Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استاندار گیلان گفت: هدف از پژوهش محوری تولید محصولات متناسب با شرایط گیلان و افزایش اشتغالزایی در استان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، کیمیا تنهایی صبح امروز در نشست خبری در رشت اظهار داشت: رویکرد پژوهشی در سال‌های اخیر بهبود یافته و ایران اکنون در حوزه پژوهش رتبه دوم سرعت دستاورد‌های پژوهشی و در حوزه دستاوردهای پژوهشی رتبه نهم جهانی را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استاندار گیلان با بیان اینکه اکنون پژوهش‌های رویکرد قانونمند و تقاضا محور پیدا کرده افزود: به عنوان نمونه امسال دو محور اصلی را در اولویت قرار دادیم و دستگاه‌ها روی این محورها پروپوزال‌های خود را بارگذاری کردند محور اول در راستای جهش تولید و محور دوم در راستای پیامدهای ناشی از بیماری کرونا بوده که چه اثرات اقتصادی و اجتماعی به‌دنبال دارد.

تنهایی خاطرنشان کرد: این مسئله نشان می‌دهد که رویکرد پژوهش در حال مسئله محور شدن است به مسائل و نیازهای استان توجه می‌کند که در این راستا طرح‌های خوبی بارگذاری شده و دستگاه‌ها نیز در حال اجرای آن هستند؛ در این راستا جلساتی تشکیل می‌شود و کارگروه پژوهشی مسائل استان را بررسی می‌کند.

فرمانده سپاه قدس گیلان: چشم امید انقلاب اسلامی به نسل جوان پژوهشگر استکمبود «کامیون‌ یخچال‌دار» معضل اساسی در صادرات محصولات کشاورزی گیلان استمعادن راکد گیلان با مزایده عمومی به افراد دارای صلاحیت واگذار می‌شود

وی افزود: در سال 96 مسئولان بعضی دستگاه‌ها پیش از اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان به نحوی هدایت منابع مالی داشتند و تسهیلات مربوط به بکارگیری نحوه تولید را به عملیات پژوهشی مبتنی کردند در این راستا برنامه‌هایی ارائه شد و مورد مطالعه قرار گرفت و 10 رسته که می‌توانستند بیشترین اشتغال را داشته باشند مشخص شد و بر اساس همان تسهیلات 12 درصد به آن‌ها اختصاص یافت.

وی افزود: در سال 98 اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان دو طرح کاربردی داشت و با استفاده از رویکرد پژوهشی توانست یکی از دستگاه‌های برتر از لحاظ پژوهش محوری شود و این رویکرد پژوهشی را با این هدف دنبال کرد که محصولی تولید کند که نوآورانه، متناسب با شرایط استان و دارای بیش‌ترین اشتغالزایی و خروجی باشد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استاندار گیلان عنوان داشت: پژوهش محوری شامل همه دستگاه‌های استان نمی‌شود و تعداد معدودی از دستگاه‌ها به این امر روی آورده‌اند اما روند پژوهش محوری در دستگاه‌ها رو به افزایش است و تلاش می‌کنیم تا هر ساله تسهیلات ارائه شده و تولیدات در راستای پژوهش محوری باشد.

انتهای پیام/614/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رویکرد پژوهش پژوهش محوری دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۵۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

به گزارش ایثار،  تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی  دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام  و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر جهانگیری معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام در  نشست امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه یکی اهداف کلان بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه است، گفت:  این نگرش با تعامل و ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در قالب تفاهم نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی جزء برنامه‌های اصلی  ما است.

دکتر جهانگیری، معاون پژوهشی دانشگاه انقلاب اسلامی با بیان گزارشی از روند تأسیس دانشگاه و برنامه‌های آن در طول دوسال گذشته، ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه با دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات فراوان عرصه ایثار و شهادت توسط دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری  پژوهشی بین دانشگاه و دفتر مطالعات  گام بسیار مؤثری در تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام است.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین طرفین به امضاء رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه