Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در آئین تجلیل از پرستاران نمونه استان تصریح کرد: ما همواره شاهد تلاش و مجاهدت شبانه روزی کادر بهداشت و درمان و همدلی و همراهی آن ها در بحران کرونا هستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ حجت الاسلام مسعود داستار با اشاره به خدمات ارزنده پرستاران، ابراز داشت: بی شک هیچ واژه و جمله ای باب توصیف ارزش و مقام پرستاران نبوده و نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن قدردانی از فعالیت‌های صورت گرفته در مقابله با کرونا، تصریح کرد: مبارزه و مقابله این مدافعان عزیز همانند دفاع مقدس، مبارزه در مسیر سلامت مردم ولی در میدانی دیگر بود که امیدواریم همه مدافعان درمانگران سلامت در پناه خدا موفق و موید باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین در ادامه ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب(س) و گرامیداشت روز پرستار، گفت: اهمیت مراقبت های پرستاری و ظرفیت عظیم خدمت رسانی جامعه پرستاری به عنوان بزرگترین گروه ارائه دهنده خدمت بر کسی پوشیده نیست.

دکتر پرویز یزدان پناه ابراز داشت: بیشترین تعداد نیروی انسانی در حوزه درمانی پرستاران هستند که به صورت شبانه روزی به مردم ارائه خدمت می کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه ما تکریم پرستاران و ارتقاء معیشت آنان است، ابراز داشت: هم اکنون پیگیری پرداخت معوقات پرستاران، بازنگری سطوح آموزشی پرستاری و توسعه پرستاری استان با همکاری هیئت مدیره نظام پرستاری صورت گرفته است.

وی ادامه داد: حضور پرستاران در تمام سطوح مدیریتی دانشگاه به خوبی دیده می شود و هدف ما از ابتدا تاکنون این بوده که جامعه پرستاری را ارتقا داده و سطوح مدیریتی را در اختیار آنها قرار دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با اجرای طرح تحول سلامت از سال ۹۲ تاکنون زیرساخت‌های دانشگاه از جمله هتلینگ بیمارستانها، خرید و نصب تجهیزات بیمارستان ها و کلینیک های استان، اصلاح تعرفه‌ها تامین نیروی مورد نیاز و بهبود درآمد پزشکان، پرستاران و سایر نیروهای درمانی صورت پذیرفته است.

وی تاکید کرد: با شیوع بیماری در استان، عدم پرداخت معوقات پرستاران، نارضایتی این جامعه را در پی داشت که در سال ۹۹ گشایش‌های بسیار خوبی اتفاق افتاد و کارانه پرستاران و نیروهای درمانی را تا ابتدای تیرماه 99 پرداخت نمودیم. منابع لازم نیز جهت پرداخت کارانه ها تا ابتدای آبان ماه مشخص شد و به زودی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.

دکتر یزدان پناه با اشاره به اینکه در پرداخت مطالبات نسبت به متوسط کشوری جلوتر هستیم، گفت: جهت پرداخت پاداش پرسنل درگیر با کرونا و سختی کار آنها منابعی حدود ۹ میلیارد تومان برای حوزه درمان ویژه کسانی که ارتباط مستقیم با بیماران کرونایی داشته اند قرار داده شده است که به زودی تقسیم و توزیع خواهد شد. همچنین مطالبات فوق العاده ویژه نیز در تمام دانشگاه‌های کشور توزیع خواهد شد و در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز به تبع کشور پرداخت خواهیم کرد.

وی افزود: علیرغم آسیب جدی کادر درمان و ابتلای ۷۵۰ پرستار به کوئید ۱۹، خوشبختانه تاکنون فوتی پرستار شاغل در استان گزارش نشده است.

دکتر یزدانپناه ضمن قدردانی از زحمات و همکاری های استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تاکنون اعتبارات خوبی برای استان جذب شده و با رایزنی استاندار محترم با وزارت بهداشت مبلغ ۲ میلیارد تومان نیز به عنوان هدیه به پرستاران جذب شد که در روزهای آینده به حساب آنها واریز می شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه از جذب ۲ میلیارد تومان اعتبار برای هدیه به پرستاران خبر داد و گفت: تاکنون در حوزه بهداشت و درمان ۱۹۵ میلیارد تومان اعتبار در اختیار استان قرار گرفته است.

دکتر حسین کلانتری ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، اظهار داشت: سختی کار جامعه پرستاری و تحمل کردن پوشش های کاری به ویژه در این روزهای شیوع کرونا به گونه ای است که نه هیچ قلمی می تواند این فداکاری ها را به رشته تحریر درآورد و نه دوربینی به تصویر بکشد.

مقام ارشد اجرایی استان ‌ضمن تقدیر از جامعه پرستاری کشور به خصوص پرستاران استان، از خدمات و زحمات رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و مجموعه این دانشگاه تشکر ‌کرد و گفت: حمایت از دانشگاه علوم پزشکی شخصی نیست و اگر تعلل کنیم ممکن است جان یک نفر را از دست بدهیم.

وی با اشاره به اینکه در این برهه دو وظیفه پاسداری و بهره برداری را بر عهده داریم، بیان کرد: از یک رو باید مراقبت کرده و از سوی دیگر باید برای تجهیز بیمارستان ها و تامین دارو اقدامات لازم را انجام دهیم.

کلانتری با بیان اینکه اکنون روی یک مرز وضعیت کرونایی قرار داریم، بیان کرد: مردم در ۲ مرحله نوروز و روز طبیعت ما را یاری کردند امید است در شب یلدا نیز کمک کنند تا نه تنها وضعیت نارنجی را حفظ کنیم بلکه به سمت وضعیت زرد پیش برویم تا سایر مشاغل نیز بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

وی با بیان اینکه کادر درمان خسته هستند، اظهار داشت: طرح محله محور شهید سلیمانی فرصت خوبی است و نقش مهمی در کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس دارد.

کلانتری با اشاره به نگاه خاص مقام معظم رهبری به مجموعه کادر درمان، افزود: رئیس جمهور و مجموعه وزارت بهداشت در این راستا نگاه خاصی به استان داشتند.

وی از پیگیری خاص برای تکمیل و تامین اعتبار دانشکده پرستاری استان خبر داد و گفت: بیمارستان نرگسی گچساران در دهه فجر به بهره برداری می رسد.

کلانتری افزود: تلاش خود را به کار می گیریم تا بیمارستان بهمئی تا آخر سال به بهره‌برداری برسد.

وی بیان کرد: عملیات اجرایی بیمارستان دنا (پاتاوه) و چرام در دستور کار قرار دارد.

کلانتری وجود چهره های شاخصی چون دکتر ملک حسینی پدر پیوند کبد ایران، دکتر نیک اقبال و تقوی نژاد را مایه افتخار استان دانست و گفت: وضعیت بهداشت و درمان استان نسبت به پیش از انقلاب پیشرفت چشمگیری داشته است.

وی اظهار داشت: این دولت به اندازه ۴۰ سال در حوزه بهداشت و درمان خدمت ارائه داده است و این مهم چه در تعداد تخت ها تا تکمیل بیمارستان ها و مراکز بهداشتی مشهود است.

 در این آئین از ۱۵ نفر از پرستاران استان به نمایندگی از ۱۹۰۰ نفر از جامعه پرستاری با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تجلیل از پرستاران دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بهداشت و درمان میلیارد تومان جامعه پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۴۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه اصفهان برگزار شد

ایسنا/اصفهان آیین بزرگداشت مقام معلم و دهه سرآمدی آموزش و تجلیل از اساتید برگزیده دانشگاه اصفهان در شامگاه روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) با حضور شماری از اساتید و فرهیختگان دانشگاه اصفهان در این دانشگاه برگزار شد.

در این آیین، حسین هرسیج، رئیس دانشگاه اصفهان، ضمن تبریک روز معلم، اظهار کرد: امروز در تقویم، روز فتح آندلس است که در سال ۹۲ هجری قمری صورت گرفت. آندلس اسپانیای فعلی است. ۸۰۰ سال مسلمین در آنجا قدرت داشتند و دشمنان اسلام نتوانستد با جنگ سخت علیه مسلمین کاری کنند، اما با شیوع فساد و فحشا به‌ویژه بین جوانان و نوجوانان، مانند موریانه، نفوذ کردند و تمدن مسلمین را در آن نقطه از اروپا نابود کردند.

 رئیس دانشگاه اصفهان، ادامه داد: باید توجه کنیم به کلام حضرت علی(ع) که فرمودند حوادث عبرت‌انگیز بسیار، اما عبرت‌گیرندگان کم هستند. من معتقد هستم تاریخ درحال تکرار است. انقلاب شکوهمند نیز همین‌گونه در تهدید است. انقلاب ما علی‌رغم تمام تهدیدها و فشارها سرپا ماند و امروز به قدرت اول منطقه تبدیل شده است، عملیات وعده صادق نمونه بارزی از قدرت این نظام است.  

وی اضافه کرد: وعده صادق، یعنی ما از نظر سخت‌افزاری موفق بوده‌ایم. در واقع، ما پس از ۴۵ سال به این قدرت رسیدیم. در وعده صادق ما به سراغ عملیاتی رفتیم که حتی ابرقدرت‌ها جرئتش را نداشتند. اکنون تغییری در افکار عمومی جهان رخ داده است. دانشجویان همین کشورهای ابرقدرت و پرمدعا، علیه اسرائیل و در دفاع از غزه دست به اعتراض می‌زنند. قصد من مقایسه آندلس و ایران  است، ایرانی که از این پس در پیش داریم. این هشدار است و باید بدانیم که می‌خواهند از درون به ما آسیب بزنند.  

هرسیج توضیح داد: عملیات و موشکی و پهپادی ایران که همه قدرت‌های غربی علیه آن بودند، به‌همت دانشگاهیان ما در شاخه‌های مختلف علمی محقق شد. عملیات وعده صادق را باید به دانشگاه‌های ما تبریک گفت. کمک به جوانان و نوجوانان ایران نیز اهمیت وافری دارد. استادان و معلمان می‌توانند تأثیری مثبت بر این گروه‌ها داشته باشند و این مسئولیت نیز در کنار تدریس و کلاس درس دارای اهمیت بسیار است. تمام اساتید باید به اقتدار جمهوری اسلامی ایرانی از دو بعد علمی و دینی کمک کنند.

آموزش با کیفیت رکن اساسی هر دانشگاهی است

همچنین، محمد فرامزی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان و دبیر ستاد سرآمدی آموزش دانشگاه اصفهان اظهار کرد: بدون تردید آموزش با کیفیت رکن اساسی هر دانشگاهی است. مهم‌ترین محصول و تولید آن نیز فارغ‌التحصیلان کارآمد هستند. استادانی که امروز در خدمتشان هستیم پیشرو این عرصه سرآمدی به شمار می‌آیند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان، خاطرنشان کرد: سرآمدی آموزش و نظام‌مندکردن آن اهمیت والایی دارد و دهه سرآمدی امسال از هشتم تا هفدهم اردیبهشت‌ماه برقرار خواهد بود.  

او تأکید کرد: امروز در نام‌گذاری تقویم ملی، روز سرآمدی و آمایش آموزش ملی وجود دارد. ما در ۴۰ سال گذشته دستاوردهای مهمی داشته‌ایم، البته ضعف هم وجود دارد و باید برطرف شود. تحول آموزش عالی از سال ۱۴۰۰ در برنامه دانشگاه‌ها قرار گرفته است و ما نیز همسو با آن پیش می‌رویم. ساماندهی رشته‌ها، توقف و افزایش آنها بخشی از برنامه‌های ما بود.

این عضو هیئت علمی، اظهار کرد: سرآمدان بر اساس شیوه‌نامه ۱۴۰۱ انتخاب و در دو سطح ملی و کشوری تعیین می‌شوند. لازمه قرار گرفتن یک استاد در طرح سرآمدی یا سرآمدی‌بودن او منوط به قرارگرفتن وی در بیست درصد بالای دانشکده بوده است. پیش از عید، ما این برنامه را آغاز و پیگیری کردیم.

فرامرزی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های آموزشی، آموزش‌پژوهی، داشتن کتاب، فعالیت فرهنگی و اخلاقی و شاگردپروری حرفه‌ای از مؤلفه‌های آن بوده است. امروز در طرح سرآمدان، ۲۴ نفر برگزیده داریم. از ۳ استاد برگزیده سال قبل هم تقدیر می‌کنیم. به جز سرآمدان آموزشی، از دیگرانی هم قدردانی خواهد شد.

احسان رئیسی، عضو هیئت‌ علمی و رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه اصفهان نیز در خصوص سرود مخصوص این دانشگاه که در آیین امروز رونمایی شد، بیان کرد: سرود دانشگاه بیش از نیم قرن پیش در برنامه بود. دکتر هرسیج دستور دادند که این سرود باید برای دانشگاه اصفهان نیز تثبیت شود و برای تحقق این امر از گروه‌های مختلف علمی و دانشگاهی و از چندین شهر کشور نیز کمک گرفتیم.

رئیسی اظهار کرد: سرانجام از بین آثار مختلف به توافق رسیدیم تا به سرود و آهنگی که حاصل کار دو عزیز دانشگاه اصفهان و دانشگاه هنر اصفهان بود، رسمیت بدهیم. بنابراین، سرایش محمود براتی، عضو هیئت‌علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه اصفهان و آهنگسازی مهدی ترمه‌باف برای این سروده برگزیده شد. جان هر دو بزرگوار با دانشگاه و شهر ما اصفهان سرشته است.

در پایان آیین بزرگداشت روز معلم، از سرآمدان علمی، اساتید و پژوهشگران برتر دانشگاه اصفهان در سال ۱۴۰۲ تقدیر و به آن‌ها جوایزی اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • آیین تجلیل و رونمایی از تالیفات نویسندگان فرهنگی وحدتیه برگزار شد
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • آیین بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه اصفهان برگزار شد
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد