Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مراسم معرفی و تقدیر از پژوهشگران و راهبر میز تخصصی برتر پژوهشکده بیمه، امروز 25 آذر ماه به مناسبت هفته پژوهش، با حضور دکتر سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی ج.ا.ایران و همراهی مجازی دکتر سیدمحمد کریمی دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران، در محل در پژوهشکده بیمه برگزار شد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این نشست دکتر حمید کردبچه رئیس پژوهشکده بیمه، ضمن تبریک هفته پژوهش و اشاره به اهمیت پژوهش و ‌تحقیق‌و‌توسعه در سطوح خرد و کلان گفت: بنگاه‌های اقتصادی برای کسب سهم بازاری و سود بالاتر(در سطح خرد) همواره در حال رقابت بوده و مهمترین ابزار آن‌ها برای ارتقاء و بهبود محصولات و خدمات و ارائه محصولات جدید و بهبود رضایت مشتری، پژوهش و ‌تحقیق‌و‌توسعه است و مطالعات نشان داده است صنایعی که به پژوهش و ‌تحقیق‌و‌توسعه توجه دارند نسبت به صنایع دیگر از سودآوری بالاتری برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در سطح ملی نیز  رقابت پذیری بیشتر از تحقیق و توسعه قوی تر حاصل می شود.  وی با اشاره به سهم ‌تحقیق‌ و ‌توسعه چند کشور از تولید ناخالص که بعضا تا ۵ درصد بالغ می شود، وضعیت کشور را  با سهم ۰،۸۳ درصدی مطلوب ندانسته و این را در بلند مدت باعث عقب ماندگی نسبی کشور از رقبای منطقه ای دانسته که می تواند هشدار دهند باشد.

رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به  گزارش مکینزی در خصوص مقایسه صنعت بیمه با  چند صنعت دیگر، وضعیت تحقیق و توسعه در صنعت بیمه به ویژه در حوزه فن آوری های نوین را نامناسب و آن را عامل ضعف جدی سودآوری و بهره وری صنعت دانست، که به نظر میرسد وضعیت صنعت بیمه کشور نیز چنین باشد.

دکتر کردبچه تأکید کرد: پژوهشکده بیمه با حمایت بیمه مرکزی و مشارکت صنعت بیمه  و با اجرای برنامه‌های مناسب  تلاش کرده که در حوزه ارتقا پژوهش در صنعت بیمه و کاربردی تر شدن آنها حرکت نماید. وی  همچنین ابراز امیدواری کرد که پژوهشکده بیمه با برنامه‌های جامع بتواند این وضعیت را در سال‌های بعد بهبود بخشد.  

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: پژوهشکده بیمه تحقیق و توسعه صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟

 به گزارش اتاق خبر به نقل ازگسترش نیوز :تولید گاز برای خوراک پتروشیمی ها، اقدام مناسبی است که در دست اقدام قرار دارد و می تواند پتروشیمی ها را تامین کند.

مهدوی ابری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

احمد مهدوی‌ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان‌های گازی کشور اظهار داشت: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

 

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

وی با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم. این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد.

وی افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

مهدوی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

وی همچنین گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

وی یادآور شد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند. شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند

 

 

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟