Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرداد محمدی سلیمانی گفت: معین های اقتصادی در بخش های توانمندسازی مردم و ایجاد اشتغال های خرد در مناطق محروم استان مشغول به فعالیت هستند که در همین راستا ۹۶ پروژه از سوی معین های اقتصادی برای سال ۹۹ تعریف و عملیاتی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، مهرداد محمدی سلیمانی معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان صبح امروز در خصوص اقدامات استان در راستای تحقق سند توسعه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سند توسعه شامل اجزا و بخش های مختلفی است که یک سطح از این تحقق این سند در قالب اسناد بالادستی و یا سندهایی فرابخشی هستند که عمده این سند در استان کرمان به صورت سند آمایش سرزمینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مراحل نهایی سند آمایش سرزمینی در استان کرمان انجام و در کارگروه آمایش کشوری مورد تصویب و به استان ابلاغ شده که لازم الاجرا است، افزود: سند آمایش سرزمینی تبیین کننده مسیر حرکت توسعه استان است که اهداف راهبری، سیاست‌ها و برنامه های اجرایی و مجموعه ای از پروژه های پیشران استان در این سند پیاده سازی شده است.

اصلاح ساختار اقتصادی استان از اهداف اصلی اجرای سند آمایش سرزمینی است

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان مطرح کرد: استان کرمان در سند آمایش سرزمینی سه هدف را دنبال می کند، اصلاح ساختار اقتصادی استان یکی از اهداف اصلی سند آمایش سرزمینی است. متاسفانه بخش خدمات در استان کرمان نسبت به میانگین کشوری حدود ۲۰ درصد پایین تر است که باید اصلاح ساختاری در این حوزه ها صورت گیرد و از سمت بخش کشاورزی به سمت بخش های صنعتی و خدماتی سوق پیدا کنیم.

محمدی سلیمانی موضوع آب و مدیریت منابع آبی را از دیگر اهداف اصلی سند آمایش سرزمینی استان کرمان دانست و ابراز کرد: موضوع تعادل بخشی به پهنه های سرزمینی بین شمال و جنوب استان و تعریف شاخص های یکسان سازی از دیگر اهداف اصلی استان در سند آمایش سرزمینی است که باید روی این موضوعات نگاه ویژه ای داشته باشیم.

وی با اشاره به سندهای میان مدت توسعه، یادآور شد: سند برنامه ششم توسعه یکی از سندهای میانی توسعه استان است که هم اکنون در سال پایانی این برنامه قرار داریم و این سند نسبت به سند آمایش سرزمینی، عملیاتی‌تر و اجرایی تر است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان تصریح کرد: در سند برنامه ششم توسعه وظایف دستگاه های اجرایی مشخص شده و در سند برنامه ششم توسعه برای سال ۹۹ هدفگذاری هایی در حوزه های سرمایه گذاری و اشتغال در استان صورت گرفته تا بتوانیم به رشد اقتصادی حدود ۴ درصد دست پیدا کنیم.

استفاده از ظرفیت های اقتصاد مقاومتی در خدمت ایجاد فرصت های شغلی

محمدی سلیمانی تاکید کرد: متوسط نرخ رشد سالانه استان، در ۱۰ سال گذشته حدود ۳.۹ درصد بوده است، برای سال ۹۹ ایجاد ۴۲ هزار فرصت شغلی و ۲۵ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان کرمان پیش بینی شده که برای تحقق این هدفگذاری باید از ظرفیت های جهش تولید و اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم.

وی با اعلام خبر تحقق ۲۳ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه تصریح کرد: در قالب ستاد فرماندهی اقتصادی مقاومتی ۵۹۲ پروژه برای استان کرمان در سال ۹۹ تعریف و تبیین کرده ایم که این پروژه ها، به عنوان پروژه های پیشران توسعه استان در نظر گرفته شده که وظیفه اصلی این ستاد، پیگیری این پروژه ها تا رسیدن به مرحله نهایی است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان بیان کرد: در قالب این ۵۹۲ پروژه، ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان کرمان اتفاق خواهد افتاد، هدف اصلی استان در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاوتی تحقق این ۵۹۲ پروژه است که از این تعداد پروژه، ۲۴ مورد مختص جهش تولید و در راستای تحقق شعار سال است که از سوی دولت برای این پروژه ها یکسری امتیازات ویژه در نظر گرفته شده است.

محمدی سلیمانی گفت: از این ۵۱۹ پروژه، ۲۱۹ پروژه توسط دستگاه های اجرایی و ۲۲۵ پروژه نیز در شهرستان ها تعریف شده که این پروژه ها می توانند پیشران و محرک توسعه استان در سال جاری باشند.

فعالیت معین های اقتصادی در راستای توانمندسازی و ایجاد اشتغال خرد در مناطق محروم

وی با اشاره به فعالیت معین های اقتصادی در استان، عنوان کرد: معین های اقتصادی که عمدتا بنگاه های بزرگ اقتصادی هستند با محوریت مسئولیت اجتماعی و در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی ساماندهی شده اند که این بنگاه ها در قالب معین های توسعه ای در بخش های توانمندسازی مردم و ایجاد اشتغال های خرد در مناطق محروم استان مشغول به فعالیت هستند که در همین راستا ۹۶ پروژه از سوی معین های اقتصادی برای سال ۹۹ تعریف و عملیاتی شده است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان متذکر شد: پیش بینی شده است که از ۵۹۲ پروژه اقتصاد مقاومتی که که عمده این پروژه‌ها در سال ۹۹ اجرایی خواهند شد، بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان محقق و برای حدود ۱۷ هزار نفر اشتغال از این محل ایجاد خواهد شد.

محمدی سلیمانی مطرح کرد: برنامه های اجرایی استان در ستاد فرماندهی اقتصادی مقاومتی در قالب ۹ برنامه در راستای تسریع در فرآیندهای توسعه استان انجام می شود، یکی از این برنامه ها بهبود فضای کسب و کار است که در این راستا نقاطی که تاکنون از وضعیت خوبی برخوردار نبودیم، را احصاء و شناسایی کرده و با یک هدفگذاری تعیین شده به دنبال رفع این موانع و ایجاد رهکارهایی برای بهبود شرایط فضای کسب و کار استان هستیم و یکی از این برنامه ها موضوع تامین مالی برای افزایش سرمایه گذاری در گردش است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بخشی از فرآیند تامین مالی در استان از طریق تسهیلاتی است که از سوی دولت ارائه می شود که معمولا در کارگروه اشتغال استان پرداخت این تسهیلات رصد می شود و بخش دیگری از این تامین مالی از سوی اعتبارات خرد و نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و … انجام می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سند آمایش سرزمینی معین های اقتصادی خرد در مناطق محروم سرمایه گذاری اقتصاد مقاومتی استان کرمان ایجاد اشتغال محمدی سلیمانی پروژه ها توسعه استان برای سال ۹۹ اهداف اصلی ۵۹۲ پروژه برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۰۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، گفت: اطلاعات مربوط به بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه تمام در استان کردستان ثبت شده و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

اکبر محمدی اضافه کرد: فرمانداران برنامه ریزی لازم توسعه‌ای را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

وی یادآور شد: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اعلام اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی موظف اند این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند و رعایت کنند.

محمدی با بیان اینکه تکلیف ایجاد اشتعال و تولید را برعهده داریم، گفت: پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی باید در اولویت قرار داده شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است