Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:14:45 GMT

یک سردشتی در فهرست دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۶۲۴۷

یک سردشتی در فهرست دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت

حسن حسن‌زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس گزارشی از دانشگاه استنفورد، اسامی ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۱۹ با بررسی داده‌های پایگاه استنادی اسکوپوس منتشر شده است که نام این چهره علمی نیز در میان آنها قرار دارد.

وی افزود: دکتر "عزالدین بخت‌آور" با ۴۱ سال سن هم‌اکنون عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی ارومیه و دانشیار گروه مهندسی معدن دانشکده محیط زیست در رشته مهندسی معدن است که از سوی این موسسه در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سردشت گفت: تاکنون از این استاد سردشتی بیش از ۱۰۰ مقاله علمی مهم در حوزه معدن در مجلات علمی اروپا و آمریکا منتشر شده و در ۱۰ همایش بین‌المللی در کشورهای مختلف شرکت داشته است که مهمترین کارنامه علمی این استاد همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت جهت تالیف دستورالعمل‌های اجرایی برای معادن کشور بوده است.

در مطلب منتشر شده توسط دانشگاه استنفورد (۱۶ اکتبر ۲۰۲۰) در مجله PLOS، دانشمندان ۲ درصد برتر براساس داده‌های پایگاه اسکوپوس و تعداد ارجاعات به مقالات در طول عمر علمی پژوهشگر تا پایان سال ۲۰۱۹ (Long Term) و داده‌های سال ۲۰۱۹ (Short Term)، رده‌بندی شده‌اند.

گزارش تهیه‌ شده از سوی  متخصصان دانشگاه استنفورد، شامل فهرستی از  دانشمندان است که مقالات منتشرشده آن‌ها، پیشرفت در زمینه‌های مربوطه را تسریع و بر بهره‌وری سایر پژوهشگران تاثیر به‌سزایی داشته است.

در لیست منتشر شده، کشور آمریکا بیشترین تعداد دانشمند و در منطقه خاورمیانه به ترتیب کشورهای ایران با یک هزار و ۱۵۴ دانشمند، ترکیه با ۸۵۷ دانشمند و عربستان سعودی با ۵۵۶ دانشمند در جایگاه‌های اول تا سوم قرار دارند.

فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی استنادات داده‌های پایگاه اسکوپوس و بر اساس شاخص‌های Composite C ارائه شده و اسامی ۱۶۱ هزار محقق و پژوهشگر در ۲۲ رشته موضوعی و ۱۷۶ حوزه تخصصی بر اساس شاخص‌های استنادی استاندارد طبقه‌بندی شده‌اند.

شهرستان سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفری در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت سردشت دانشگاه ارومیه استاد دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت سردشت دانشگاه ارومیه استاد دانشگاه وزارت صنعت معدن و تجارت سردشت دانشگاه ارومیه استاد دانشگاه اخبار کنکور دانشگاه استنفورد دانشمندان برتر منتشر شده ۲ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای سال‌ها این باور عمومی وجود داشته است که افراد دارای کف پای صاف، بیشتر در معرض درد و مشکلات ماهیچه‌ای-استخوانی در زندگی هستند.

هرچند این ایده که داشتن کف پای صاف به طور اجتناب‌ناپذیری منجر به درد یا سایر مشکلات ماهیچه‌ای-استخوانی می‌شود قرن‌ها قدمت دارد، با این حال تنها در نیمه دوم دهه ۱۹۰۰ میلادی بود که این فرضیه رواجی همگانی یافت.

در ان زمان متخصصان پا در ایالات متحده مفهوم داشتن پاهای «عادی» را رایج کردند. این مفهوم شامل این فرضیه بود که نداشتن قوس مشخص یا پاشنه صاف، پاهای شما را غیرطبیعی و مستعد آسیب‌دیدگی می‌کند. زیرا مثلاً به هنگام راه رفتن، صاف شدن قوس فشار بیشتری را روی پاها می‌آورد.

با این حال اکنون محققان در دانشگاه کبک در تروآ-ریویر کانادا ادعا می‌کنند که این فرضیه بی‌اساس است.

در مطالعه‌ای که در این دانشگاه انجام شد، محققان مجموعه پژوهش‌های پیشین درباره پای صاف را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که تقریباً هیچ ارتباطی بین داشتن کف پای صاف و احتمال ابتلا به یک اختلال ماهیچه‌ای-استخوانی مانند درد پاشنه، زانو یا لگن وجود ندارد.

گابریل موازان، استاد طب اطفال در دانشگاه کبک و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: «اگر به مجموعه تحقیقات انجام‌شده نگاه کنیم، صاف بودن کف پا شما را در معرض خطر بیشتری برای سه یا چهار مشکل قرار می‌دهد، فقط همین. اگر باز هم کف پای صاف‌تری داشته باشیم، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سه یا چهار مشکل دیگر خواهید بود و برای پاهای با قوس بیشتر چهار مورد آسیب احتمالی دیگر وجود خواهد داشت.»

این باور افسانه‌ای که کف پای صاف شما را بیشتر در معرض آسیب قرار می‌دهد، اغلب منجر به مداخلات پزشکی غیر ضروری در افراد و نگرانی‌های قابل توجه در بین بیماران در مورد ظاهر پاهایشان شده است.

این در حالی است که نویسندگان مقاله جدید می‌گویند کف پای صاف بدون علامت، معمولاً به هیچ درمانی نیاز ندارد. آقای موازان در این خصوص می‌گوید: «داشتن کف پای صاف طبیعی است. این یک نوع آناتومیک است. شما فقط باید با آن راحت باشید.»

دکتر موازان با بیان اینکه پزشکان باید از انتقال «باورهای غلط» به بیماران خود دست بردارند، گفت: «در ابتدا دانشگاه‌ها باید این آموزش را به فیزیوتراپیست‌ها، درمانگران پا و پزشکان عمومی متوقف کنند که داشتن کف پای صاف معضل است و همواره منجر به مشکلات سلامتی در آینده می‌شود».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حضور فرماندار زرند در کنار کارگران سخت‌ترین شغل دنیا
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند
  • آشنایی با زنان عارفی که مردان دانشمند از محضرشان درس گرفتند
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!