Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@03:03:49 GMT

سرویس مبلمان لاکچری از قطعات هواپیماهای قدیمی!

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۲۳۲۰۶

سرویس مبلمان لاکچری از قطعات هواپیماهای قدیمی!

شرکت "بوئینگ" قطعات هواپیماهای قدیمی را به شکل سرویس مبلمان در می‌آورد که بین ۵۵۰۰ تا ۱۹۵۰۰ دلار قیمت دارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، آیا دلتان برای آن حس آزادی هنگام بلند شدن از زمین با هواپیما تنگ شده است؟ از زمانی که ویروس کرونا جهان را درگیر خود کرده است، بسیاری از ما همین احساس دلتنگی را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون "بوئینگ" در ابتکاری جدید سعی در کاهش این دلتنگی دارد.

این شرکت در حال ساخت و فروش مبلمان ساخته شده از قطعات هواپیماهای بازنشسته است. "بوئینگ" این فروشگاه را "هواپیمایی لوکس" نامیده و این موضوع از قیمت سرویس‌های مبلمان این فروشگاه کاملا پیداست، چرا که از ۵۵۰۰ دلار تا ۱۹۵۰۰ دلار قیمت دارند.

در توضیحات "بوئینگ" آمده است که گران‌ترین مبل این فروشگاه، صندلی جت جنگی فانتوم F-۴ است. این صندلی تاریخچه بسیار جالبی دارد. این صندلی متعلق به یکی از همه کاره‌ترین و بهترین جنگنده‌ها بوده که تاکنون ساخته شده است. این هواپیما بیشینه سرعت بیش از دو برابر سرعت صوت را به ثبت رسانده و تبدیل به سریع‌ترین، بلند پروازترین و طولانی‌ترین پرواز کننده نیروی دریایی ایالات متحده شده است.

اما این صندلی‌ها همه آن چیزی نیستند که در فروشگاه بوئینگ عرضه می‌شود. میزهای بلند ساخته شده از بدنه هواپیمای بازنشسته "بوئینگ ۷۲۷" دارای نقش پرچم آمریکا، بارهای ساخته شده از قطعات موتورهای توربوفن و موارد دیگر نیز در این فروشگاه فروخته می‌شوند.

همه این موارد ظاهری کاملاً خاص دارند و اینگونه به نظر می‌رسد که مستقیماً از هواپیماها خارج شده‌اند، اما این مانع جذابیت آنها نمی‌شود، بلکه برای کلکسیون دارها انتخاب ویژه‌ای محسوب می‌شود. متأسفانه این وسایل برای آنکه خانه‌های افراد طبقه متوسط جامعه را زینت دهند، بسیار گرانقیمت هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بوئینگ مبلمان ساخته شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت بوئینگ هفته آینده نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار خود را به مدار می‌فرستد و فضای رقابت این شرکت با اسپیس‌ایکس را که متعلق به ایلان ماسک است و رونق بخش مهمی از صنعت فضایی آمریکا به دستانش گره خورده فراهم کند.

ماموریت آزمایشی استارلاینر یک نقطه عطف برای شرکت بوئینگ به شمار می‌آید؛ پرتای این کپسول با سال‌ها تاخیر وبیش از یک میلیارد دلار هزینه بیشتر همراه بوده؛ استارلاینر فضانوردان ناسا را برای انجام سفر‌های معمول فضایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی همراهی می‌کند.

ناسا در سال‌های اخیر از نسل‌های جدید فضاپیما‌های خصوصی حمایت کرده و باور دارد شرکت‌های خصوصی می‌توانند فضانوردان و سایر مشتریان شرکت‌های فضایی از جمله ناسا را به ایستگاه فضایی بین‌المللی و تحت برنامه بلندپروازانه‌تر این سازمان، آرتمیس، به ماه و در نهایت مریخ برسانند. 

جیم فری، معاون ناسا در یک کنفرانس خبری که پیش از پرتاب استارلاینر تدارک دیده شده بود به خبرنگاران گفت: "نخستین پرواز سرنشین‌دار یک فضاپیمای جدید نقطه عطف کاملاً حیاتی برای آن است، اما جان اعضای خدمه استارلاینر که دو فضانورد ناسا هستند نیز در خطر است. 

ویلیامز، فضانورد ناسا، ۵۸ سال دارد و خلبان آزمایشی سابق نیروی دریایی با تجربه پرواز بر فراز ۳۰ هواپیمای مختلف است و از نخستین پرواز خود در سال ۲۰۰۷، بیش از ۳۲۲ روز را در فضا گذرانده است. ویلمور، فضانورد دیگر ناسا ۶۱ سال دارد و کاپیتان بازنشسته نیروی دریایی است که ۱۷۸ روز در فضا حضور داشته است. نخستین ماموریت فضایی وی در سال ۲۰۰۹ بوده است.

استارلاینر با فضایی برای حداکثر هفت فضانورد، نمادی از مبارزات بوئینگ برای رقابت با رقبای فضایی جدید مانند اسپیس ایکس است که فضاپیمای سرنشین‌دار آن نهستسن ماموریت خدمه خود را در سال ۲۰۲۰ انجام داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینجا میوه های لاکچری تولید می کنند | از بلوبری تا پاپایا در فیلستان پیدا می شود
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • مبلمان جدید و مدرن شیک
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خیز بلند ارلینگ هالند به سوی کفش طلای لیگ برتر با هت تریک یک نیمه‌ای مقابل وولورهمپتون
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود