Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت:دانشگاه علوم پزشکی ایران در شاخص سرانه مقالات اعضای هیأت علمی بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران، رتبه دوم کشوری را دارد.

به گزارش ایمنا، عباس متولیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد: بر اساس سامانه علم سنجی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی ایران با انتشار دو هزار و ۵۰۰ مقاله در سال ۲۰۱۹ برای چهارمین سال متوالی رتبه سوم کشوری را بعد از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران (۵۳۰۰ مقاله) و شهید بهشتی (۳۵۰۰ مقاله) از نظر تعداد مقالات منتشر شده در سامانه اسکوپوس داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متولیان تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در شاخص سرانه مقالات اعضای هیأت علمی بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران، رتبه دوم کشوری را دارد. این شاخص از تقسیم تعداد مقالات منتشر شده در یک سال به تعداد کل اعضای هیأت علمی به دست می‌آید.

وی با بیان اینکه سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال ۲۰۱۹ کمتر از دو هزار مقاله منتشر کرده‌اند، افزود: از نظر کیفیت مقالات، با توجه به ادغام دانشگاه که باعث شد به مدت حدود سه ساله مقالات با وابستگی سازمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران منتشر نشوند، شاخص اچ یا هیرش (H-index) شاخص مناسبی نیست و شاخص اچ ۵ سال اخیر (H۵-index) شاخص قابل قبول‌تری است.

متولیان گفت: این شاخص در حال حاضر در دانشگاه علوم پزشکی ایران ۷۷ است؛ یعنی در پنج سال گذشته حداقل ۷۷ مقاله از نویسندگان دانشگاه علوم پزشکی ایران منتشر شده که نویسندگان سایر مقالات از سراسر دنیا به هر کدام از آنها حداقل ۷۷ بار استناد کرده‌اند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه این استنادات بالا، نشانه کیفیت مقالات منتشر شده دانشگاه است، افزود: از نظر این شاخص نیز دانشگاه علوم پزشکی ایران، رتبه سوم کشوری را بعد از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران (H۵-index=۱۰۴) و مشهد (h۵-index=۸۰) دارد و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (h۵-index=۷۴) در رتبه چهارم قرار دارد.

متولیان اظهار کرد: شاخص دیگری که فعالیت نسبی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی را در حوزه پژوهش نشان می‌دهد، شاخص سرانه مقالات اعضای هیئت علمی است. این شاخص از تقسیم تعداد مقالات منتشر شده در یک سال (۲۰۱۹) به تعداد کل اعضای هیئت علمی به دست می‌آید.

وی افزود: این شاخص در دانشگاه علوم پزشکی ایران ۲.۵۵ است که بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران (۲.۸۷) رتبه دوم کشوری را دارد و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی (۲.۵۳) و بقیه الله (۲.۳۷) در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: مجموعه این شاخص‌ها نشان می‌دهد که دانشگاه علوم پزشکی ایران از نظر عملکرد پژوهشی دانشگاه موفقی بوده و این دستاوردها نتیجه عملکرد اساتید، دانشجویان و پژوهشگران در گروه‌های آموزشی، دانشکده‌ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه است.

وی افزود: مانند سال‌های گذشته، به صورت نمادین از اساتید و دانشجویانی که نقش برجسته‌تری در این موفقیت‌های دانشگاه داشته‌اند در جشن بزرگداشت پژوهش و فناوری دانشگاه تقدیر و تشکر خواهد شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: شاخص‌های انتخاب برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشگاه در سال ۱۳۹۹ در جلسه کمیته انتخاب برگزیدگان پژوهش و فناوری به تصویب رسیده که در اغلب موارد شبیه سال گذشته است، به جز اینکه محور پژوهش و فناوری مربوط به کووید ۱۹ نیز به آن‌ها اضافه شده است.

متولیان متذکر شد: این شاخص‌ها بیش از سال‌های گذشته به کیفیت مقالات توجه دارد. به عنوان مثال شاخص انتخاب پژوهشگر برگزیده عبارت است از: "پژوهشگری که در سال ۲۰۱۹ بیشترین تعداد مقالات در مجلات Q۱ را به عنوان نویسنده اول یا مسئول با وابستگی سازمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران" داشته است.

منبع: فارس

کد خبر 461702

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشگاه فناوری ایران پژوهش مقالات علمی مقالات اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر دانشگاه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه های علوم پزشکی مقالات منتشر شده علوم پزشکی تهران اعضای هیأت علمی پژوهش و فناوری بعد از دانشگاه معاون تحقیقات تعداد مقالات رتبه دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۵۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ۶ تا ۱۳ اردیبهشت، هفته جهانی واکسیناسیون نام گذاری شده است و در این راستا مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) نیز براساس آمار سال ۱۴۰۲ بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون ارائه کرده است.

خدمت واکسیناسیون از بدو تولد تا دوره سالمندی براساس پروتکل کشوری و به صورت رایگان انجام می‌شود.

واکسیناسیون روشی برای کنترل حذف و ریشه کنی بیماری‌های واگیردار است. واکسن با پیشگیری از ابتلا به عفونت‌ها و برخی سرطان‌ها و بیماری‌ها مانند فلج اطفال سطح کیفی زندگی را بهتر می‌کند. واکسیناسیون به نوعی آمادگی سیستم ایمنی بدن انسان را افزایش می‌دهد و نه تنها برای کودکان بلکه برای تمام سنین مورد نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • وزیر علوم وارد یاسوج شد
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز