Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@06:18:54 GMT

یوان چین تضعیف شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۵۶۲۱

یوان چین تضعیف شد

یوان چین در پی انتظار سرمایه گذاران برای شفاف‌سازی سیاسی ضعیف شد.

به گزارش برنا به نقل از رویترز، روز چهارشنبه یوان چین در برابر دلار آمریکا کاهش یافت، در حالی که تاجران منتظر سیگنال های روشن از جانب سیاست گذاران ایالات متحده و چین بودند. پس از خیز اندک یوان، بانک خلق چین (PBOC)، کمی یوان را تثبیت کرد و متوسط معاملات روزانه این ارز را ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۳۵۵ در هر دلار تعیین کرد.

یوان در ۶.۵۳۵۰ در هر دلار باز شد و در نیمروز در ۶.۵۴۲۴ معامله شد. یوان برون مرزی از اینکه روز سه شنبه در ۶.۵۱۶۷ دلار معامله شد امروز به ازای هر دلار در ۶.۵۲۲۳ معامله شد. شاخص جهانی دلار از نزدیک به ۹۰.۴۷۹ به ۹۰.۴۵۱ کاهش یافت.

به گفته یک تاجر: به نظر می رسد افزایش یوان بسیار کمرنگ تر شده است. اگرچه شاخص دلار کاهش یافته است، جفت دلار امریکا/ یوآن هنوز در حدود سطح ۶.۵ با مقاومت شدید مواجه است. بعد، باید نظر بانک خلق چین را ببینیم.

روز سه شنبه بانک مرکزی چین با تزریق وجوه میان مدت بیشتر از حد انتظار، بازارها را شگفت زده کرد، اقدامی که به عنوان آرامش بازار تلقی می شد. تزریق پولی با انتظارات برای سیاست پولی سخت تر مقابله کرد و یوان را در برابر دلار تحت فشار قرار داد.

همچنین سرمایه گذاران وقایع واشنگتن را بسیار دقیق مشاهده می کنند، جایی که رهبران کنگره روز سه شنبه جلسه ای را برای نهایی کردن ۱.۴ تریلیون دلار هزینه محرک اقتصادی آغاز کردند. همچنین پیش بینی می شود که فدرال رزرو ایالات متحده نرخ اصلی بهره خود را یک شبه در روز چهارشنبه نزدیک به صفر نگه دارد.

طبق یادداشت یک تحلیل گر: فردا هرچه رخ دهد انتظار داریم که نتیجه این باشد که بانک فدرال از سازش اطمینان حاصل خواهد کرد، بنابراین زمینه را برای تضعیف بیشتر دلار آمریکا فراهم می کند.

به گفته یک مدیر گروه مالی، اگرچه او انتظار دارد که بانک فدرال همچنان سازگار باشد، اما این میزان در مقایسه با سال گذشته کمتر است و احتمالاً دلار با سرعت کمتری کاهش می یابد. ممکن است (یوان) از سطح مقاومت کلیدی ۶.۵ در برابر دلار آمریکا بگذرد، اما اگر این سطح صعودی را در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۰ مقایسه کنیم، فکر می کنم در سال ۲۰۲۱ سطح صعودی چندان خوب نخواهد بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چین سرمایه گذاران سیاست پولی شاخص یوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • بانک آمریکایی «ریپابلیک فرست» اعلام ورشکستگی کرد
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی