Web Analytics Made Easy - Statcounter

 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از دیرباز تا کنون  محل رفت و آمد کودکان و نوجوانان امروز و دیروز بوده است و نقش مهمی در شکوفایی استعداد کودکان و آینده‌سازان این کشور دارد.

این مجموعه مهم فرهنگی به لحاظ کار حرفه‌ای در استعدادیابی فرزندان جامعه، یاری‌گر آموزش و پرورش است و بسیاری از شخصیت‌های هنری و فاخر تربیت‌ شده کانون‌های پرورش فکری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کانون به رغم داشتن ظرفیت‌های مهم و حرفه‌ای، اما در روستاها و مناطق دوردست در شهرهای هرمزگان به دلیل کمبود امکانات فرهنگی و اجتماعی و یا بعضا به دلیل وجود فرهنگ‌های سنتی برخی از خانواده‌ها علاقه‌ای به حضور فرزندان‌شان به خصوص دختران درمکان‌های عمومی نداشته باشند که این موضوع لزوم گسترش کتابخانه‌های سیار روستایی رو بیش از پیش می‌طلبد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان و فرماندار حاجی‌آباد روز دوشنبه در نشستی با یکدیگر به بیان ظرفیت‌ها و کمبودها و ایجاد شرایط بهتر در بخش‌های نوسازی و بهسازی کانون برای کودکان و نوجوانان این شهرستان پرداختند.

فرماندارحاجی‌آباد در این نشست با بیان اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نقش مهمی در شکوفایی استعداد کودکان دارد، خواستار توجه بیشتر به نیروی انسانی و تجهیزات این مرکز در شهرستان شد.

حمید جهانگیری ادامه داد: کانون سابقه طولانی در حوزه تربیت دارد و می‌تواند با شکل‌گیری  فرهنگ کار و مسوولیت‌پذیری در بین کودکان از معضلات اجتماعی در آینده جلوگیری کند.

وی ضمن اعلام حمایت کامل از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حاجی‌آباد در خصوص پیشنهاد راه‌اندازی کتابخانه سیار روستایی، از اختصاص خودرو کتابخانه سیار روستایی استقبال کرد.

فرماندار حاجی‌آباد گفت: با توجه به تعداد زیاد و پراکندگی روستاهای شهرستان این کار گام بزرگی در نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی خواهد بود.

راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار ابتدایی‌ترین امکانات به کودکان و نوجوانان است

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان نیز با اشاره به دو شعار «آینده را باید ساخت و زندگی کردن تمرین می‌خواهد» در کانون، فعالیت‌های کانون را در روند شکل‌گیری شخصیت کودکان و نوجوانان و ایجاد تحرک و پویایی اجتماعی در بستر فرهنگی را بسیار موثر دانست.

پروین پشتکوهی، خدمات‌رسانی وانجام فعالیت‌های فرهنگی از جمله کتابخانه‌های سیار شهری و روستایی کانون را فراتر از اعداد و ارقام توصیف کرد و بیان داشت: تجهیز و راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار ابتدایی‌ترین امکانات و امری ضروری است تا کودکان و نوجوانان به تساوی از فعالیت‌های کانون از جمله کتاب‌خوانی به صورت رایگان استفاده کنند.

وی با یادآوری این مطلب که راه‌اندازی کتابخانه سیار روستایی در حاجی‌آباد در برقراری عدالت فرهنگی و در جبران کمبودهای فرهنگی کودکان و نوجوانان این شهرستان بسیار اثرگذار است، خواستار حمایت نهادهای اجرایی شهرستان حاجی‌آباد شد.

درحال حاضر در استان هرمزگان، ۲ کتابخانه سیار روستایی در شهرها و روستاهای بندرعباس و فین فعال است.

این ۲ کتابخانه سیار روستایی شهرستان بندرعباس و بخش فین مهرماه سال ۹۸ همزمان با هفته ملی کودک (۱۳تا ۱۹مهر) در کانون پرورش فکری کودکان شماره یک به بهره برداری رسید.

درحال حاضر ۱۵ مرکز ثابت، ۲ مرکز پستی و ۲ مرکز سیار در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان فعال هستند.

برچسب‌ها کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان فین حاجی آباد بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان فین حاجی آباد بندرعباس کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان فین حاجی آباد بندرعباس اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۵۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آمون عصر سه‌شنبه در جلسه کارگروه تخصصی غنی سازی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب برای نوجوانان و جوانان در ایام تابستان، اظهار کرد: جریان‌سازی، پشتیبانی و نظام‌مند کردن فعالیت‌های تابستانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در این کارگروه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی خلاقانه و طرح ایده‌های جدید برای اوقات فراغت موجب بهره‌مندی هر چه بیشتر نوجوانان و جوانان از برنامه‌های تابستانی خواهد شد، گفت: مساجد می‌توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل بیان کرد: فضای معنوی مساجد می‌تواند تاثیر عمیقی در گسترش برنامه‌های فرهنگی و تربیتی در بین جوانان و نوجوانان داشته باشد.

آمون به شبکه عظیم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز اشاره کرد و ادامه داد: امروز بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری در سطح استان اردبیل می‌توانند به عنوان پاتوق فرهنگی و تربیتی نوجوانان و جوانان نقش مهمی در اجرای برنامه های تابستانی و غنی سازی اوقات فراغت آن‌ها داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه تعاملات و بهره‌مندی از ظرفیت‌های دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن طرح «مسجد، کانون نشاط» لازم و ضروری است.

کد خبر 6093446

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • اعزام ۲۵۰۰ لرستانی به مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره)
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • نوشتن کتابی درباره امام قلی‌خان برای بچه‌ها
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان