Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر مصطفی قانعی روز شنبه در  مراسم رونمایی از  خط تولید استارتر کالچر بومی ماست توسط یک شرکت دانش بنیان افزود: در ایران از گذشته ماست تولید می شده و هنوز نیز می شود ولی آنچه مهم است این است که یک شرکت دانش بنیان ورود به حوزه پروبیوتیک کرده است.

وی افزود : در روده انسان حدود ۲۰ گرم باکتری وجود دارد ولی تمام مدیریت سلامت بدن بر عهده این باکتری ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: این باکتری ها وضعیت سلامت بشر را تعیین می‌کنند، بنابراین چنین می توان استنباط کرد که کشوری در سلامت مردم موفق است که بداند در روده آنها چه نوع باکتری هایی وجود دارد و تصمیم بگیرد باکتری های روده را به چه سمتی  مدیریت کند تا سلامت مردم تضمین شود.

قانعی ادامه داد: بنابراین به دلیل اهمیت این موضوع دهه آینده را دهه پروبیوتیک ها می دانند، زیرا یکی از شاهراه های  سلامت انسان ازطریق سلامت باکتری های روده بوده و سلامت باکتری روده با مدیریت پروبیوتیک است.

وی با تاکید بر این که استارتر لبنی یکی از پروبیوتیک هایی است که می توان از آنها استفاده کرد، یادآور شد: متاسفانه  از فناوری در کشور درست استفاده نشده است،  جوجه یک روزه از خارج وارد کشور می‌شود و نگهداری آنها در کشور به انجام می شود ولی این گونه اعلام می کنند که صاحب هشتمین تولیدکننده مرغ در کشور هستیم.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: این گونه است که وقتی ارز بالا می رود مرغ نیز گران می شود زیرا ما فناوری در تولید مرغ را نداریم و فقط آب و دانه به آنها می دهیم.

قانعی اظهارداشت: کشورهای صادرکننده، همواره پیچیدگی های فناوری را نزد خود نگه می دارند و محصول دیگری را به کشور ما وارد می‌کنند؛ به عنوان مثال در تولید محصولات کشاورزی بذر وارد کشور می‌شود و بار آبیاری و کشت آن بر عهده خودمان است، همچنین در حوزه لبنیات استارترها وارد کشور می‌شود و مابقی تولید بر عهده خودمان است.

وی گفت: این که پیچیدگی فناوری را نگه می دارند و محصول حاصل فناوری را به کشور وارد می‌کنند،  نشان می دهد که کسی در ایران مراقب فناوری نبوده و حواسش نیست که کدام حوزه ها را در کشور نهادینه کنند.

 دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این که ما باید حواسمان به ورود محصولات به کشور باشد، تاکید کرد : یکی از شاهکارهای معاونت علمی ریاست جمهوری در زمینه زیست فناوری این است که مراقب ورود چنین فناوری هایی از خارج به کشور بوده تا از بسیاری مصیبت ها و بیماری ها و در ادامه آن پرداخت هزینه های گزاف درمان جلوگیری کند.

قانعی افزود: ما باید بتوانیم لبنیاتی تولید کنیم که برای مردم جذابیت داشته در عین حال مقرون به صرفه باشد، زمانی که ما ترکیب غذایی خوبی داشته باشیم،  می توانیم از بروز بسیاری از بیماری ها همچون سرطان جلوگیری کنید در واقع هدف ما از بین بردن سرطان ها با سبک های غذایی به روش رشد باکتریایی است

وی اظهارداشت: بیشترین افتخار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه تحقیق و توسعه در زمینه فناوری هایی است که سازمان ها به آنها توجه نکردند که در حوزه زیست فناوری این اتفاق رخ داده است

وی ادامه داد: هدف ما از تولید پروبیوتیک ها این نیست که فقط زنجیره واردات از خارج را قطع کنیم بلکه این است که در آینده بتوانیم بسیاری از سرطان ها را با سبک غذایی که ریشه آنها  باکتری است،  مدیریت کنیم.
به گزارش ایرنا،  اولین خط تولید «استارتر کالچر بومی لبنیات ماست» به همت یک شرکت دانش بنیان داخلی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در پارک فناوری پردیس رونمایی شد.

برچسب‌ها مصطفی قانعی محصولات پروبیوتیک دانش‎ بنیان ‎ها زیست فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مصطفی قانعی محصولات پروبیوتیک دانش بنیان ها زیست فناوری مصطفی قانعی محصولات پروبیوتیک دانش بنیان ها زیست فناوری اخبار کنکور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری زیست فناوری باکتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۹۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در گیلان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر در اسلام استان گفت: عمده ملزومات زندگی مردم جامعه محصول کار و تلاش کارگران است، که باید به این قشر از جامعه بیشتر توجه شود.

آیت الله رسول فلاحتی با اشاره به تقاضای بازار برای مصرف کالا‌های ایرانی، گفت: بیشتر کشور‌ها امروز تمایل دارند تولیدات ایرانی را مصرف کنند و همچنین، کشور‌هایی همچون ترکیه، سوریه و عراق بهترین میدان عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانیان هستند.

وی با تاکید بر ضرورت برآورد میزان نیاز داخلی برای تولید در عرصه‌های مختلف، اضافه کرد: در حال حاضر ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار داریم، اما مشخص نیست که تولید برنج از این مقدار شالیزار پاسخگوی نیاز داخلی باشد تا در صورت نیاز با حمایت مسئولان تلاش بیشتری برای جهش تولید انجام شود.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تلاش دولت برای احیای شرکت‌ها و صنایع تعطیل و نیمه تعطیل کشور، افزود: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات بیکار شدند با سرمایه‌گذاری‌های جدید به عرصه تولید بازمی گردند.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالا‌های مصرفی، افزود: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب مسئله امنیت شغلی را مطرح کردند، برخی کارفرمایان با جذب کارگر ۸۹ روزه برای کارگران نگرانی ایجاد می‌کنند در حالی که متولیان امر باید به مشکلات کارگران توجه و برای حل آن تلاش کنند.

آیت‌الله فلاحتی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ارتباط صنعت با مدارس و دانشگاه، افزود: دانش‌آموزان پس از پایان تحصیلات متوسطه، باید مهارت لازم در رشته تحصیلی خود را داشته باشد.

نمایندگان تشکیلات کارگری و کارفرمایی، مدیران شورای هماهنگی گیلان، مدیران تعاون کار و بسیج کارگری و کارخانجات استان هم موضوعات مربوط به حوزه خود را مطرح کردند

دیگر خبرها

  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • در بزرگداشت روز میمند خاستگاه گل و گلاب جهان چه گذشت؟
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باعث ریشه کن شدن فساد است
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری