Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین تصریح کرد: فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همانند سایر فعالیت‌های دانشگاه علی‌رغم شیوع کرونا همانند گذشته و در تعدادی از زمینه‌ها حتی قوی‌تر از گذشته در حال اجراست. در راستای مقابله با ویروس کرونا طراحی و ساخت ربات پایه متحرک ضدعفونی‌کننده‌ی فضاها با اشعه UV با توانایی ناوبری هوشمند، طراحی و ساخت ربات پرنده با توانایی پایش دمای بدن افراد مشکوک به تب و بیماری و طراحی و ساخت ربات پرستار در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل مهدی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امسال شعار «پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید» برای هفته پژوهش و فناوری درنظر گرفته شده است که تأکیدی بر نگرش کاربردی و صنعتی به فعالیت‌های پژوهشی دارد. دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به‌عنوان یک دانشگاه صنعتی، پژوهش را جزو ارکان اصلی خود در نظر گرفته است و در سنوات گذشته موفقیت‌های چشمگیری در سطوح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی کسب کرده است.

وی ادامه داد: دانشگاه خود را ملزم می‌داند در راستای تأمین نیازهای نوظهور جامعه با بهره‌مندی از فن‌آوری‌های نوین از طریق طراحی و تولید محصولات دانش‌بنیان و پژوهش محور قدم بردارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین تصریح کرد: فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همانند سایر فعالیت‌های دانشگاه علی‌رغم شیوع کرونا همانند گذشته و در تعدادی از زمینه‌ها حتی قوی‌تر از گذشته در حال اجراست. هر چند از نعمت حضور اساتید و دانشجویان محروم هستیم ولی با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز دنیا تلاش کردیم تا از توانایی‌ها و پتانسیل آنان بهره کافی برده شود که خوشبختانه موفقیت‌های قابل ملاحظه‌ای حاصل شده است.

وی تشریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشگام در حوزه پژوهش و فناوری در سطح کشور، در ۱۰ ماه گذشته و در ادامه رسالت تعریف شده خود در حوزه پژوهش، پروژه‌های پژوهشی و فناورانه متعددی را برنامه‌ریزی و اجرا کرده است که طراحی و ساخت ربات انسان نمای کارن، طراحی و شبیه سازی سامانه مونیتورینگ و پایش آتش در جنگل، طراحی و شبیه‌سازی ربات ریز پرنده Micro Drone، شرکت در نمایشگاه الکامپ و کسب مقام اول در الکامپ  استارز ۹۸ با ارائه محصولات، راه‌اندازی استارتاپ استودیو سورس، جذب سرمایه‌گذار برای استارتاپ بازی نوروفیدبک مغزی به نام «بِرَتِل» و اهدای یک دستگاه از آن به موزه ملی مغز ایران اشاره کرد.

مهدی‌زاده اضافه کرد: اخذ غرفه در نمایشگاه مجازی اینوتکس ۹۹، توسعه بیش از پنج بازی موبایل توسط آزمایشگاه بازی‌سازی کاسپین، راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی بازار سرمایه و بورس و تجهیز کارگاه معاملات بورس دانشگاه، راه‌اندازی مرکز تحلیل سرمایه‌گذاری و استارتاپ سامانه به اشتراک‌گذاری تحلیل‌های مالی به نام بارا اینوست، اخذ مجوز دانش بنیان برای پنج شرکت مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از معاونت علمی ریاست جمهوری، اخذ مجوز آزمایشگاه معتمد اداره محیط زیست در زمینه آزمایش آب، خاک و عفونت‌های پسماندها و تأسیس و راه‌اندازی آزمایشگاه علوم همگرا نیز از دیگر فعالیت‌های یک سال اخیر بوده است.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های پژوهشی در دوران کرونا به دو دسته تقسیم می‌شوند، گفت: دسته اول فعالیت‌هایی مانند نگارش مقاله، تألیف و ترجمه کتاب، آموزش‌های مرتبط با حوزه‌های پژوهش هستند که کرونا تأثیری در میزان و کیفیت آن‌ها ندارد که می‌توانند از راه دور پیگیری و اجرا شوند، این فعالیت‌ها همانند گذشته و با قوت در حال انجام بوده و پیگیری شده‌اند. شیوع کرونا در این دسته از فعالیت‌ها نه تنها مانع انجام کار نبوده است، بلکه به‌عنوان یک فرصت برای پژوهشگران محسوب می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین افزود: دسته دوم فعالیت‌هایی هستند که لازم است به‌صورت حضوری پیگیری و انجام شوند. به‌عنوان مثال فعالیت‌هایی که در مراکز تحقیقاتی و یا مرکز رشد و یا آزمایشگاه‌ها باید انجام شوند که این نوع فعالیت‌ها براساس قوانین ستاد ملی کرونا و با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی در داخل دانشگاه پیگیری و اجرا شده‌اند. به‌عنوان نمونه برگزاری بیش از ۱۰ رویداد فناورانه، هماهنگی حضور واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه در نمایشگاه‌های ملی به‌صورت مجازی از جمله این موارد بوده است.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه تعداد زیادی از دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی یعنی در مقاطع ارشد و دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین مشغول تحصیل هستند و به‌طور مداوم درگیر امور پژوهش در راستای پایان‌نامه‌ها و رساله‌های خود هستند، خوشبختانه کاهشی در مشارکت برای پژوهش احساس نمی‌شود و فعالیت‌های پژوهشی دانشجویان مانندگذشته ادامه دارد.

مهدی‌زاده در خصوص دستاوردهای مرتبط با کرونا بیان کرد: فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در حوزه‌های متعددی در حال پیگیری و اجراست و در راستای رسالت اجتماعی خود تعدادی وظایف پژوهشی در راستای مقابله با ویروس کرونا تعریف و اجرا کرده است که طراحی و ساخت ربات پایه متحرک ضدعفونی‌کننده فضاها با اشعه UV با توانایی ناوبری هوشمند، طراحی و ساخت ربات پرنده با توانایی پایش دمای بدن افراد مشکوک به تب و بیماری و طراحی و ساخت ربات پرستار از جمله آن‌ها بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی هفته پژوهش 99 دانشگاه آزاد اسلامي مواد ضدعفونی کننده دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین دانشگاه آزاد اسلامی قزوین فعالیت های پژوهشی طراحی و ساخت ربات پژوهش و فناوری راه اندازی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد