‌های معنوی در زندگی

- سردار سلیمانی و عرصه‌های اجتماعی و مردمی

- سردار سلیمانی و تشییع، خاکسپاری، زیارت مزار و مراسم یادبود و یادمان ایشان در ایران و سایر کشورها

- سایر موضوعاتی که به تشخیص پدیدآورندگان آثار در چارچوب این فراخوان قرار می‌گیرد.

مقرراتفراخوان:

- شرکت برای عموم آزاد است.

- تاریخ ثبت عکس محدودیت زمانی ندارد.

- هر عکاس می‌تواند حداکثر10 اثر (تک‌عکس) خود را به دبیرخانه فراخوان ارسال کند. آثار می‌تواند رنگی، سیاه و سفید، آنالوگ و یا دیجیتال باشد. آثار آنالوگ پس از اسکن و تبدیل به فایل دیجیتال بارگذاری شوند.

-ارسال کننده عکس مالک مادی و معنوی اثر شناخته می‌شود و مسئولیت هرگونه مغایرت با مقررات و همچنین پیامدهای ناشی از آن به عهده ارسال کننده خواهد بود.

- عکس‌هایی که با تلفن‌ همراه عکاسی شده‌اند باید از قابلیت فنی برای چاپ و ارائه در ابعاد بزرگ برخوردار باشند.

 - عکس‌های ارسالی باید دارای توضیحات و زیرنویس شامل: تاریخ عکاسی، محل عکاسی، توضیح مختصر درباره عکس و در صورت لزوم عنوان عکس باشند.

 - عکس‌های ارسالی باید مستند باشند و در آنها از هرگونه دستکاری و یا حک و اصلاح که جنبه اسنادی عکس را مخدوش کند، پرهیز شود.

- ضلع بزرگ عکس‌های ارسالی 2000 پیکسل، با حجم حداکثر 2 مگابایت باشد و با فرمت JPEG  یا JPG به دبیرخانه فراخوان ارسال شوند.

- نگاتیو یا اصل سند دیجیتالی با قابلیت مطلوب، باید در نزد عکاس باشد تا در صورت انتخاب اثر، ضمن امکان بررسی، نسخه مناسب از آن در اختیار برگزارکننده قرار گیرد.

- برگزارکننده بابت هر فریم عکس انتخاب شده مبلغ 4 میلیون ریال به صاحب اثر به عنوان هزینه واگذاری حقوق مادی اثر در این رویداد پرداخت می‌کند.

- برگزارکننده اجازه فروش یا صدور مجوز برای استفاده دیگران از آثار منتخب در این فراخوان را نخواهد داشت.

- برگزارکننده حق استفاده از عکس‌های منتخب برای چاپ کتاب، بانک اطلاعات، برگزاری نمایشگاه در مکان‌های متعدد و اقلام تبلیغی-فرهنگی با ذکر نام و رعایت حقوق معنوی عکاس را برای خود محفوظ می‌دارد.

- لازم است شرکت‌کنندگان عکس‌‌ها را همانند نمونه زیر به زبان انگلیسی نام‌‌گذاری و ارسال کنند؛

- نام خانوادگی، نام، شماره عکس.

- برای مثال:         Alavi-Ali-01.jpg

-نحوهارسالآثار:

- آثار به همراه فایل متنی (توضیحات عکس‌ها به ترتیب شماره عکس در یک فایل متنی) در قالب فایل zip به آدرس ایمیل دبیرخانه ارسال شوند.

- مشخصات هر شرکت‌کننده شامل: نام و نام‌خانوادگی، تاریخ تولد، تحصیلات، نشانی دقیق پستی، کد پستی، نشانی پست الکترونیکی، شماره تلفن ثابت و همراه باید در یک فایل متنی به همراه آثار ارسال شود.

- تصمیم‌گیری در خصوص موارد و مسائل پیش‌بینی نشده بر عهده دبیرخانه است.

جوایزوامتیازات:

نفر اول: تندیس مسابقه، لوح تقدیر و مبلغ 100 میلیون ریال

نفر دوم: تندیس مسابقه، لوح تقدیر و مبلغ 70 میلیون ریال

نفر سوم: تندیس مسابقه، لوح تقدیر و مبلغ 50 میلیون ریال

سه نفر شایسته تقدیر: لوح تقدیر و مبلغ 10 میلیون ریال

اهدای گواهی شرکت به صاحبان آثار راه‌یافته به نمایشگاه

مهلت ارسال آثار: 30 آذر 1399 (این تاریخ قابل تمدید نخواهد بود)

مراسم اختتامیه و اهدای جوایز همزمان با سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی برگزار خواهد شد.

پستالکترونیکیدبیرخانهجهتارسالآثار  pic@bonyadroudaki.com   

شمارهتماسدبیرخانه : 09108362665

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عکس عکس حاج قاسم سلیمانی لوح تقدیر و مبلغ سردار سلیمانی میلیون ریال روایت سرباز مسابقه عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۱۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه استاد مطهری به آینده جمهوری اسلامی به روایت افروغ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر آنچه جماران روایت کرده است، مرحوم عماد افروغ، اندیشمند حوزه جامعه شناسی در یادداشتی با عنوان "شهید مطهری و آینده جمهوری اسلامی" که در مجله شماره 76 حضور به رشته تحریر در آورده بود بر اینکه اگر به حرف های استاد شهید مرتضی مطهری توجه می کردیم حال و روز بهتری داشتیم تاکید کرده و چنین نگاشته است:

‌ ‌حقیقت این است که اگر به حرف های استاد مطهری توجه می کردیم، امروز حال و روز بهتری داشتیم. استاد شهید مرتضی مطهری با ضرورت های زمانی و مکانی کاملا آشنا بود، دغدغه یک روشنفکر حقیقی و واقعی را داشت و همواره می کوشید مدافع مردم باشد. شهید مطهری به عنوان یک عالم اسلامی تلاش کرد ایدئولوژی اسلامی را احیا کند و در مواجهه با چالش های پیش ‌رو سربلند بیرون آید و به مسائل، معضلات و پرسش هایی پرداخت که هنوز جزو پرسش های اساسی ما محسوب می شوند. می توان گفت که شهید مطهری درد آشناست، وی با مسائل و دغدغه های روز کاملا آشنا بود و درک بسیار بالایی از سؤالات و چالش های روز داشت.‌

‌ دومین نکته را که درباره ویژگی های شاخص اندیشه های استاد مطهری می توان مطرح کرد باور بالایی است که وی نسبت به جامعیت اسلام داشت و این که مطهری اسلام را دین کامل می داند به همین دلیل در بیشتر آثار وی استناد به آیات و روایات زیاد به چشم می خورد چرا که سعی می کند حسب باورهایی که دارد پاسخ دینی کاملا ناب به پرسش ها ارائه دهد. از سوی دیگر مطهری تفکر فلسفی و عرفانی بالایی داشت. مسئله سوم درباره ویژگی های اندیشه های مرتضی مطهری نگاه عقلی و فلسفی وی است، شهید مطهری عقلی بارور و شکوفا داشت. سال ها زحمت کشیده با آرای فیلسوفان و عرفای بزرگ آشنا بوده و تفکر فلسفی و عرفانی بالایی داشت و با این پیشینه سراغ آثار و مکاتب مختلف می رفت و با دلیل و برهان به مناقشات پاسخ می داد و در این بین، جانب انصاف را هم رعایت می کرد که هم در داوری ها و هم در ارزیابی های خود منصف بود. ‌

‌مطهری هم در انتقال مفاهیم مدعیان مکاتب جانب انصاف را رعایت کرده و هم در داوری ها و ارزیابی ها، به طوری که گاهی وقتی آثار وی را مطالعه می کنید متوجه نمی شوید که این قول متعلق به خود است یا مکتبی که قرار است نقد شود. وی به علوم اسلامی تسلط داشت که غنا و محتوای آثار وی را بیشتر می کرد. شهید مطهری خودباور بود و به هیچ وجه شیفته مکاتب و آثاری که بررسی می کرد نبود. احساس می کرد با توجه به اندوخته ها و منابعی که دارد می توان به این شبهات پاسخ گفت و در پاسخ گفتن نیز به هیچ عنوان تعارف نمی کرد. گاهی فرد پاسخ را دارد اما تحت تأثیر مقتضیات و شرایط روز قرار می گیرد اما این امر در مورد مطهری صدق نمی کرد.‌

‌کسی که با قلم استاد شهید آشنا باشد طهارت را حس می کند علاوه بر آن آثار شهید مرتضی مطهری بهجت آفرین و امیدبخش است و علت آن دینی بودن این آثار است چرا که دین ‌سرشار از امید است. مطالعه این آثار امید و بهجت را به خواننده منتقل می کند. از آنجا که مطهری نگاه عقلی و همچنین فلسفی داشت، تأویل گرا نبود اما به تأویل هم درس می داد بلکه تلاش می کرد اتفاقاتی که بر اسلام گذشته اما اساسا ربطی به اسلام نداشته را بررسی کند. وی هر عقیده ای را بر نمی تابد. حسب همان نگاه تأویل گرایانه با متون و رسوم منحرف ولو به نام دین سخت در ستیز بود که این امر در کتاب حماسه حسینی مشاهده می شود.‌

‌دغدغه های شهید مطهری، دغدغه های امروز است. من اعتقاد دارم استاد شهید مرتضی مطهری بیشتر متفکر بعد از انقلاب اسلامی است، گرچه این امر نفی تلاش و نقش وی در ایجاد جمهوری اسلامی نیست اما آثار وی برای بعد از جمهوری اسلامی هم کاربرد دارد، به ویژه دغدغه هایی که در کتاب آینده جمهوری اسلامی مطرح کرده است. دغدغه هایی مثل آزادی تفکر، عدالت اجتماعی، استقلال فکری و معنویت و حتی هشدارهایی که به روحانیت داده، که تا حد امکان وارد مشاغل دولتی و تصدی گری نشده و از نقش نظارتی خود غافل نشوند. اگر به حرف های او توجه می کردیم حال و روز بهتری داشتیم. وی در کتاب " آینده جمهوری اسلامی" تصریح کرد که اعتقاد دارد آینده جمهوری اسلامی، آینده روحانیت است. چرا که برای روحانیت جایگاه بلندی قائل است.‌‎ ‎

‌‎‎مجله حضور، ج 76، ص 315-

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902033

دیگر خبرها

  • نگاه استاد مطهری به آینده جمهوری اسلامی به روایت افروغ
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی