Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب‌های «تاریخ یک انقلاب»، «دیکتاتورزاده‌ها»، «گشتاپو»، «سان ‌تزو و ماکیاولی» و «دِین روز به شب» به تازگی منتشر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، کتاب «تاریخ یک انقلاب؛ گزیده مقالات، سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های عزت‌الله سحابی» به اهتمام امیر طیرانی در ۴۴۰ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۸۹۵۰۰ تومان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: نام عزت‌الله سحابی با نهضت آزادی، انجمن‌های اسلامی، مبارزات انقلابی و در یک کلام، با تحولات تاریخ معاصر ایران پیوند خودره است. درهم تنیدگی زندگی سحابی با مجموعه رویدادها و فعالیت‌های سیاسی، او را بدل به نوعی گفتمان در سپهر سیاست ایران کرده است؛ گفتمانی مترقی و آزادی‌خواهانه و نیز ملی و مذهبی.

کتاب حاضر شامل مجموعه نوشتارها و گفتارهای او طی سالیان است که به جنبش‌های اسلامی از دیرباز تا معاصر پرداخته و نظرگاه‌های او را به عنوان یکی از موثرترین چهره‌های تاریخ معاصر ایران درباره انقلاب ۱۳۵۷ دربرگرفته است. 

همچنین کتاب «دیکتاتورزاده‌ها؛ دیکتاتورها چه‌جور فرزندانی پرورش می‌دهند؟» نوشته جی نوردلینگر با ترجمه زینب کاظم‌خواه در ۳۱۲ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۶۵ هزار تومان در نشر یادشده در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

در پشت جلد کتاب نوشته شده است: گفته شده که دیکتاتورها غالباٌ راه یکدیگر را رفته‌اند و از این جهت سرنوشت آن‌ها و نیز جایگاهشان در تاریخ قابل پیش‌بینی است. آن‌ها گاه از صندوق رأی درآمده و گاه پس از یک دوره شورش و انقلاب بر مسند قدرت نشسته‌اند. کمتر دیده شده که دیکتاتوری پس از تثبیت قدرت و سرکوب مخالفان، حاضر به در پیش‌گرفتن مسیر دموکراتیک و تقسیم قدرت شود. اما در این میانه، خانواده‌ و فرزندان آن‌ها چگونه زندگی می‌کنند و چه راهی را می‌روند؟ کتاب حاضر به دنبال پاسخ دادن به این پرسش است.

نویسنده با واکاوری زندگی شخصی دیکتاتورهای شناخته‌شده جهان، به سراغ زندگی و سرنوشت دختران و پسرانی رفته است که به دست فردی صاحب قدرت بزرگ شده‌اند. می‌خواهیم بدانیم فرزند دیکتاتور بودن یعنی چه؟ این‌که نام پدرت مترادف با سرکوب، وحشت و قدرت باشد چه حسی دارد؟ و به چه چیز می‌انجامد؟

 دیگر کتاب منتشرشده در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه، «گشتاپو» نوشته لوکاس پل با ترجمه میرجواد سیدحسینی و مژگان محمدی است که در ۱۷۴ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و بهای ۴۹۵۰۰ تومان عرضه شده است.

 در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: تصویر واقعی سازمان گشتاپو به طرز اجتناب‌ناپذیری از افسانه آن پیچیده‌تر است. افراد گشتاپو هرچند اغلب تنها به خودشان و سرپرست مستقیم خویش پاسخ‌گو بودند، جدا از یکدیگر نیز کار نمی‌کردند. اس‌اس و گشتاپو اغلب با هم اشتباه گرفته می‌شوند، جای تعجب هم ندارد، زیرا آن‌ها در طول جنگ همکاری نزدیکی با یکدیگر داشتند.

اما گشتاپو دقیقا از چه کسانی تشکیل شده بود؟ نقش آنان در رژیم نازی چه بود و چرا این‌گونه قدرتمند، موثر و هراس‌آور بودند؟ این کتاب شرحی کامل درباره افراد، وظایف و عملیات‌های گشتاپو ارائه می‌دهد.

رمان «دِین روز به شب» نوشته یاسمینه خضراء با ترجمه ابراهیم احمدی‌نیا دیگر کتاب نشر یادشده است که در ۴۰۸ صفحه با شمارگان ۵۵۰ نسخه و قیمت ۷۵ هزار تومان راهی بازار کتاب شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب عنوان شده است: وقتی والدین تهیدست یونس، او را به عموی ثروتمندترش سپردند، زندگی‌اش برای همیشه تغییر کرد. او که حالا نامش به ژونس تغییر داده شده، در شهری مستعمره‌نشین و تماشایی در الجزایر بزرگ می‌شود و با گروهی از پسران، دوستی‌ بی‌نظیری را شکل می‌دهد؛ گروهی دیرپا و بادوام که هیچ‌چیز، حتی انقلاب الجزایر، نمی‌تواند بر آن لرزه‌ای بیفکند. او با امیلی آشنا می‌شود، دختری زیبا و اغواگر که هر دلی را می‌رباید، و یک داستان عاشقانه باشکوه آغار می‌شود.

 یونس بارها مجبور می‌شود از بین دو جهان متفاوت، یکی را انتخاب کند: الجزایری یا اروپایی، گذشته یا حال، عشق  یا وفای به عهد؛ و در نهایت این‌که سرنوشتش را به تقدیر بسپارد یا خودش کنترل آن را به دست بگیرد. 

همچنین «سان تزو و ماکیاولی» (اصول موفقیت و رهبری برای دنیای مدرن بر مبنای دو کتاب هنر رزم و شهریار) نوشته مایکل اسلوان با ترجمه مهدیه چراغیان در ۱۵۲ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۳۰۵۰۰ تومان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است.

در نوشته پشت جد کتاب می‌خوانیم: رهبری کار آسانی نیست. اما شما رهبران واقعی زندگی خود هستید. هیچ‌کس نمی‌تواند به اندازه شما به صلاحتان عمل کند، از اهدافتان پاسداری کند و نگران موفقیت شما باشد. زمانی که مسئولیت و مالکیت زندگی خود را پذیرفتید، می‌توانید از تمام روش‌های شگفت‌انگیزی بهره ببرید که سان تزو و ماکیاولی برای ما به ارث گذاشته‌اند.

در  دنیای مدرن، کلید رسیدن به کامیابی، از منظر این دو نفر چیست؟ سان تزو از شما می‌خواهد تهور، نظم، و ترتیب و فروتنی را در پیش بگیرید در حالی‌که ماکیاولی از تمایل به درهم شکستن دشمنان و اخذ تصمیمات غیراخلاقی برای رسیدن به موفقیت سخن می‌گوید.

هدف این کتاب، تبیین اصول موفقیت و رهبری در زندگی مدرن بر مبنای اندیشه‌های این دو متفکر است. 

 انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تاریخ یک انقلاب گشتاپو دین روز به شب عزت الله سحابی صفحه با شمارگان پشت جلد کتاب نوشته پشت نسخه و قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «چگونه متحول شویم؟ علم تغییر از کسی که هستید به کسی که می‌خواهید باشید» نوشته کیتی میلکمن به‌تازگی با ترجمه نرگس حق‌مرادی و فاطمه حق‌مرادی توسط موسسه فرهنگی دکسا منتشر و راهی بازار نشر شده است.

کیتی میلکمن نویسنده این‌کتاب، اقتصاددان و پژوهشگر آمریکایی است که به‌خاطر نوشتن کتاب «چگونه تغییر کنیم؟» یا «چگونه متحول شویم؟» شناخته می‌شود. او درباره نوشتن این‌کتاب می‌گوید وقتی دانشجوی کارشناسی بوده و بعدها دانشجوی دکترای مهندسی، مشکلات انسانی که او و دوستانش نمی‌توانستند از آن‌ها چشم‌پوشی کنند، عمیقا آزارش می‌داده‌اند. میلکمن می‌گوید همیشه برایش سوال بوده چرا نمی‌تواند دست از سریال «گمشده» (لاست) بردارد و برای امتحاناتش درس بخواند؟ یا این‌که چرا نمی‌توانسته خود را مقید کند به باشگاه برود و چرا هم‌اتاقی‌هایش همیشه انجام تکالیفشان را تا دقیقه آخر به تعویق می‌اندازند و به‌جای وعده غذایی هله‌هوله می‌خورند؟

مولف کتاب پیش‌رو می‌گوید «یک‌روز، در طول دوره تحصیلی خود در کلاس اقتصاد خرد، با اقتصاد رفتاری آشنا شدم؛ اقتصاد رفتاری به بررسی رفتار مردم در زمینه تصمیم‌های ناقص می‌پردازد. در این‌درس «نظریه تلنگر» را شناختم که در آن تلنگر عاملی برای تحریک افراد به سوی انتخاب‌های بهتر است. از نظر کاس سانستین و ریچارد تیلر بنیانگذاران «جنبش تلنگر»، انسان‌ها تصمیم‌های ناقصی می‌گیرند؛ در این‌میان مدیران و سیاست‌گذاران می‌توانند و باید به آن‌ها کمک کنند تا از اشتباه‌های رایج جلوگیری شود. ایده جنبش این بود که با تشویق افراد به سمت انتخاب‌های هدفمند و بهتر (مثلا در کافه‌ها به‌جای غذاهای ناسالم و هله‌هوله، غذای سالم در معرض دید مشتریان قرار بگیرد، یا برای تشویق مردم به کمک‌های دولتی روند کاغذبازی خذف یا کم شود)، می‌توان سطح زندگی آن‌ها را بدون هیچ هزینه‌ای و بدون محدودکردن آزادی‌شان بهبود بخشید.»

میلکمن می‌گوید با آشنایی با این‌فضا، شروع به کار و مطالعه کرده و ساعت‌های بیداری خود را به بررسی مقالات تحقیقاتی قدیمی و جدید علم تغییر رفتار اختصاص داده است. به این‌ترتیب کتاب «چگونه متحول شویم؟» متولد شده است. او در این‌کتاب عوامل تحول و موانع آن را معرفی می‌کند.

کتاب پیش‌رو ۸ فصل دارد که به‌ترتیب عبارت‌اند از: شروع، تکانشگری، به تعویق انداختن، فراموشکاری، تنبلی، اطمینان، انطباق، تغییرات خوب.

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم:

گرچه همه دوست دارند خودشان را در دسته «مردمان پیشرفته» بگذارند، جهان پر از «ساده‌لوح» است. این‌حقیقت، در کنار ترس از شکست‌های هزینه‌دار، بهترین توضیح برای این‌مساله است که، گرچه ابزار تعهد پولی بسیار موثر است، خیلی‌ها حاضر به استفاده از آن نیستند. ساده‌لوحان هنوز به این‌نتیجه نرسیده‌اند که ابزارهای تعهد، گرچه از دور عجیب به نظر می‌آیند، ابزارهای قدرتمندی برای مهار مشکلات خودکنترلی هستند. اگر این‌طور نبود، اگر همه مردم جهان پیشرفته بودند، هر روز می‌دیدیم عده زیادی از دکتر، مربی و مشاور تغذیه‌شان درخواست می‌کردند برایشان یک ابزار تعهد برنامه‌ریزی کند و البته، اگر جهان پر بود از مردمان پیشرفته، برای حل مشکلات افراد فقط کافی بود به آن‌ها یک ابزار تعهد پیشنهاد بدهیم تا در برابر وسوسه‌هایشان مقاومت کنند. اگر همه ما مردمانی پیشرفته بودیم کسانی که به ابزار تعهد نیاز داشتند از آن استفاده می‌کردند و کسانی که نیاز نداشتند به زندگی‌شان با خوشحالی ادامه می‌دادند. در چنین جهانی، هم به محدودیت‌هایی نظیر ممنوعیت نوشیدن حین رانندگی، یا جریمه‌های رانندگی نیازی نخواهیم داشت.

این‌کتاب با ۲۲۸ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۲۱۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6097988 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • مصحف شریف « قرآن مبارک » چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • چگونه آنفلوآنزای اسپانیایی ۱۹۱۸ جهان را دگرگون کرد
  • ترجمه عکس و متن «فصل‌های درون» منتشر شد