Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@16:38:46 GMT

واردات ۳ میلیارد دلاری در صنعت مرغداری

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۷۹۲۲۷

واردات ۳ میلیارد دلاری در صنعت مرغداری

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سورنا ستاری امروز در مراسم رونمایی از محصولات دانش بنیان شرکتهای مستقر در پارک فناوری پردیس گفت: سالانه ۳.۵ میلیارد دلار واردات در این صنعت مرغداری در زمینه «جیره های غذایی» داریم.

وی گفت: علاوه بر ذرت و کنجاله، آنزیم‌ها و واکسن‌های مورد نیاز صنعت طیور نیز وارداتی هستند که باید برای تولید این محصولات ابتدا ماده اولیه را وارد کنیم بعد به حوزه تولید وارد شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری با بیان اینکه در صنعت لبنیات هم همینگونه واردات داریم و وابسته به کشورهای دیگر هستیم، گفت: ما تاکنون در بخشهای تکنولوژی ورود پیدا نکرده ایم، در حالیکه کارخانجات پیشرفته ای داریم.

وی با بیان اینکه در صنایع ما گلوگاه‌هایی وجود دارد، گفت: این گلوگاهها با اعمال تحریم‌ها علیه کشور خود را نشان دادند.

ستاری افزود: ایران در حوزه استارترها دارای قدمت ۵ تا ۶ هزار ساله است به طوریکه در هر روستا و شهری که وارد شویم می بینیم تیپ لبنیات خاص خود را دارند و از استارترهای خاص خود استفاده می کنند.

به گفته وی، همچنین می بینیم که در سراسر کشور بر اساس تنوع قومیتی انواع مختلفی از پنیرها تولید می‌شود و ذائقه‌ای که ایجاد شده سابقه صدها ساله دارد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه در زمان تدوین استاندارد نوشیدنی دوغ، تنها دو کشور ایران و ترکیه با این نوشیدنی آشنا بودند، گفت: ذائقه ایرانی ایجاد شده، یک بنای تاریخی محسوب می شود که باید از آن مراقبت کرد.

به گفته ستاری، ما استارترهای بومی خودمان را داریم و این شرکت دانش بنیان با مطالعات فراوانی که در این حوزه انجام داده، توانسته محصولاتی با نوآوری عرضه کند که باید به صنعت تزریق شود.

وی تاکید کرد: باید بتوانیم از بانک ذائقه مردم، برای توسعه اشتغال زایی و نوآوری استفاده کنیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: امیدواریم این رونمایی شروعی برای ارائه نوآوری‌های بیشتر از سوی سایر شرکت‌های فعال در این حوزه از جمله در حوزه پروبیوتیک‌ها باشد.

ستاری با بیان اینکه حوزه پروبیوتیک‌ها تاکنون در کشور مغفول مانده بود ،گفت: این حوزه جای تحقیقات بسیاری دارد، زیرا علاوه‌بر حوزه انسان در حوزه آبزیان بازار عظیمی دارد.

کد خبر 5099292 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پروبیوتیک ها سورنا ستاری فناوری نانو نوآوری لبنیات آبزیان ویروس کرونا هفته پژوهش حاکمیت سایبری گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان واکسن کرونا لایحه بودجه ۱۴۰۰ فناوری فضایی صندوق نوآوری و شکوفایی سورنا ستاری منصور غلامی مخابرات پهپاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۹۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد

طبق اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، مهدی شفیعی تهیه کننده «رخنه» درباره داستان این مجموعه تلویزیونی گفت: داستان سریال «رخنه» که در ۳۰ قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان روبه رو می‌شود.

شفیعی خاطرنشان کرد: این مجموعه تلویزیونی کاری از گروه تولیدات حادثه‌ای مرکز سیمافیلم است و داستان آن از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی گیرد.

وی با اشاره به این که کلیت موضوع سریال در حوزه هوافضای وزارت دفاع است، افزود: این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت‌های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است.

در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.
کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری بر عهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه دادند.

دیگر عوامل مجموعه «رخنه» مریم امینی نویسنده، شهرام نجاریان مدیرتصویربرداری، حدیث نیکرو مدیر برنامه ریزی، شهرام متولی باشی صدابردار، هومن معصومی طراح صحنه هستند و حسین زندباف و محمدمصطفی رجبی مشترکا کار تدوین را انجام داده‌اند و آلبرت آراکلیان موسیقی این سریال را ساخته است.

سریال «رخنه» قرار است از شنبه هفته آینده ۱۵ اردیبهشت ماه هر شب ساعت ۲۲:۱۵ از آنتن شبکه یک سیما تماشایی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی