Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ستاد استانی مقابله با کرونای استان یزد، تردد خودروها در سطح استان برای روزهای شنبه و یکشنبه ۲۹ و ۳۰ آذرماه از ساعت ۲۰ تا ۴ صبح ممنوع است و مشمول جریمه منع تردد شبانه می شود، همچنین فعالیت تمام  اصناف، برای روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۲۹ و ۳۰ آذرماه حداکثر تا ساعت ۱۸ تعیین شده است.

بر اساس اطلاعیه این ستاد، اصناف و مشاغل ضروری شامل نانوایی، سوپر لبنیات، اقلام پروتئینی، میوه و تره بار، برنج و حبوبات، خواربار و آجیل، شیرینی فروشی، تجهیزات پزشکی، عطاری، بخش ارزاق و فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای و بیرون بر رستوران ها و فست فودها نیز صرفا تا ساعت ۲۰:۳۰ مجاز به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این اطلاعیه ، از روز دوشنبه اول دی ماه تا روز جمعه پنجم دی ماه، تمام اصناف و کسبه به صورت یکنواخت و یکسان در سطح شهرستان های استان، تا ساعت ۲۰:۳۰ و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی مجاز به فعالیت هستند.

همچنین این اطلاعیه برگزاری نمازهای جمعه و آیینی های مذهبی در شهرهای استان تعطیل را تعطیل اعلام کرده و برگزاری هرگونه تجمع سیاسی، مذهبی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و غیره، با جمعیت بیش از ۲۰ نفر ممنوع است، منع تردد شبانه خودروها نیز از دوشنبه اول دی تا جمعه پنجم دی، به روال هفته های قبل، از ساعت ۲۱ شب تا ۴ صبح تعیین شده است.

بر اساس این گزارش با توجه به ضرورت خدمت رسانی به مردم، دورکاری و تقلیل نیروی انسانی همه ادارات و نهادها لغو و از روز شنبه مورخ ۲۹ آذرماه حضور تمامی پرسنل در محل کار خود الزامی است اما تعطیلی مشاغل گروه ۳ و ۴ تا روز جمعه پنجم دی ماه همچنان تداوم می یابد.

 محدودیت ها و ممنوعیت هایی که سابق بر این، بر اساس مصوبات ستاد استانی، برقرار و اعلام شده، به جز محدودیت مربوط به تعطیلی اصناف گروه ۳ و ۴، لغو و فعالیت اصناف گروه یک و 2 به روال قبل از اعمال ممنوعیت ها باز می گردد، اما  ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی استان به تمام شهرهای استان یزد ممنوع بوده و اعمال جریمه با دوربین های نظارتی و ماموران پلیس راهور انجام خواهد شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد بهداشت و سلامت ویروس کرونا یزد بهداشت و سلامت اخبار کنکور بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۲۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه خراسان نوشت:

با گذشت ماه ها از ارائه لایحه دولت به مجلس برای افزایش تعطیلات و رای موافق مجلس به کلیات این لایحه، طی روزهای اخیر و پس از مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس برای تعطیلی پنج شنبه و جمعه، بحث هایی را در فضای رسانه ای و افکار عمومی ایجاد کرد و دوقطب که یک سر آن معتقد به تعطیلی پنج شنبه و جمعه و قطب دیگر که تعطیلی جمعه و شنبه را توصیه می کند، در این باره شکل گرفت.

دولت در لایحه خود که بر تعطیلی دو روز در هفته تاکید شده ، خواستار این شده است که دستش در انتخاب روزهای تعطیل باز باشد.

مروری بر سابقه مباحث مطرح شده در این باره نشان می دهد که از سال های گذشته در بین فعالان اقتصادی که با خارج از کشور مراودات کاری دارند، ضرورت سامان دهی تعطیلات و انطباق تعطیلات در ایران با سایر کشورها مطرح بوده است. چراکه در بسیاری از کشورهای جهان تعطیلات هفتگی دو روزه است و شامل روزهای شنبه و یک شنبه می شود. با توجه به تعطیلی جمعه و شرایط نیمه تعطیل پنج شنبه در صورت تعطیلی این روز در عمل ۴ روز از هفته امکان برخی پیگیری های اداری در ارتباط با خارج از کشور میسر نیست. همچنین افزایش بازدهی کاری در روزهای غیرتعطیل و کمک به گردشگری داخلی و رونق سفرهای کوتاه از دیگر دلایل مطرح شدن افزایش تعطیلات در کشور است.

در مجموع با توجه به لایحه دولت و موافقت مجلس با کلیات آن و نظر مثبت فعالان اقتصادی، به نظر می رسد درباره اصل دو روزه شدن تعطیلات در طول هفته تردیدی نیست اما بر سر تعطیلی پنج شنبه یا شنبه اختلاف نظر وجود دارد. موافقان پنج شنبه به شرایط تثبیت شده نیمه تعطیل پنج شنبه اشاره دارند و از این جهت تعطیلی پنج شنبه را شدنی تر می دانند اما از طرف دیگر موافقان تعطیلی شنبه معتقدند با تعطیلی شنبه و دایر بودن فعالیت ها در روز پنج شنبه، تعطیلات مشترک در ایران و بسیاری از کشورها به ۳ روز کاهش می یابد و به روان تر شدن ارتباطات کاری، تجاری و بانکی با خارج از کشور کمک می کند. به نظر می رسد راهکار حل مشکل در وهله نخست پرهیز از دوقطبی سازی و مواضع تند سیاسی بر سر موضوعی اجتماعی - اقتصادی مثل تعطیلی است. این مسئله یک منطق اقتصادی دارد که به روان شدن مراودات اقتصادی با کشورهای خارج برمی گردد. به ویژه در شرایطی که روزهای تعطیل در بسیاری از کشورها، حتی برخی کشورهای اسلامی نیز شبیه کشورهای غربی است. لذا تعطیلی شنبه با توجه به انطباق با تعطیلات سایر کشورها برای فعالان اقتصادی و سایر افرادی که به نحوی با حوزه های بین المللی مراودات کاری دارند، مفیدتر است. هرچند در نهایت باید در موضوعاتی که صبغه اجتماعی نیز دارد، برداشت عمومی و همراهی جامعه با آن نیز مدنظر قرار گیرد، لذا بهتر است فعلا بدون جبهه گیری قطعی درباره روز تعطیل اضافه بر جمعه، این موضوع از منظرهای مختلف بررسی شود. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898899

دیگر خبرها

  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • پایانی بر شروع دوباره طبابت دندانپزشک قلابی در بروجرد
  • تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است
  • تعطیل‌کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • تعطیل کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت‌های اصناف در قم
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • هشدار محدودیت تردد در محور کرج چالوس
  • چالش ورزش ایران برای المپیک/ محدودیت در اعزام اعضای کادر فنی