Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی فضائلی کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس، پیرامون تاکید رهبر انقلاب بر وحدت در دیدار مسئولین ستاد بزرگداشت سالگرد شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: بحث وحدت و انسجام ملی مقوله‌ای هست که خود تولید قدرت می‌کند و از آن طرف عدم انسجام و نوعی تشتّت و پراکندگی در جامعه یا بین مسئولان منجر به تضعیف و فشل شدن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مسئله در شرایطی اهمیتش خیلی بیشتر می شود که ما در یک مقابله و مواجهه با دشمن قرار داشته باشیم؛ حال این مواجهه نظامی و یا یک جنگ اقتصادی باشد و در این شرایط اهمیت این اتحاد و انسجام مضاعف می‌شود.

فضائلی ادامه داد: لذا چیزی که حضرت آقا متذکر شدند، از طرفی باید در هر شرایطی به عنوان یک اصل به آن توجه شود و در این شرایط هم به صورت جدی‌تر و با اهمیت بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: در شرایطی که ما از نظر اقتصادی در یک مواجهه کامل و صد در صدی با دشمن هستیم و آثارش در جامعه نمایان هست و مردم تحت فشار اقتصادی هستند، وقتی که این منازعات بین مسئولان کشور بروز و ظهور پیدا می‌کند، منجر می‌شود که از طرفی نگرانی مردم افزایش پیدا کند و از طرفی ظرفیت و توان داخلی به جای اینکه صرف حل مشکلات کشور شود مصروف یک منازعات مخرب شده و از طرفی هم منجر به امیدوار شدن دشمن می‌شود و دشمن احساس می‌کند فشارهایش موثر واقع شده و یک تشتت و پراکندگی بین مسئولان به وجود آمده است.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به برخی اختلافات در سطح سران قوا خاطر نشان کرد: وقتی این اختلافات بروز پیدا می‌کند و مثلاً مجلس مصوبه‌ای دارد که مراحلش را طی می کند و تبدیل به قانون می شود، رئیس‌جمهور از ابلاغ آن استنکاف می‌کند و این نگرانی به وجود می‌آید که وقتی رئیس‌جمهور قانون را ابلاغ نمی‌کند ممکن است در اجرا هم مسامحه ای داشته باشند.

وی افزود: برای مثال باید جلساتی مثل شورای عالی هماهنگی اقتصادی و شورای عالی فضای مجازی تشکیل شود ولی می‌بینیم که این جلسات با فاصله تشکیل می شود و طبیعتاً تصمیم‌گیری در این جلسات با تأخیر مواجه می‌شود و چنین مسائلی موجب می‌شود که به جامعه تسری پیدا کرده و باعث نگرانی جامعه شود.

فضائلی با بیان اینکه اختلافات و منازعات بین قوا باعث می شود که تصمیمات گرفته نشده و یا درست پیگیری و اجرا نشوند، تصریح کرد: در مجموع توان و فرصت کشور هدر می‌رود و صرف اولویت‌ها و مسائل اصلی نمی‌شود.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: وقتی این اختلافات در این سطح مطرح می‌شود برای دشمن ایجاد امیدواری می‌کند و آنها به طور جدی‌تری احساس می‌کنند که بخشی از این اختلافات محصول فشارهای آنهاست و موجب امیدواری و فشار بیشتر آنها می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی فضائلی رهبر انقلاب شهید قاسم سلیمانی وحدت انسجام ملی دشمن شورای عالی هماهنگی اقتصادی شورای عالی فضای مجازی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۷۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه در نشست رونمایی از فصلنامه تاریخی- سیاسی "ماجرا" که به نحوه گذر موفق جمهوری اسلامی ایران از تهدیدهای امنیتی و نظامی سال‌های ۱۳۶۹ (تجاوز صدام به کویت) و ۱۳۷۷ (حاکم شدن طالبان در افغانستان و به شهادت رساندن دیپلمات‌های ایرانی در مزارشریف) و ۱۳۸۰ (رخداد یازده سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان) و ۱۳۸۱ (تجاوز آمریکا به عراق و سرنگونی صدام) پرداخته است، اظهار داشت: رمز عبور موفق و پیروزمند جمهوری اسلامی از چهار گذرگاه تهدید و خطر جدی، حکمت رهبر انقلاب اسلامی است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به مدیریت و راهبری هوشمندانه رهبر انقلاب اسلامی در گذر موفق از چهار رویدادی که طی دهه نخست ولایت ایشان می‌توانست ایران را به جنگ‌های با نتیجه نامعلوم بکشاند و در تشریح ماهیت حکمت رهبری در این خصوص گفت: تعامل فعال و هوشمندانه ایران با دو گزاره راهبردی و به ظاهر متناقض "پرهیز از جنگ" و "نهراسیدن از جنگ"، رمز عبور موفق جمهوری اسلامی ایران از این تهدیدها بود و در عمل توانست با ایجاد بازدارندگی فعال، "پیروزی بدون جنگ" را محقق کند.

علی باقری با اشاره به لزوم الگوسازی از تدابیر رهبری و سیاست‌های نظام در طول دهه‌های گذشته با هدف بهره‌گیری از تجربه‌های موفق و عبرت از تجربه‌های ناموفق به لزوم تاریخ‌نگاری عالمانه، بی‌طرفانه و جامع رویدادها و تحولات اشاره کرد و گفت: تاریخ‌نگاری درست و صادقانه انقلاب اسلامی کاری جهادی و مصداق بارز جهاد تبیین است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه با اشاره به نقش و جایگاه حکمت در سامانه حکمرانی ولایت امر، گفت: حکمت فراتر از علم و دانش و تجربه و اطلاعات است و زمانی که نور تقوا بر علم و دانش تابیده شود، حکمت هویدا می‌شود و این ویژگی مختص نظام دینی است، چرا که منبع این نور آراستگی به زیور تقوای فردی و سیاسی است.

علی باقری با اشاره به فرآیند تربیت نیروی انسانی در مسیر حکمرانی دینی طی چهار و نیم دهه گذشته، گفت: شخصیتی برجسته و بی‌نظیر مانند سردار سلیمانی، محصول مکتب امامین انقلاب اسلامی و ثمره تربیت در سایه حکمت خمینی و خامنه‌ای است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به اختلاف میان جریان‌های سیاسی داخلی در سال ۱۳۶۹ در موضوع ورود یا عدم ورود به جنگ علیه آمریکا در قضیه تجاوز صدام به کویت، گفت: سیر تکاملی انقلاب اسلامی و حکمت رهبری انقلاب توانست افکار عمومی را چنان ارتقا دهد که در سال ۱۴۰۳ درباره پاسخ قاطع به تجاوزگری رژیم صهیونیستی، مواجه با یک اجماع ملی قاطع بودیم و ابتکار تادیب رژیم صهیونیستی، نه‌تنها موجب تشویش افکار عمومی نشد، بلکه در عمل موجب تحکیم وحدت ملی و ارتقای همدلی ملی گردید.

علی باقری با اشاره به اینکه گذر موفق ایران از نشیب و فرازهای نظامی و امنیتی چند دهه گذشته مرهون حکمت آیت‌الله خامنه‌ای بوده است، تصریح کرد: دستاورد مهم و راهبردی صیانت از امنیت ملی، تامین منافع ملی، حراست از تمامیت ارضی و حفاظت از حاکمیت ملی، مرهون سازوکارهای سخت و نرمی است که در طول سال‌های گذشته بر اساس تدابیر رهبری انقلاب در کشور نهادینه شده و این مهم نیز جلوه‌ای از حکمت رهبری انقلاب است. وی در ادامه افزود: اینکه در اوایل دهه ۱۳۷۰ ایران مبادرت به طراحی و ساخت موشک‌هایی می‌کند که سامانه‌های پدافندی پرهزینه و پیشرفته آمریکا و صهیونیست‌ها و همپیمانان آنها در دهه ۱۴۰۰ از رهگیری و مقابله با آن ناتوانند، حاکی از درایت رهبری، هوشمندی نظامیان، تخصص دانشگاهیان، توانمندی فناوران، مهارت صنعتگران و دوراندیشی دیپلمات‌های ایرانی است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به پیروزی بزرگ ناشی از عملیات وعده صادق که بازدارندگی فعال را به نفع جمهوری اسلامی ایران رقم زد، گفت: همانگونه که "طوفان الاقصی" سامانه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی را در معرض خسارات غیرقابل ترمیم قرار داد، "وعده صادق" نیز سامانه تدبیر آمریکا در منطقه را با چالش‌های جدی مواجه نمود و تجدیدنظر در راهبردهای امنیت ملی را بر آمریکا تحمیل کرد.

علی باقری با اشاره به اینکه حفظ بازدارندگی فعال در گرو هم افزایی بیشتر و موثرتر همه ارکان نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی و دیپلماسی عمومی کشور است، تصریح کرد: حکمت رهبری اجازه نمی‌دهد حتی در پرتو پیروزی بزرگ وعده صادق، دستگاه‌های مسئول حتی لحظه‌ای از ارتقای بازدارندگی فعال در عرصه‌های مختلف غفلت کنند و به همین جهت، دستورکار دستگاه سیاست خارجی نسبت به قبل از عملیات وعده صادق گسترده‌تر، هوشمندانه‌تر، مبتکرتر، دوراندیشیانه تر و عملیاتی تر شده است.

کد خبر 6091506 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • سکوت جامعه آرامش قبل از طوفان است /حکومت پس از جنبش مهسا به رویه سابق برگشت / زندگی گراها فاقد توانمندی برای ایجاد سامانه های جدید قدرت هستند
  • وزیر کار: جامعه کار و تولید مخاطب اصلی شعار سال
  • طرح نور باید با قاطعیت تداوم پیدا کند
  • آیت‌الله کعبی: طرح نور باید با قاطعیت تداوم پیدا کند
  • تقویت انسجام ملی در سایه انجام عملیات وعده صادق
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • عاشقانه‌های مولانا در تالار وحدت پراقبال شد/وقتی موسیقی سنتی رنگ و بوی تازه می‌گیرد+فیلم