Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ هرچه به انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم اصلاح طلبان بیشتر واقع‌گرا می‌شوند. هرچند آن‌ها دست خود را برای معرفی نامزد اختصاصی خالی می‌بینند، اما به توصیه کارگزاران درباره حمایت از علی لاریجانی فکر می‌کنند، البته برخلاف سال ۹۲ نمی‌خواهند به نفع یک نامزد غیراصلاح طلب چک سفید امضا بکشند. از طرفی حزب اعتدال و توسعه نیز به رغم شدت یافتن اختلافاتش با کارگزاران و اصلاح طلبان، سناریوی حمایت از آذری جهرمی یا محمدباقر نوبخت را کنار گذاشته و به نظر می‌رسد واقع بینانه حالا به معادلات انتخابات پیش رو می‌نگرد؛ از این رو خبر‌ها از تصمیم تشکیلاتی این حزب برای حمایت از علی لاریجانی حکایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی منابع اطلاع داده اند که گویا یکی از چهره‌های مطرح این حزب به برخی افراد فعالان ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سال ۹۶ توصیه کرده اند که از علی لاریجانی به عنوان نامزد مطلوب در انتخابات ۱۴۰۰ حمایت کنند.

بیژن مقدم درباره حمایت اعتدال و توسعه از علی لاریجانی گفت: آقای علی لاریجانی شخصیتی اصولگرا محسوب می‌شود، اما اینکه این جریان با چه هدفی می‌خواهد به آقای لاریجانی نزدیک شود یا نام او را برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح کند، معتقدم از حرف‌ها و صحبت‌های آن‌ها بر می‌آید که هدف شان خراب کردن آقای لاریجانی است.

وی افزود: حمایت آن‌ها از آقای لاریجانی ظاهری است، نه از سر باور به توانایی‌ها یا ارادت به شخصیت ایشان است بلکه می‌خواهند آقای لاریجانی را نزد طرفدارانش در جریان اصولگرا و انقلابی خراب کنند. برای همین هم هیچ گاه رسمی به حمایت از آقای لاریجانی نمی‌پردازند، بلکه برخی افرادشان موضع طرفداری و حمایتی نسبت به آقای لاریجانی می‌گیرند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: برخی معتقدند اگر آن‌ها هیچ نامزدی نداشته باشند شاید بگویند «چون کسی را نداریم، آقای لاریجانی را نزدیک‌تر به دیدگاه‌های خودمان می‌دانیم»، اما شخصا چنین باوری ندارم و ما هیچ گاه شاهد این اتفاق نخواهیم بود. معتقدم آن‌ها دارند با آقای لاریجانی بازی می‌کنند.

وی درباره احتمال احیای ائتلاف اصلاح طلبان، سنتی‌های اصولگرا و اعتدالی‌ها مانند سال ۹۲ حول نام آقای لاریجانی افزود: پایگاه رأی آقای لاریجانی در جریان اصولگرایی است و امکان آنکه جریان رقیب بتواند نیروهایش را برای حمایت از آقای لاریجانی توجیه کند وجود ندارد.بیشتر بخوانید: ناصر قوامی: جهانگیری و هاشمی از شانس بالایی در انتخابات ۱۴۰۰ برخوردارندمقدم تأکید کرد: علی لاریجانی سعی خواهد کرد پایگاه خودش را در جریان انقلابی و اصولگرا حفظ کند، زمانی هم او وارد انتخابات می‌شود که از ناحیه این مجموعه‌ها مورد حمایت کامل یا حداکثری قرار گیرد بنابراین آقای لاریجانی دلخوش به جریانات غیراصولگرا نیست و رأی آن‌ها را هم نمی‌خواهد. در واقع تلاش نمی‌کند به هر قیمتی و با رأی آن جریان رئیس جمهور مملکت شود.

حسین کنعانی مقدم درباره تغییر سناریوی انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه و گرایش این حزب به سمت علی لاریجانی گفت: از آنجاکه فعلا نام آقای لاریجانی در جریان اصولگرایی مطرح نیست، اول باید دید اگر قرار است آقای لاریجانی بیاید از طرف کدام پایگاه و جناح سیاسی حمایت خواهد شد. آن موقع می‌توان وزن آرای او را مورد ارزیابی قرار داد.

وی با اشاره به اهمیت تشکیل دولت ائتلافی افزود: همه جناح‌های کشور باید دست به دست هم دهند و بکوشند یک دولت فراگیر و حداکثری درست کنند و این مسئله با جمع شدن دو گروه یا دو شخصیت کنار هم اتفاق نمی‌افتد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی با تأیید متمایل شدن حزب اعتدال و توسعه به علی لاریجانی یادآور شد: البته این حزب جریان ساز نیست و در سایه حزب کارگزاران و جریان اصلاحات وارد عرصه سیاست شد، پیش از آن یک حزب حداقلی بود. این حزب و بخشی از اصلاح طلبان و جریانات مستقل سیاسی تمایل دارند با آقای لاریجانی که خود را شخصیتی مستقل در حوزه سیاسی نشان می‌دهد برای انتخابات ریاست جمهوری ائتلاف داشته باشند.

کنعانی مقدم تأکید کرد: آقای لاریجانی اگر می‌خواهد وارد عرصه انتخابات شود باید کاملا مستقل باشد و چسبندگی هر حزبی به او استقلال او را زیرسئوال می‌برد. منبع: نامه نیوز لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 علی لاریحانی انتخابات 1400 انتخابات 1400 حزب اعتدال و توسعه علی لاریجانی آقای لاریجانی اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۳۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست کاندیدا‌های مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد

جامعه اسلامی مهندسین با انتشار بیانیه‌ای فهرست کاندیدا‌های مورد حمایت خود در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران را اعلام کرد. در بیانیه جامعه اسلامی مهندسین آمده است: «خدای متعال را شاکریم که علیرغم تمامی جوسازی‌ها در مایوس کردن ملت ایران از حضور در پای صندوق‌های رای، مردم بصیر و هوشیار ایران عزیز، چشم طمع دشمنان را کور کردند و دیگر بار حضور خود را در صحنه انتخابات به نمایشی تحسین برانگیز مبدل ساختند. جامعه اسلامی مهندسین پس از بررسی نفرات راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، و به دنبال مباحث عمیق در شورای مرکزی و هیات اجرایی این تشکل، و ضمن احترام به همه کاندیدا‌های منتخب برای دور دوم، فهرست زیر را به مردم عزیز حوزه انتخابیه تهران معرفی می‌نماید.

امید است با حضور پرشور واجدان شرایط در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، شاهد انتخاباتی پرشور و دشمن شکن باشیم.

اسامی به ترتیب بالاترین آراء ماخوذه در دور اول عبارتند از: احمد نادری، سمیه رفیعی، حسین نجابت، عبدالحسین روح الامینی، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین زاده بحرینی، سمیه گلپور چمرکوهی، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سیدنظام الدین موسوی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان، غلامحسین رضوانی.»

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • ۲ عکس از چهره غمگین علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • نامزدهای مورد حمایت شریان در خوزستان معرفی شدند
  • آمادگی ۴ حزب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست کاندیدا‌های مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد
  • تصویری از ۳ کاندیدای اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم
  • ۲ تصویر جالب از گپ و گفت ۳ کاندیدای ریاست مجلس دوازدهم
  • آشنایی با ۸ کاندیدای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است