Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بیمارستان "جویم" پس از قریب ۱۰ سال و وعده‌های مکرر هنوز نیمه تمام است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز ، فاصله 110 کیلومتری جویم تا لار و قرار گرفتن این شهر در مجاورت جاده اصلی شیراز - بندرعباس برخورداری از امکانات بیمارستانی را برای این شهر ایجاب می‌کند اما با وجود همه تلاش‎ها هنوز مردم جویم از داشتن بیمارستان محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم این شهر برای دریافت خدمات درمانی تنها یک درمانگاه شبانه‌روزی دارند که امکانات بستری شدن ندارد و در صورتی که نیاز به بیمارستان باشد مردم باید فاصله 110 کیلومتری تا لار را طی کنند. این امر در حالی است که در دور دوم سفرهای رئیس جمهور سابق احداث بیمارستان 32 تختخوابی این شهر به تصویب رسیده است اما پس از گذشت قریب 10 سال هنوز این بیمارستان آماده بهره‌برداری نیست.

براساس آنچه در پرتال خبری دانشکده علوم پزشکی لارستان ثبت شده کلنگ‌زنی این بیمارستان مردادماه 98 انجام شده در صورتی که به گفته مردم این بخش و فعالان اجتماعی این مراسم کلنگی بر یک پروژه نیمه تمام بوده است.

خبرگزاری تسنیم یک بار در بهمن‌ماه 95 و یک بار در تیرماه 99 به این موضوع و مطالبه مردم پرداخته که در هر دو گزارش مسئولان وقت قول‌هایی دادند و مشکل اصلی را کمبود اعتبارات دانستند.

به گفته داوود شفیعی بخشدار جویم مردم این بخش برای دریافت خدمات تخصصی درمانی و بیمارستانی باید به شهر لار یا شهر جهرم بروند که فاصله تا شهر لار 100 کیلومتر و تا جهرم 75 کیلومتر است این موضوع برای مردم هزینه بسیاری دارد علاوه بر آن محرومیت از تخصص‌های پزشکی نیز باید در شمار دیگر محرومیت‌های مردم جویم قرار داد.

براساس گفته‌های وی پس از چندین سال پیگیری مجوز بیمارستان 32 تختخوابی در جویم صادر شد اما در حال حاضر ساختمان بیمارستان جویم در مراحل ابتدایی قرار دارد و تا تکمیل و تجهیز شدن بیمارستان زمان زیادی باید بگذرد در حالی که نیاز مردم به خدمات تخصصی و بیمارستان تابع زمان نیست. 

رئیس سابق دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز تیرماه امسال اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بیمارستان بخش جویم را حدود 25 میلیارد تومان اعلام کرده که باید این اعتبارات محقق شود تا بتوان بیمارستان را تکمیل کرد.

گزارش| محرومان "جویم" چشم‌انتظار احداث بیمارستان / طی فاصله 100 کیلومتری تا مرکز درمانی لار توقف بیمارستان جویم در ایستگاه آخر/ انتظار مردم 6 ساله شد بیمارستان 32 تخت‌خوابی شهر جویم لارستان به بهر‌ه‌برداری می‌رسد

حسین حسین‌زاده نماینده مردم لارستان در گفت‌وگو با تسنیم درباره بیمارستان جویم می‌گوید: این مرکز در ابتدا یک درمانگاه 10 تختخوابه بوده اما وعده‌ای داده شده و بعد از آن اقدامی برای عملی شدن وعده نشده است.

وی از تعبیر «رها شده» برای بیمارستان جویم استفاده می‌کند و معتقد است که این بیمارستان باید از زیرساخت درست شود چون تاکنون به معنای واقعی رها شده بوده است.

نماینده مردم لارستان از قرار گرفتن این پروژه بیمارستانی در ردیف ماده 23 خبر می‌دهد و می‌گوید: معاونت عمرانی استانداری و استاندار فارس نیز در این زمینه قول همکاری داده‌اند اما اینکه بگوییم در این 4 سال بیمارستان تکمیل می‌شود شاید محقق نباشد. به گفته وی در حال حاضر پروژه بیمارستان جویم در جدول 20 یا پیوست بودجه قرار دارد.

جدول 20 یا در پیوست بودجه براساس آنچه مرکز پژوهش‌های مجلس اعلام کرده شامل طرح‌های مطالعاتی و اجرایی می‌شود که گاه چندین پروژه است و براساس آنچه اقتصاددانان ذکر می‌کنند این جدول محصول چانه‌زنی‌ها و توافقات بین نمایندگان و تمکین دولت به آنها است.

حال حسین‌زاده از تغییر محل اعتباری این پروژه سخن می‌گوید و اینکه بیمارستان جویم به ماده 23 برده شود. در ماده 23 پروژه‌های دارای ردیف و کد بودجه می‌شوند و این به معنای آن است که حتما به آن بودجه‌ای تعلق قرار بگیرد که در صورت تحقق این امر می‌توان امیدوار بود که بیمارستان با مشکل اعتباری روبه‌رو نشود و زودتر تکمیل شود.

نیاز به بهداشت و درمان از نیازهای ضروری مردم در هر بخش، منطقه و استانی است حال اگر این بیمارستان هر چه سریع‌تر تکمیل شود می‌توان امیدوار بود که بخشی از مشکلات بخش 28 هزار نفری جویم برطرف شود.

انتهای پیام/424/ح

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • برنامه‌های خود را در فرصت باقیمانده به سرانجام می‌رسانم
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • نهضت ملی مسکن در شهرستان جویم تسریع شود
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است
  • گلایه مردم از عدم اتمام آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر 
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم