Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در کارگروه نظارت و هماهنگی برنامه‌های محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی استان که در محل دفتر استاندار برگزار شد، محمدصادق معتمدیان با تقدیر از فعالیت‌های بسیج سازندگی در توسعه فعالیت‌های عمرانی و  همراهی با دستگاه‌های اجرایی در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام گفت: خوشبختانه میان بسیج سازندگی و دستگاه‌های اجرایی همگرایی، تعامل و هم‌افزایی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی امضای تفاهم‌نامه در سطح ملی میان دو نهاد را نشان از عزم جدی سپاه و دولت برای کمک به مناطق کمتر توسعه یافته دانست و افزود: تداوم این همکاری می‌تواند منشأ اقدامات مفید و راهگشایی در حوزه محرومیت‌زدایی باشد.

وی مدیریت زمان در پروژه‌های محرومیت‌زدایی را مهم توصیف کرد و یادآور شد: با حضور بسیج سازندگی و به دلیل وجود روحیه کار جهادی همواره سرعت تکمیل پروژه‌ها بالا خواهد رفت.

معتمدیان یکی دیگر از مزایای حضور بسیج سازندگی در پروژه‌ها را کاهش هزینه و افزایش کیفیت عنوان و خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با همکاری و همراهی بسیج سازندگی به بخش‌های محروم خراسان رضوی رسیدگی کنیم.

استاندار خراسان رضوی بر تحرک بخشی در زیرساخت‌های مناطق کمتر توسعه یافته تأکید کرد و افزود: اشتغال‌زایی و کارآفرینی از اولویت‌های ما در مناطق محروم است.

وی به لزوم تناسب میان اقتصاد و اقلیم در روستا اشاره کرد و یادآور شد: باید ظرفیت هر منطقه به درستی شناسایی شود و بر اساس پتانسیل‌های موجود برنامه‌ریزی صورت گیرد.

معتمدیان یکی دیگر از ضرورت‌های توسعه مناطق محروم را احیای قنوات دانست و افزود: در تلاش هستیم تا طی سال آینده بتوانیم بودجه لازم برای این موضوع را به تصویب برسانیم.

استاندار خراسان رضوی بر تسریع در روند ساخت مسکن در روستا نیز تأکید کرد و گفت: احداث منازل مسکونی در مناطق روستایی مهم‌ترین عامل در تثبیت و بازگشت جمعیت است.

وی توسعه و ترویج مشاغل خانگی، کسب و کار خرد، پرورش دام مولد و سبک را از جمله عوامل توسعه مناطق محروم عنوان و تصریح کرد: پروژه‌های عمرانی نیمه تمام در روستا نیز باید به سرعت تعیین تکلیف شود.

معتمدیان در بخش دیگری از سخنان خود به ایجاد نهضت گلخانه در استان اشاره کرد و گفت: در مناطق کم آب همچون خراسان رضوی باید به دنبال روش‌هایی برای کاهش مصرف آب باشیم.

استاندار خراسان رضوی بر تسریع روند انعقاد تفاهم‌نامه در این زمینه تأکید کرد و افزود: در مناطقی که استعداد دارد، باید زمینه احداث گلخانه را فراهم کنیم.

در این جلسه همچنین رئیس سازمان بسیج  سازندگی کشور نیز گزارشی از فعالیت‌های این نهاد در نقاط مختلف کشور ارائه کرد و گفت: وظیفه ما محرومیت‌زدایی و سازندگی است.

محمد زهرایی، کشف و توانمندسازی جوانان را از جمله برنامه‌های بسیج سازندگی عنوان کرد و افزود: هیچ انتفاعی مد نظر ما نیست و ما رقیب دستگاه‌های اجرایی نیستیم بلکه همراه و پشتیبان آن‌ها هستیم.

انتهای پیام/70054

منبع: فارس

کلیدواژه: زیرساخت های مناطق کمتر توسعه محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی محرومیت زدایی بسیج سازندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم