Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست تخصصی بررسی «روش‌شناسی پژوهش درباره بیماری‌های واگیردار در متون تاریخی» در یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نشست تخصصی بررسی «روش‌شناسی پژوهش درباره بیماری‌های واگیردار در متون تاریخی» با حضور فاطمه جان‌احمدی معاون پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، پارسا دانشمند استاد تاریخ بین‌النهرین باستان دانشگاه پکن و فرح زاهدی عضو هیات علمی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، روز یکشنبه 30 آذرماه ساعت 10 صبح، برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست پارسا دانشمند استاد تاریخ بین‌النهرین باستان دانشگاه پکن درباره بیماری‌های همه‌گیر بر پایه متون بین‌النهرین، فرح زاهدی عضو هیات علمی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با موضوع بیماری‌های همه‌گیر ایران باستان و فاطمه جان‌احمدی معاون پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نیز درباره بیماری‌های همه‌گیر در ایران دوره اسلامی صحبت خواهد کرد.

نشست تخصصی بررسی «روش‌شناسی پژوهش درباره بیماری‌های واگیردار در متون تاریخی» با مدیریت علی‌محمد طرفداری عضو هیات علمی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود.

در این نشست پژوهشی ورود برای عموم آزاد است و علاقه‌مندان برای شرکت می‌توانند به آدرس: https://vc.nlai.ir/nlaifedtinal  مراجعه کنند.

لازم به توضیح است برگزیدگان یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی با پیام «آینده روشن با پژوهش اثر‌بخش» درتاریخ 24 دیماه اعلام می‌شود و طبق فراخوان اعلام شده متقاضیان حضور در جشنواره پژوهشی می‌توانند تا 30 آذر ماه آثار خود را ارسال کنند.

 

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۹۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسایگان ایران مجاهدت‌های نیرو‌های مسلح در حراست از خلیج فارس را می‌ستایند

به گزارش جام جم آنلاین، امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به مناسبت ۱۰ اردیبهشت ماه روز ملی خیلج فارس پیامی صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

دهم اردیبهشت ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه از خود گذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است. تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است؛ بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان شناسی و مردم شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری ۶۰۰۰ ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تاکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متاثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متاثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان خاران و دست نشاندگان آنها بر این منطقه متمرکز شده بود شاهد مجاهدت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

دیگر خبرها

  • سفر یک روزه رئيس سازمان زندان های کشور به بشاگرد
  • عرضه «بحر المحبه فی اسرار الموده» در نمایشگاه کتاب
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • رونمایی از نخستین چاپ برگردان روزنامه ادب
  • همایش بهاباد شناسی برگزار می شود
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود
  • عصر شعر شیراز در کتابخانه رئیسی اردکانی برگزار می‌شود
  • همسایگان ایران مجاهدت‌های نیرو‌های مسلح در حراست از خلیج فارس را می‌ستایند
  • وزیر دفاع پیام صادر کرد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد