Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیلگر ارشد شورای آتلانتیک گفت که در شرایط کنونی امکان انتقال محل مذاکرات بین‌الافغانی به داخل افغانستان وجود ندارد و افزود که اشرف غنی از این طریق به دنبال امتیازگیری تبلیغاتی است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عمر صمد» تحلیلگر ارشد شورای آتلانتیک گفت که پیشنهاد انتقال محل برگزاری مذاکرات با طالبان به داخل افغانستان پیش از مطرح شدن توسط ارگ ریاست جمهوری با سایر ارگان‌ها و شخصیت‌های مطرح افغانستان در میان گذاشته نشده بود و تاکید کرد که این موضوع  اجماع در روند صلح را ضعیف‌تر و بی‌باوری را بین نخبگان سیاسی در کابل بیشتر می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی با اظهار اینکه رئیس جمهور افغانستان با طرح کردن این موضوع در پی امتیازگیری تبلیغاتی‌ است، افزود: ارگ می‌خواهد اذهان مردم، به‌ویژه حامیان خارجی خود را ضد طالبان بسیج کرده و روند صلح در قطر را زیر سوال ببرد.

صمد به «اطلاعات روز» گفت: امکان گفت‌وگو و مذاکره در داخل افغانستان تحت شرایط خاص وجود دارد، ولی در مرحله‌ ابتدایی کنونی که اختلافات بین دو تیم هنوز زیاد است و اعتمادسازی کافی صورت نگرفته و جنگ نیز بیداد می‌کند، این نظر و پیشنهاد جنبه‌ عملی ندارد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

تحلیلگر ارشد شورای آتلانتیک ادامه داد: در صورتیکه یک نیروی بین‌المللی حافظ صلح در افغانستان تعبیه گردد و طرفین آن را بپذیرند، در چنین صورتی پیشنهاد برگزاری مذاکرات در داخل خاک افغانستان می‌تواند عملی شود.

«محی‌الدین مهدی» نماینده سابق پارلمان افغانستان نیز گفت که اشرف غنی با مطرح کردن انتقال مذاکرات به داخل کشور به دنبال طولانی‌تر کردن روند صلح و خرید زمان است تا در قدرت بماند.

وی افزود: دولت با طرح چنین شروطی که می‌داند طالبان آن را نمی‌پذیرد و جوانب دخیل دیگر در روند صلح افغانستان نیز از آن امتناع می‌کنند، می‌خواهد سبب چانه‌زنی و خرید زمان شود.

«نظرمحمد مطمئن» از اعضای سابق طالبان نیز چالش اصلی برای برگزاری مذاکرات در افغانستان را مسئله حضور نیروهای در این کشور دانست.

مطمئن در این باره گفت: فکر می‌کنم تا وقتی که خارجی‌ها بطور کلی از افغانستان خارج نشوند و زمینه امنیت و مصونیت در داخل افغانستان آماده نباشد، طالبان ادامه مذاکرات در اینجا را نمی‌پذیرند، زیرا ممکن است فشارهای دیگر از طرف ناتو و آمریکا وارد شود.

آتش‌بس؛ شرط اشرف غنی برای آزادی زندانیان باقیمانده طالبانواکنش طالبان به اظهارات اشرف غنی: دور بعدی مذاکرات در قطر برگزار می‌شودعبدالله: محل برگزاری مذاکرات نباید مانع ادامه‌ گفت‌وگوهای صلح شود

وی افزود: اگر در مذاکرات کمی پیشرفت حس شود و روی مسایل اساسی و ضروری توافق صورت بگیرد، آن وقت ممکن است که جلسات آخر در افغانستان دایر شود، ولی در حال حاضر تحقق این امر ممکن نیست.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار افغانستان طالبان اخبار افغانستان برگزاری مذاکرات داخل افغانستان شورای آتلانتیک روند صلح اشرف غنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۹۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت برای حفظ منافع ملی ایالات متحده، تعامل با حکومت طالبان ضروری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت برای حمایت از «مردم افغانستان و منافع ملی ایالات متحده»، تعامل با حکومت طالبان ضروری است.

وی افزود تعامل این کشور با حکومت طالبان زمینه مبارزه با تروریسم را فراهم می‌کند و مسائل حقوق بشری در افغانستان نیز در دستور کار واشنگتن است.

پیش از این نیز «کارن دکر» کاردار سفارت آمریکا برای افغانستان در گفتگو با «د نیو هیومنیترین» گفته بود واشنگتن در شرایطی قرار دارد که باید از طرفی سیاست عدم به رسمیت‌شناختن طالبان را دنبال کند و از جانب دیگر در پی تعامل عملی با کابل باشد.

شورای امنیت قطعنامه سازوکار تعامل با طالبان را تصویب کردسازمان ملل: حضور زنان در دولت افغانستان شرط تعامل با طالبان استروزنامه آمریکایی: «بایدن» در برابر درخواست‌ها برای تعامل با طالبان مقاومت می‌کند

جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز پیش‌تر در ارزیابی سالانه خود از تهدیدات علیه این کشور اعلام کرده بود  قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفته بود کشورهای جهان براساس منافعی که دارند با طالبان در تعامل هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید
  • هشدار حزب التحریر به طالبان
  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • حکومت افغانستان فراگیر است